Kırmızı pzt yi okudum 2 kere.yüzyıllık yanlızlık ensest vs dediler.ben çok etkilniyorum öyle olaylardan onun için başka okumak istedim.Kırmızı pazartesi de çok güzeldi bence onu okuduğun için mi başka kitap sordun?
Benim hüzünlü orospularımı tavsiye ederim yazarın kitaplarından
Adı gibi desene canımcanım Yüzyıllık Yalnızlık yanında bir kitap olmadan bile 1 gün ara verince karışan bi kitap, okuyabildiğin kadar aralıksız okuman gerek, tabi sen yine de bir dene onun kararını sen verirsin lakin ben ilk okumamda yapamadım ikinciye okumaya kalksam yine soluksuz okumak için çabalardım sanırım, kolay gelsin okuması çok zor ama kapağı kapatınca çok mutlu eden bi kitap.
yeni kitabım İri Memeler ve Geniş Kalçalar- Mo Yan, 1040 sayfa, biraz uzun sürecek bitmesi
Kırmızı pzt yi okudum 2 kere.yüzyıllık yanlızlık ensest vs dediler.ben çok etkilniyorum öyle olaylardan onun için başka okumak istedim.
Adı gibi desene canım
Yüzyıllık yalnızlık kırmızı pazartesiden daha ağır bi kitap. Bi de ben ara verince karakterleri karıştırıyodum
Yüzyıllık Yalnızlık daha ağır desem
tabi sen bilirsin ama aynı anda başka kitap okuyabileceğini de zannetmiyorum
o kadar çok ve karışık karakter var ki
Teşekkür ederim canım. Ara vermeden kitap okuyorum, her gün 1-2 saat kesin vakit ayırıyorum o yüzden sorun olmaz sanırım.canım Yüzyıllık Yalnızlık yanında bir kitap olmadan bile 1 gün ara verince karışan bi kitap, okuyabildiğin kadar aralıksız okuman gerek, tabi sen yine de bir dene onun kararını sen verirsin lakin ben ilk okumamda yapamadım ikinciye okumaya kalksam yine soluksuz okumak için çabalardım sanırım, kolay gelsin okuması çok zor ama kapağı kapatınca çok mutlu eden bi kitap.
yeni kitabım İri Memeler ve Geniş Kalçalar- Mo Yan, 1040 sayfa, biraz uzun sürecek bitmesi
Özür dilerim.Liseden evet... İlgisini özellikle belli edip def edilenlerden birisi
Tatlım beni artık hep pas geçiyorsun bir selam bile yok mesajlarıma
Benim de... :'(Seneler önce Gizli Anların Yolcusunu okumuştum.
Karakter hala aklımda.Arada yer alan Boranın kitabını ve dönüşü okumadım ama Handandan devam edeceğim
Zira alırken seri kitabı olduğu hiç aklıma gelmedi
Aramıza hoş geldin.Herkese günaydın. Beni de alın aranıza :)
Hoşbuldum :)Aramıza hoş geldin.
:) O derece diyosun...
Aslında Kırmızı Pazartesi ilerleme açısından ağırdı. Bir kaptırıp okunamıyordu, bitirince ise ağır çekim bir cinayeti saniye saniye izlemiş gibi oluyorsun, bu kısmı enteresandı.
Peki tamam tek okuyacağım.
Teşekkür ederim canım. Ara vermeden kitap okuyorum, her gün 1-2 saat kesin vakit ayırıyorum o yüzden sorun olmaz sanırım.
Elimdeki bitsin araya 2 kitap daha alıp onu okumaya karar verdim.
Herkese günaydın. Beni de alın aranıza :)
Neler araştırdım aaaah ah çok güzel kitap çok.. Sineklerin Tanrısını da çok merak ediyorum. Bitince yorumlarını bekliyorumGunaydin dün aksam serenad bitti... Bu kitaba sadece ask kitabı demek ona haksızlık olur. Bu topraklar ne kadar cok dram barındırıyor buna da şahitlik ettiriyor serenad... Cok güzeldi, pek cok not aldım araştırmak üzere.
Yeni kitabım sineklerin Tanrısı.
Ben de çok şey duydum tavsiye üzerine aldım.Neler araştırdım aaaah ah çok güzel kitap çok.. Sineklerin Tanrısını da çok merak ediyorum. Bitince yorumlarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?