Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam kızlar..

yaşar kemal vefat etmeden önce kitabını almıştım. kısmet bu güneymiş okumak. bu kitabıda okursam artık nisan sonuna kadar okumayacağım

Güneş çavması 1 bende okudum. çok beğendim. İnsan okuyunca zaman zaman "hakketen" deyiveriyor

merhaba Azra. Oblomov'u ben de cok okumak istiyorum hatta aldim bir kenarda duruyor :) cok övücü yorumlar okumuştum. Ne zamanı baslarim bilemiyorum.

evet cnm hatırlıyorum sendede olduğunu.ben işbankası yayınlarından aldım çevirisi çok güzel.çok yalın bir kitap
kitabı okurken oblomov a kızıyorum ama bende de bu ara oblomovluk var ondan beterim.

Ömer kimdi? Liseden mi? Unutmuşum. 5,5 sene oldu okuyalı :)

Gizli Anların Yolcusu,
Bora'nın Kitabı
Dönüş

Bunlar seriymiş.

Handan da Gizli Anların Yolcusu kitabında geçen bir karaktermiş. Kitap olmuş.
Benim de elimde HANDAN ama önce şu üçünü okuyayım diyorum.
(haa, seri olduğunu bilmeden önce DÖNÜŞ'ü okumuştum. : ( )

hadi yaa bende Bora'nın Kitabını almıştım seriyse eğer okumayayım o zaman

Tabiii her kitap bir kitleye hitap eder elbet, kimi kitle göklere çıkartır, kimisi değil. Kitapta beğeni işidir. Misal birisi siyasi roman sever, birisi o siyasi romanın yüzüne bakmaz. Benim elimde şeker portakalının devamlarıya birlikte 3 kitabı da var:) sıradalar beni bekliyorlar:) Küçük Karabalık, onu da mutlaka okuyun, inanın çok güzeldi:)

Öyle evet, biraz farklı hikayeler istiyor insan, sadece karakterler değişip hikaye benzer kalınca diyorum ben de; ee ne anlayacağım ben şimdi bundan diye. Herkes her yazarı beğenmez tabiki, mesela ben Elif Şafak'ın Aşk romanından başka kitabını alamadım elime:) ön yargı mı bilmem yazara karşı ama elim gitmiyor kitabını almaya. :) Ama diyorum kendime bir gün alıp okuyacağım diye:))

canım ben okuayn ve inanılmaz beğenenlerdenim
hikaye biraz kafa karıştırıcı ve ensest ilişkiler var ama çok rahatsız edici gelmedi bana
benim için yazarlar marguez-hasan ali- ihsan oktay ve diğerleri olarak ikiye ayrıldı
üçünün de anlatımını çok beğeniyorum

Elif Şafak'ın İskender ile Baba ve Piç romanlarını çok beğenmiştim.
Bit Palas senelerdir kütüphanemde okunmayı bekliyor.

Beklediğim mesaj budur işte!

Seneler önce Gizli Anların Yolcusunu okumuştum.
Karakter hala aklımda.Arada yer alan Boranın kitabını ve dönüşü okumadım ama Handandan devam edeceğim
Zira alırken seri kitabı olduğu hiç aklıma gelmedi

Benimde daha taze bilgiler bakarsın biraz zaman geçince bende lise diye hatırlarım
Aklımda kalan tek şey sürekli süslenip püslenip gezen ve Nişantaşı kızı olan bir diş hekimliği öğrencisi.
Mağrur ve kimseye yüz vermezken, Haşim diye bir beyefendi(!) ye aşık oluyor.
Bir de Çınarcık hatıraları var tabii.
Yalnız hiç kafa yormadan 100 sayfa filan okutabiliyor Canan Tan en sevdiğim tarafı o.
Bi bakıyorsun 100 bitmiş sonra bir 100 daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…