Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla...
Herkese merhaba.
Yaklaşık 1 haftadır giremiyorum foruma.Cumartesi günü nişanlandım da
Kitap da okuyamadım haliyle dün geceye kadar.
Dün başladım yeniden. Beni atmazsınız di mi listeden

Kate Morton - Saklı Bahçe
350. sayfadayım

İncir Kuşları bitti
yazarı o kadar yerden yere vurduk ama ben hikayeyi beğendim
bu kadar dümdüz anlatmasa yürek dayanmazdı okumaya
Hadi yaaa neden beğenmedin
ben beğenmedim canım işte yazarla alakalı biraz
bi de okuyan çoğu kişi çok ağladık çok üzücü dediler ama bence kadının uyuzluğundan başka bi şey değildi
ama herkesin beğenisi farklı tabi ki belki sen beğenirsin,kitap linde varsa oku kendin karar ver
Herkese merhaba.
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Tebrik ederim.Herşey gönlünüzce olsun.
Düğün ne zaman bu arada

Çok teşekkür ederim:)
15 ağustosta düğünümüz

Amin çok teşekkürler:)

Günaydın herkese...
Canan Tan-Piraye 266 syf.
Çok heyecanlı ilerliyor şuanda...
Bu gidişle bugün biter sanki bu kitap

Bu arada kocan kadar konuş kitabının filmmi vizyonda.
Kitabını okuyan yada izleyen varmı
Zira çevremden çok güzel yorumlar aldım.Belki bugün gideriz eşimle.

Günaydın,

Evet ben kitabı okudum ve çok beğenmiştim, kısmetse filmini de gitmeyi planlıyorum

Herkese merhaba.

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

İncir kuşları ile ilgili beğenmediğim bi şey var ama nasıl ifade edeceğimi bilemiyordum aynen dediğin gibi canım ancak bu kadar dümdüz anlatılabilir .

Günaydınlar
Beyaz Diş bitti . Çok güzeldi eğer okumadıysanız okumanızı tavsiye ederim .
Yeni kitabım Pabucumun Ajanı 2 , birinciden sonra araya kitaplar aldım ama daha fazla dayanamayacağım canım bu kitabı okumak istiyor başlıyorum bakalım.

Bende Pabucumun Ajanı 2 den önce araya bir kaç kitap almıştım.
Bakalım onu ne zaman okuyacağım.

selam kızlar.keyifli okumalar. bu ay için okuyacağım son kitabım olacak sanırım. aöf sınavlarım başlıo onlara biran önce başlasam çok iyi olacak

s.ali - kuyucaklı yusuf bitti.
z.livaneli -ergereğin gözü sf 59

Günaydın kızlar, size bir sorum olacak. Şimdi benim elimde bir sürü bordo-siyah klasik varmış, şimdi bu klasiklerel alakalı bir sürü kötü yorum okudum. Elimde Kadın budalası, Genç Wertherin Acıları hatta bir sürü klasik var. Bunların hepsi kısaltılmış mı yoksa bazıları mı kısaltılmış, açıkçası klasik okumak istiyorum ve elimde varken de başka kitap almak istemiyorum. Var mı bir bilginiz acaba? Bu arada 8-10 tane kitap vardır daha yani aklıma gelmeyen.

Nasıl yorumlar ki onlar. Adı üstünde klasikler gerçekten değerli faydalı ve gerçek hayata çok daha yakın kitaplar. Şahsen her okuduğum klasik kitabın bana gerçekten bişeyler kattığını hissediyorum ben. Kesinlikle önyargılı yaklaşmayın okuyun derim. İlk başlarda biraz ağır sıkıcı gelebilir ama kaptırınca akıp gider. Özellikle Rus klasikleri iç karartıcı gelir ama kitap bittiğinde farklı bir dünya görüşü aralr size. O pembe kapaklı ojunup iki gün sonra unutulan bestseller kitaplardan çok daha iyidirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…