Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Herkese selaaam
İskender Pala-Od'a devam.
Ay sonuna kadar biter.

maalesef başka kitabını okumak kısmet olmadı canım
önceki açıklamam çok iddialı olmuş yaa utandım şimdi

yüzyıllık yanlızlığı okumuşsun ya daha ne olsun .Kitap okuyorum diyen kaç kişi okuyabilir o kitabı.zaten öyle yazarlar varki bir kitabını okusan millattır.Dostoyevski Suç ve Savaş Tolstoy Anna Karanına gibi.

haklısın aslında canım bazen bir kitap birkaç kitaba denk geliyor

Mutlu pazarlar kızlar :)
Ay bitene kadar okumakta olduğum 2 kitabı bitirmeye çalışacağım
Böyle dedi zerdüşt yarıdayım hala, uzun zamandır elime almadım
Hakan Günday-Ziyan 98deyim

Ziyan bitti, Hakan Günday'ı çok severim ama bu beni diğerleri kadar etkilemedi... Özellikle Az'ı okuduktan sonra sanırım Hakan Günday'ın diğer kitaplarını beğenmem çok zor olacak kötü değildi tabi ama ortalama işte..
Zerdüşt'e e-kitap olarak devam ediyorum, çarşamba olmadan bitirmeyi umuyorum ama yeni kitap olarak da bu gece bir seçim yapacağım, bakalım...

Günaydın bayanlar.
Herkese hayırlı haftalar.
Ayşe Kulin-Handan 148 syfdayım
Haftasonu hasta olduğum için fazla okuyamadım.
Yarına bitermi bitmezmi bilmem...

sabah ayşe kulin hayatı bitirdim. kitap 2. yarıdan sonra sardı ve zorlanmdan bitti gitti. akşam yeni kitabıma başlayacağım. ama hüzünü de okuyup bu seriyi bitirsem mi yoksa araya güneş çavması 2 yi mi sıkıştırsam bilmiyorum.

. Bütün yorumları okuyamıyorum ama bu denk geldi:)
Ben çok sevdim o kitabı.Yazarı ve tarzını da seviyorum ama sevemezsen sıkılırsın

Loliss marquez in başka tavsiye edeceğin kitabı var mı kırmızı pzt hariç.

Kırmızı pazartesi de çok güzeldi bence onu okuduğun için mi başka kitap sordun?
Benim hüzünlü orospularımı tavsiye ederim yazarın kitaplarından

Bence hüzünüde okuyup güneş çavmasına geç cnm.
Sonuçta sonlara doğru kitap sarmış hazır kitaba bağlanmışken devamını getir derim.

mutlu haftalar
bir garip ihsan oktay anar kitabının (galiz kahraman) daha sonuna geldim
ben çok beğendim, tavsiye edilir

. Bütün yorumları okuyamıyorum ama bu denk geldi:)
Ben çok sevdim o kitabı.Yazarı ve tarzını da seviyorum ama sevemezsen sıkılırsın
Teşekkür ederim.
Kırmızı Pazartesi de ağır bir kitaptı bence. Sayfa sayısı ve anlatımı ters orantılıydı.
Büyük ihtimalle yüzyıllık yalnızlık da öyle olacak.
2 li şekilde okuyacağım bu kitabı. O kitap varken başka bir kitap daha okuyup tamamlayacağım yani

Yüzyıllık yalnızlık kırmızı pazartesiden daha ağır bi kitap. Bi de ben ara verince karakterleri karıştırıyodum

Yüzyıllık Yalnızlık daha ağır desem
tabi sen bilirsin ama aynı anda başka kitap okuyabileceğini de zannetmiyorum
o kadar çok ve karışık karakter var ki

canım Yüzyıllık Yalnızlık yanında bir kitap olmadan bile 1 gün ara verince karışan bi kitap, okuyabildiğin kadar aralıksız okuman gerek, tabi sen yine de bir dene onun kararını sen verirsin lakin ben ilk okumamda yapamadım ikinciye okumaya kalksam yine soluksuz okumak için çabalardım sanırım, kolay gelsin okuması çok zor ama kapağı kapatınca çok mutlu eden bi kitap.

yeni kitabım İri Memeler ve Geniş Kalçalar- Mo Yan, 1040 sayfa, biraz uzun sürecek bitmesi

günaydın kızlar
Ayşe Kulin hüzüne başladım. Bu seriyi bitireyim de çıksın elimden.
Sayfa 52 deyim. Sanırım hayattan alıştım konağın tarihin anlatılmayacağını. Çabuk ilerleyecek gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…