- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
Hoşbuldum :)Hoşgeldin margacım
canım senın saclarını ve makyajını nasıl görürüm :))Beklediğim mesaj budur işte!
Keşke şu kalın kitapları çantamızda taşıyabilsek çok ağır ama yahu
Bir gün bir fırsat yakalarsam bir tane daha kitabını alıp okuyacağım:)Elif Şafak'ın İskender ile Baba ve Piç romanlarını çok beğenmiştim.
Bit Palas senelerdir kütüphanemde okunmayı bekliyor.
canım ben okuayn ve inanılmaz beğenenlerdenim
hikaye biraz kafa karıştırıcı ve ensest ilişkiler var ama çok rahatsız edici gelmedi bana
benim için yazarlar marguez-hasan ali- ihsan oktay ve diğerleri olarak ikiye ayrıldı
üçünün de anlatımını çok beğeniyorum
Keşke şu kalın kitapları çantamızda taşıyabilsek çok ağır ama yahu
Tarihe bayılırım hemen ekliyorumAmin Maalouf Semerkat.. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ömer Hayyam, Hasan Sabbah, Nizamilmülk ve Melikşah.. Mükemmel bir roman olmuş.. Soluksuz okumuyor.
Serenad.. Hayatım boyunca Aklımda kalacak eser.. Bitmesin ne olur bitmesin diye kıvrandım.. Tadını çıkarta çıkarta okuyun, ben içindeki her bilgiyi araştırdım dayanamayıp.. Ahhh SerenadGünaydın bu arada!
Güneşi uyandıralım bitti.
Enfesti, öneriyorum herkese...
Şimdiki kitabım Serenad-Zülfü Livaneli.
Sayfa 20.
Bu arada yalnzca tarih romanı gibi gelmesin aklınıza.. Öyle motomot tarih anlatılmıyor. Bildiğiniz sürükleyici bir Amin Maalouf eseri.[/QUOTE]Tarihe bayılırım hemen ekliyorum
Amin Maalouf Semerkat.. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ömer Hayyam, Hasan Sabbah, Nizamilmülk ve Melikşah.. Mükemmel bir roman olmuş.. Soluksuz okumuyor.
Semerkantı şuan okuyorum. Harika bir kitap. Semerkantı, Ömer Hayyam'ı, Hasan Sabbah'ın Büyük Selçuklu Devletini nasıl yıkmaya çalıştığını, nasıl intikam almaya çalıştığını anlatıyor. Okumaya değer bir eser. Tam bir serüven. Diğerini okumadım ama semerkantı alırken kitapçı tavsiye etmişti Afrika'lı Leo'yu da. Bir de yine aynı yazarın Yüzüncü Ad romanı var, onu da en yakın arkadaşım mutlaka oku diyordu. Alınacaklar listemde duruyor şuan. Aklınızda olsun, ama Semerkant okunması gerekenler listesinde, ya da Amin Maalouf o listenin en gözde yerlerinde diyeyimBende tam bu kitabı sorucaktım.
Kitapyurdundan senelerdir biriktirdiğim puanlarla kitap alabiliyorum.puan kataloğuna baktım en çok gözüme
Semerkand ve Afrikalı Leo yu kestirdim hangisini alim okuyan varmı diyecektim
Semerkantı şuan okuyorum. Harika bir kitap. Semerkantı, Ömer Hayyam'ı, Hasan Sabbah'ın Büyük Selçuklu Devletini nasıl yıkmaya çalıştığını, nasıl intikam almaya çalıştığını anlatıyor. Okumaya değer bir eser. Tam bir serüven. Diğerini okumadım ama semerkantı alırken kitapçı tavsiye etmişti Afrika'lı Leo'yu da. Bir de yine aynı yazarın Yüzüncü Ad romanı var, onu da en yakın arkadaşım mutlaka oku diyordu. Alınacaklar listemde duruyor şuan. Aklınızda olsun, ama Semerkant okunması gerekenler listesinde, ya da Amin Maalouf o listenin en gözde yerlerinde diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?