- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
merhaba Azra. Oblomov'u ben de cok okumak istiyorum hatta aldim bir kenarda duruyor :) cok övücü yorumlar okumuştum. Ne zamanı baslarim bilemiyorum.
Ömer kimdi? Liseden mi? Unutmuşum. 5,5 sene oldu okuyalı :)Aynı şeyi düşünmüşüz bende tekrardan Ömer ile yollarının kesişeceğini hayal etmiştim.
Bide şunu fark ettim Canan Tan'ın kitapları hep mi mutsuz sonla bitiyor. Yoksa bana mı öyle denk geldi
Çatının sadece 1.cisini okudum ama bir kaç kez okumuşluğum var.Devamını hiç okumadım.
Dediğine katılıyorum gerçekten bazı kitaplar zamana meydan okuyor.
Benimde okuduğum çok eski basım bir kitap vardı.Lise arkadaşımın annesinin zamanından kalma.
Şuanda satışı yok anca sahaflarda var zaten.
İsmi kadının gücü.Yine elime alsam aynı heyecanla okurum
Gizli Anların Yolcusu,Dün akşam Kocan Kadar Konuş'a gittiğimiz için yeni bir kitaba başlayamadım.
Ama okuyacağım kitabı belirledim sanırım mart ayını bu kitapla kapatırım.
Ayşe Kulin-Handan'a başlıyorum.
Kitabı daha önceden okuyanlardan aldığım yorumlara göre beklentim çok yüksek değil
Aslında elimde çok daha fazla merak ettiğim okunmayı bekleyen kitaplar var fakat ya yolda okunmaya gelmeyen kitaplar yada taşınması kolay olmayan tuğla kitaplar
Artık onları evde takılacağım günlerime saklıyorum
Okumaya basladigim kitap
Gizli Anların Yolcusu,
Bora'nın Kitabı
Dönüş
Bunlar seriymiş.
Handan da Gizli Anların Yolcusu kitabında geçen bir karaktermiş. Kitap olmuş.
Benim de elimde HANDAN ama önce şu üçünü okuyayım diyorum.
(haa, seri olduğunu bilmeden önce DÖNÜŞ'ü okumuştum. : ( )
Tabiii her kitap bir kitleye hitap eder elbet, kimi kitle göklere çıkartır, kimisi değil. Kitapta beğeni işidir. Misal birisi siyasi roman sever, birisi o siyasi romanın yüzüne bakmaz. Benim elimde şeker portakalının devamlarıya birlikte 3 kitabı da var:) sıradalar beni bekliyorlar:) Küçük Karabalık, onu da mutlaka okuyun, inanın çok güzeldi:)Çatı serisi Güzeldir... Dedigin kitaba da bakmak lazım gerçi bulunamıyorsa zor , of ne kadar maymun istahlıyım :)
Zaten hiçbir yazarı kotu diye yaftalamaya hakkımız yok. Buna katılıyorum hepsi bir Topluluğa kitleye hitap ediyor bir sekilde.
Bu arada kucuk prensi okuyacağım :) 8 yasında iken okuyamamistim. :)
Ayni sekilde seker portakalı serisi de cocuk kitabı geçer ama anlatımları müthiş.
Öyle evet, biraz farklı hikayeler istiyor insan, sadece karakterler değişip hikaye benzer kalınca diyorum ben de; ee ne anlayacağım ben şimdi bundan diye. Herkes her yazarı beğenmez tabiki, mesela ben Elif Şafak'ın Aşk romanından başka kitabını alamadım elime:) ön yargı mı bilmem yazara karşı ama elim gitmiyor kitabını almaya. :) Ama diyorum kendime bir gün alıp okuyacağım diye:))Yok cnm senin ne demek istediğini kendi adıma konuşayım gayet iyi anladım.
Hem bence yazarları okuyucu olarak eleştirme hakkına sahip olsak ta , üreten herkes az veya çok bir değere sahiptir.Bu değeri de okuyucularına sunduğu eserlerle belirler.
Fakat sürekli kendini tekrarlarsa bir yazar okuyucunun beklentileri çokta tavan yapmaz diye düşünüyorum.
Tesekkur ederim canimmmMargarikotin, aramıza hoş geldin.
Keyifli okumalar...
canım ben okuayn ve inanılmaz beğenenlerdenimBu arada yüzyıllık yalnızlık kitabı hoca aydır okunmayi bekliyor bende. Yapılan negatif yorumlar beni onu okutmamaya karşı yükledi. Hem çok merak ediyorum hem de üşeniyorum. Burada onu okuyan var mı? Bana sevdirin onu :)
Öyle evet, biraz farklı hikayeler istiyor insan, sadece karakterler değişip hikaye benzer kalınca diyorum ben de; ee ne anlayacağım ben şimdi bundan diye. Herkes her yazarı beğenmez tabiki, mesela ben Elif Şafak'ın Aşk romanından başka kitabını alamadım elime:) ön yargı mı bilmem yazara karşı ama elim gitmiyor kitabını almaya. :) Ama diyorum kendime bir gün alıp okuyacağım diye:))
Beklediğim mesaj budur işte!canım ben okuayn ve inanılmaz beğenenlerdenim
hikaye biraz kafa karıştırıcı ve ensest ilişkiler var ama çok rahatsız edici gelmedi bana
benim için yazarlar marguez-hasan ali- ihsan oktay ve diğerleri olarak ikiye ayrıldı
üçünün de anlatımını çok beğeniyorum
Hoşgeldin margacımTesekkur ederim canimmm
Ömer kimdi? Liseden mi? Unutmuşum. 5,5 sene oldu okuyalı :)
Gizli Anların Yolcusu,
Bora'nın Kitabı
Dönüş
Bunlar seriymiş.
Handan da Gizli Anların Yolcusu kitabında geçen bir karaktermiş. Kitap olmuş.
Benim de elimde HANDAN ama önce şu üçünü okuyayım diyorum.
(haa, seri olduğunu bilmeden önce DÖNÜŞ'ü okumuştum. : ( )
Liseden evet... İlgisini özellikle belli edip def edilenlerden birisi
Tatlım beni artık hep pas geçiyorsun bir selam bile yok mesajlarıma
Liseden değillll kızlar
Diş hekimliği fakültesinden.Sürekli organizasyonlar yapan esprili çocuk
Lise gibi ama anlatımlar olunca lise=üniversite yaptım gitti aysenur
Aklımda kalan tek şey sürekli süslenip püslenip gezen ve Nişantaşı kızı olan bir diş hekimliği öğrencisi.Benimde daha taze bilgiler bakarsın biraz zaman geçince bende lise diye hatırlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?