maalesef başka kitabını okumak kısmet olmadı canımLoliss marquez in başka tavsiye edeceğin kitabı var mı kırmızı pzt hariç.
maalesef başka kitabını okumak kısmet olmadı canım
önceki açıklamam çok iddialı olmuş yaa utandım şimdi
haklısın aslında canım bazen bir kitap birkaç kitaba denk geliyoryüzyıllık yanlızlığı okumuşsun ya daha ne olsun .Kitap okuyorum diyen kaç kişi okuyabilir o kitabı.zaten öyle yazarlar varki bir kitabını okusan millattır.Dostoyevski Suç ve Savaş Tolstoy Anna Karanına gibi.
. Bütün yorumları okuyamıyorum ama bu denk geldi:)Bu arada yüzyıllık yalnızlık kitabı hoca aydır okunmayi bekliyor bende. Yapılan negatif yorumlar beni onu okutmamaya karşı yükledi. Hem çok merak ediyorum hem de üşeniyorum. Burada onu okuyan var mı? Bana sevdirin onu :)
Loliss marquez in başka tavsiye edeceğin kitabı var mı kırmızı pzt hariç.
sabah ayşe kulin hayatı bitirdim. kitap 2. yarıdan sonra sardı ve zorlanmdan bitti gitti. akşam yeni kitabıma başlayacağım. ama hüzünü de okuyup bu seriyi bitirsem mi yoksa araya güneş çavması 2 yi mi sıkıştırsam bilmiyorum.
Teşekkür ederim.. Bütün yorumları okuyamıyorum ama bu denk geldi:)
Ben çok sevdim o kitabı.Yazarı ve tarzını da seviyorum ama sevemezsen sıkılırsın
Teşekkür ederim.
Kırmızı Pazartesi de ağır bir kitaptı bence. Sayfa sayısı ve anlatımı ters orantılıydı.
Büyük ihtimalle yüzyıllık yalnızlık da öyle olacak.
2 li şekilde okuyacağım bu kitabı. O kitap varken başka bir kitap daha okuyup tamamlayacağım yani
Yüzyıllık Yalnızlık daha ağır desemTeşekkür ederim.
Kırmızı Pazartesi de ağır bir kitaptı bence. Sayfa sayısı ve anlatımı ters orantılıydı.
2 li şekilde okuyacağım bu kitabı. O kitap varken başka bir kitap daha okuyup tamamlayacağım yani
canım Yüzyıllık Yalnızlık yanında bir kitap olmadan bile 1 gün ara verince karışan bi kitap, okuyabildiğin kadar aralıksız okuman gerek, tabi sen yine de bir dene onun kararını sen verirsin lakin ben ilk okumamda yapamadım ikinciye okumaya kalksam yine soluksuz okumak için çabalardım sanırım, kolay gelsin okuması çok zor ama kapağı kapatınca çok mutlu eden bi kitap.Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?