Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Loliss marquez in başka tavsiye edeceğin kitabı var mı kırmızı pzt hariç.

Günaydın bu arada!
Güneşi uyandıralım bitti.
Enfesti, öneriyorum herkese...
Şimdiki kitabım Serenad-Zülfü Livaneli.
Sayfa 20.
Serenad.. Hayatım boyunca Aklımda kalacak eser.. Bitmesin ne olur bitmesin diye kıvrandım.. Tadını çıkarta çıkarta okuyun, ben içindeki her bilgiyi araştırdım dayanamayıp.. Ahhh Serenad

Amin Maalouf Semerkat.. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ömer Hayyam, Hasan Sabbah, Nizamilmülk ve Melikşah.. Mükemmel bir roman olmuş.. Soluksuz okumuyor.

Bende tam bu kitabı sorucaktım.
Kitapyurdundan senelerdir biriktirdiğim puanlarla kitap alabiliyorum.puan kataloğuna baktım en çok gözüme
Semerkand ve Afrikalı Leo yu kestirdim hangisini alim okuyan varmı diyecektim

Bende tam bu kitabı sorucaktım.
Kitapyurdundan senelerdir biriktirdiğim puanlarla kitap alabiliyorum.puan kataloğuna baktım en çok gözüme
Semerkand ve Afrikalı Leo yu kestirdim hangisini alim okuyan varmı diyecektim
Semerkantı şuan okuyorum. Harika bir kitap. Semerkantı, Ömer Hayyam'ı, Hasan Sabbah'ın Büyük Selçuklu Devletini nasıl yıkmaya çalıştığını, nasıl intikam almaya çalıştığını anlatıyor. Okumaya değer bir eser. Tam bir serüven. Diğerini okumadım ama semerkantı alırken kitapçı tavsiye etmişti Afrika'lı Leo'yu da. Bir de yine aynı yazarın Yüzüncü Ad romanı var, onu da en yakın arkadaşım mutlaka oku diyordu. Alınacaklar listemde duruyor şuan. Aklınızda olsun, ama Semerkant okunması gerekenler listesinde, ya da Amin Maalouf o listenin en gözde yerlerinde diyeyim

Tamam cnm bilgi için teşekkürler.
Önerini dikkate alacağım

Günaydın herkese
Veda ve umut kadar olmasa da hayat yavaş yavaş sarmaya başladı beni.
Bitsin de hüzünden önce güneş çavması 2 yi okumak istiyorum. Sayfa 200 deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…