neler yapmadım ki okumayı sevdirmek için.
istediği kitapları aldım. istediği dergileri. aklınıza ne gelirse. am olmuyor. sevmiyor bir türlü.
ıpad bilgisayar türü şeyleri ancak hafta sonu veriyorum. hafta içi saklıyorum.
fakat yine de eline ne kitap alıyor ne de test.
bu kitap benim bakış açımı değiştirecek sanki. çünkü farklı düşünmeye başladım bile.
Çocuklara ders çalıştırmak , kitap okutmak hakikaten bu çağda çok zor mesele ,benimde oğlumun aklı fikri bilgisayarda
gerçi hafta sonu veriyorum izni. Bende biraz kitap okusun diye 10 sf oku veya 1-2 test yaprağı veriyorum çöz diyorum ondan sonra izin veriyorum . Bilmiyorum doğrumu yapıyorum biraz biraz okuyor öylelikle .
Kitabı beğenirsen bende alayım canım yorumlarını bekliyorum .
neler yapmadım ki okumayı sevdirmek için.
istediği kitapları aldım. istediği dergileri. aklınıza ne gelirse. am olmuyor. sevmiyor bir türlü.
ıpad bilgisayar türü şeyleri ancak hafta sonu veriyorum. hafta içi saklıyorum.
fakat yine de eline ne kitap alıyor ne de test.
bu kitap benim bakış açımı değiştirecek sanki. çünkü farklı düşünmeye başladım bile.
merhaba bayanlar benim kızda geçen sene hiç kitap okumuyordu. Tablet vs çok etkili tabiki de elinden alamıyordum.Bu sene ne etkili oldu bilmiyorum ama çok kitap okumaya başladı.Belki ısrarcı olunca mı ters tepki veriyorlar bilemiyorum.
bide sevdiği kitapları keşfetmesi önemli.Afacan 5 ler serisi Gölgelerin efendisi , Süper ajan Jack falan bunları seri olarak okudu çok sevdi tavsiye ederim.Artık kitap almaya yetişemiyorum o derece.darısı sizin başınıza
çok güzel tebrik ederimmerhaba bayanlar benim kızda geçen sene hiç kitap okumuyordu. Tablet vs çok etkili tabiki de elinden alamıyordum.Bu sene ne etkili oldu bilmiyorum ama çok kitap okumaya başladı.Belki ısrarcı olunca mı ters tepki veriyorlar bilemiyorum.
bide sevdiği kitapları keşfetmesi önemli.Afacan 5 ler serisi Gölgelerin efendisi , Süper ajan Jack falan bunları seri olarak okudu çok sevdi tavsiye ederim.Artık kitap almaya yetişemiyorum o derece.darısı sizin başınıza
Ne güzel evde hamilelik geçirmek iyidir . Uyku benide çok etkiliyordu kafamı koycak yer arayıp gezerdim .Herkese selam kizlar
Isten ciktim evdeyim fakat bu aralar cnm hic birsey yapmak istemiyor.
Ins kisa zamanda mide bulantisi ve bu miskinlik uyku halini atlatirim
Herkese iyi okumalar
uğultulu tepeleri bende okuyacağım listemde.yorumlarını bekliyorum.Günaydın herkese. Sahilde Kafka(Haruki Murakami) sayfa 100deyim, bir yandan da Uğultulu Tepeler(Emily Bronte)'e başladım sabah. 20 sayfa kadar okudum.
sağ ol canım.günaydın
ince memedime 4. ve son kitabıyla devam ediyorum
Maşallah sana prensesim
canım seni okurken görmesi tabi ki onu olumlu yönde etkiler ama onun da sevmesi için bence birlikte okumalar yapmanızın daha çok faydası olur...
sevebileceği,yaşına uygun kitaplardan parça parça okumalar yapıp, mesela günde 1 sayfayla başlayıp her gün için küçük ödüller vererek belki biraz sevdirebilirsin...
Canım işten çıktın demek, hayırlısı olsun.Herkese selam kizlar
Isten ciktim evdeyim fakat bu aralar cnm hic birsey yapmak istemiyor.
Ins kisa zamanda mide bulantisi ve bu miskinlik uyku halini atlatirim
Herkese iyi okumalar
Zorba yı okuyorum çok renkli bir karakteri anlatıyor. şimdilik güzel gidiyor.
Bir de Tess G.Siliniş i yarıladım o zaten favaori yazarım müthiş polisiye.
uğultulu tepeleri bende okuyacağım listemde.yorumlarını bekliyorum.
bu kitaplara devam ediyorum.Aramıza hoş geldiniz.
Kızlar çok yapmadığım bir şey iki kitabı aynı anda okuyorum.
Muzaffer Ozak - İrşad III. Cilt
Muhammed Bozdağ - Sevgi Zekası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?