Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Acaba bilgisayardan e kitap mı okusa

Günaydın kızlar
Kardeşimin hikayesi 106 dayım
Okusam 1 günde biter ama işte anca yatarken fırsat bılabiliyorum

merhaba bayanlar benim kızda geçen sene hiç kitap okumuyordu. Tablet vs çok etkili tabiki de elinden alamıyordum.Bu sene ne etkili oldu bilmiyorum ama çok kitap okumaya başladı.Belki ısrarcı olunca mı ters tepki veriyorlar bilemiyorum.
bide sevdiği kitapları keşfetmesi önemli.Afacan 5 ler serisi Gölgelerin efendisi , Süper ajan Jack falan bunları seri olarak okudu çok sevdi tavsiye ederim.Artık kitap almaya yetişemiyorum o derece.darısı sizin başınıza

maşallah ya.
ben artık hiç kitap oku falan demiyorum. benim zorlamamla okuduğu kitapdan bir şey anlamıyor ki.
ders ve ödev konusundaki tüm sorumluluğu ona bıraktım. bir de böyle deneyeyim bakalım ne olacak.

çok güzel tebrik ederim

darısı başımıza inşallah , çok bu konuyla ilgili tartışmıyoruz ama pekde istekli değiliz hani.
Örnek alınan anne baba faktörü çok önemli bence kız anneyi oğlan babayı kopyalıyor baba bilgisayar tv başından kalmayınca oğlanda kalkmak istemiyor haliyle .Küçük kızım 5,5 yaşında çok meraklı okumaya sonra ne olur bilemem ama
okumayı öğrenince ilk okuyacağı kitapları sıralıyor (benim elimde sürünüp bitmeyen kitapları )

Herkese selam kizlar
Isten ciktim evdeyim fakat bu aralar cnm hic birsey yapmak istemiyor.
Ins kisa zamanda mide bulantisi ve bu miskinlik uyku halini atlatirim
Herkese iyi okumalar

Herkese selam kizlar
Isten ciktim evdeyim fakat bu aralar cnm hic birsey yapmak istemiyor.
Ins kisa zamanda mide bulantisi ve bu miskinlik uyku halini atlatirim
Herkese iyi okumalar
Ne güzel evde hamilelik geçirmek iyidir . Uyku benide çok etkiliyordu kafamı koycak yer arayıp gezerdim .
12. hf dan sonra biraz daha rahatlarsın canım .

Merhaba kızlar

Funda Kalaycıoğlu'nun NÜVEYRE Yüz Yılın Masalı'nı okumaya başladım.. İnanılmaz akıcı bi kitap.. Sayfa 135teyim

Doğan cüceloğlu başarıya götüren aile bitti.
Her anne baba mutlaka okumalı. Sadece okul başarısı değil yaşam başarısını da anlatıyor.
Yeni kitabım annemi bir kez daha görebilsem

Iyi geceler herkese...
Bu ay serenaddan sonra Kamelyalı kadını okudum. Mükemmel bir eser tek kelime ile bayıldım. Mutlaka tavsiye ederim.
Geçtiğimiz hafta zor bela umut Ayşe Kulin okudum. Vedayı çok beğenmiştim bu kitap çok sıktı beni. Güçlükle bitirdim...
Bir kadın düşmanı - Reşat Nuri Güntekin enfes bir kitap, önyargılar üstüne Yazılmış bir şaheser.
En son olarak da yabancı -albert Camus okudum. Çok Yalın bir dil ama toplum düzeni üstüne harika tahliller sunmuş. Okurken düşündüren ve çok düşünülesi bir kitap daha.
Yeni kitabım senden önce ben. Bakalım bu nasıl gidecek...

Zorba yı okuyorum çok renkli bir karakteri anlatıyor. şimdilik güzel gidiyor.

Bir de Tess G.Siliniş i yarıladım o zaten favaori yazarım müthiş polisiye.

Günaydın herkese. Sahilde Kafka(Haruki Murakami) sayfa 100deyim, bir yandan da Uğultulu Tepeler(Emily Bronte)'e başladım sabah. 20 sayfa kadar okudum.
uğultulu tepeleri bende okuyacağım listemde.yorumlarını bekliyorum.

sağ ol canım.

Zorba aklıma, okumak istiyorumi listeme alacağım. Tess Gerritsen'i ben de çok severim. Kadın doktor olduğunu belli ediyor kitaplarında :) Uğultulu Tepelere yeni başladım, bittiği zaman yorum yazarım tabii ki :)

en son ahmet ümitin beyoğlunun en güzel abisini bitirdim.
kitabın kapağını çok beğendim. çok saçma sapan kitap kapakları var piyasada gerçekten.
kötü bir roman değil ama başarılı da diyemem.
katili keşfetme şekilleri, karakterlerin tek tipmiş gibi bir ağızdan konuşmaları, tinerci çocuklardan beklenmeyecek konuşmalar gibi etkenler bence gerçekçilikten çıkarmış romanı.
elimde bin muhteşem güneş var ona başlayacağım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…