Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydınlar
günlerdir pek kitap okuyamadım , geziler eğitimler falan baya yoğun bir haftaydı . Pabucumun ajanına başladım kaldı
sf 52 deyim.

Kırmızı pazartesi de çok güzeldi bence onu okuduğun için mi başka kitap sordun?
Benim hüzünlü orospularımı tavsiye ederim yazarın kitaplarından
Kırmızı pzt yi okudum 2 kere.yüzyıllık yanlızlık ensest vs dediler.ben çok etkilniyorum öyle olaylardan onun için başka okumak istedim.

Adı gibi desene canım

Kırmızı pzt yi okudum 2 kere.yüzyıllık yanlızlık ensest vs dediler.ben çok etkilniyorum öyle olaylardan onun için başka okumak istedim.

Adı gibi desene canım

Evet biraz var ensest şeyler ama özü o değil tabi ki.Ben de okurken nasıl yani diyip aile ağacına bakıp durmuştum

Günaydın herkese
Od 281 deyim.80 sayfam kaldı vaktim olursa bugün bitirmek istiyorum

Yüzyıllık yalnızlık kırmızı pazartesiden daha ağır bi kitap. Bi de ben ara verince karakterleri karıştırıyodum

:) O derece diyosun...
Aslında Kırmızı Pazartesi ilerleme açısından ağırdı. Bir kaptırıp okunamıyordu, bitirince ise ağır çekim bir cinayeti saniye saniye izlemiş gibi oluyorsun, bu kısmı enteresandı.
Yüzyıllık Yalnızlık daha ağır desem
tabi sen bilirsin ama aynı anda başka kitap okuyabileceğini de zannetmiyorum
o kadar çok ve karışık karakter var ki
Peki tamam tek okuyacağım.

Teşekkür ederim canım. Ara vermeden kitap okuyorum, her gün 1-2 saat kesin vakit ayırıyorum o yüzden sorun olmaz sanırım.
Elimdeki bitsin araya 2 kitap daha alıp onu okumaya karar verdim.

Her akşam spora gittiğim için Serenad bitmedi. Dün hiç okuyamadım yorgunluktan.
Sayfa 330. Son 140 sayfa. Bugün de bunu bitirip bu ayı kapamak istiyorum. Bir dahaki ay daha sıkı ve daha azimli olmak kararıyla

kocan kadar konuş u okuyorum.
boş br kitap okumaya değmez.
henüz bıtırmedım

Liseden evet... İlgisini özellikle belli edip def edilenlerden birisi
Tatlım beni artık hep pas geçiyorsun bir selam bile yok mesajlarıma
Özür dilerim.
Çok gelemiyorum. Bakıp çıkıyorum. Ondandır.
Sağ ol ilgine...
Benim de... :'(

Herkese günaydın. Beni de alın aranıza :)
Aramıza hoş geldin.

Semerkant bitmedi henüz, dün ve ondan önceki gün misafirler vardı. Birde ödevler olunca öylece kalakaldı.

Bir blog yazarının düzenlediği etkinliğe katıldım bu arada. Çeşitli kategoriler belirlemiş, o kategorilerden kitap seçerek puan kazanılıyor. 3 aylık bir etkinlik. 100 kişi kadar katılmış. bayağı eğlenceli geçeceğe benziyor.

şimdiden keyifli okumalar canım

İri Memeler ve Geniş Kalçalar sayfa 153'teyim

Neler araştırdım aaaah ah çok güzel kitap çok.. Sineklerin Tanrısını da çok merak ediyorum. Bitince yorumlarını bekliyorum

Günaydın herkese.
Dün gelemedim eşimin doğum günü olduğu için izin aldım evde yoğun bir gün yaşamadım.
Evli olarak ilk doğum günü kutlamamız diye baya özendim sanırım.
Bu yüzdende kitabımıda okuyamadım.
Mart bitmeden handanı bitireyim diyordum ama elime bile alamadım.

Neler araştırdım aaaah ah çok güzel kitap çok.. Sineklerin Tanrısını da çok merak ediyorum. Bitince yorumlarını bekliyorum
Ben de çok şey duydum tavsiye üzerine aldım.
Önceleri çocuk kitabı olarak tasvir edilip yetişkin kitabı olarak okunan kitaplardan yalnızca biri.
Yeni başladım bugün. Bakalım neler getirecek bu kitap bana. :)
Dört gözle tavsiye vermek adına bekliyorum ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…