Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Annemi bir kez daha görebilsem sayfa 58 deyim. Şimdiden kalbim sıkışmaya başladı. Kitap çok hızlı ilerliyor ama gerçek bi hikaye olması nedeniyle beni çok etkileyecek gibi görünüyor.

iyi geceler bayanlar
Bülbülün kırk şarkısı bitti. Çok güzeldi okuyun kızlar bu mübarek günlerde çok etkileniyor insan

Herkese günaydın
Kardeşimin hikayesini bitirdim az önce.Şu an çok mutsuzum.Çok etkilendim kitaptan gerçek hayata dönmek istemiyorum ama kitap da mutsuz bitti

buraya yazmadıgım dönemlerde kitap okumamda ciddi dusus yasanıyo bi kitabın ömrü bende cok ısım varsa uc gundur ama yazmazsam 1 hafta suruyo:) buranın buyusu galiba:)

katre-i matem sayfa 324 bu kitap bugün bitecek:) bi haftadır elimde hala okuyorum aferin bana:)

Ben de aldım bu kitabı. Bu hafta içinde geldi. Ama ne zaman okurum bilmiyorum.
Aslında çok merak ediyorum.

papatya güneş cavmasının ıkıncısını okudunmu ? ben daha yenı aldım okuyp bitcek diye kıyamıyorum okumaya:) bakışıyoruz oyle :)

dün başladığım bin muhteşem güneşi bir solukta bitirdim.
böğrüme öküz ne öküzü fil oturdu resmen.
spoiler
önce meryeme üzüldüm o küçük günahsız çocuk geline.
sonra leyla geldi. dedi ki meryeme üzüldün ama ben de burayım bana da üzül.
ya leyla dedim -savaşın acımasızca babasını annesini aldığı küçük akıllı kıza-sana da üzülürüm.
sonra ikisinin kaderi birbirine bağlandı ikisine birden üzüldüm.
son bi atakla hayatında bir kez gün görmemiş meryem üzüntümde öne geçti.
hiç değilse sonunda leyla bana biraz umut sundu.
cehalete bir kez daha lanet okudum.
etrafta dolaşan insan müsveddesi raşitler oldukça bu coğrafyada kadın olmak çok ama çok zor.
spoiler

papatya güneş cavmasının ıkıncısını okudunmu ? ben daha yenı aldım okuyp bitcek diye kıyamıyorum okumaya:) bakışıyoruz oyle :)
Okudum selincim
TAdı damağımda kaldı. Çok beğeniyorum ben bu kitabı.
Ben de hem çabucak okumak istedim hem de çabuk bitmesin diye yavaş okumak...
Bu yaz 1. Tekrar okumak istiyorum.

mutlu okumalar canım

ben de bugün elime almadım kitap, tek yaptığım sabahtan akşama kadar yabancı dizi dizi dizi...

Teşekkür ederim canım ama o mesajı yazdığımdan beri okuyamadım.
Çok yoğunum, sadece ödev yapabiliyorum. Hayatım ödevden ve okullardan ibaret oldu.

Sana da keyifli okumalar. Arada dizi seyretmek de güzel oluyor, kafanı dağıtmış oluyorsun.

Mutlu kal tatlım.

Okudum selincim
TAdı damağımda kaldı. Çok beğeniyorum ben bu kitabı.
Ben de hem çabucak okumak istedim hem de çabuk bitmesin diye yavaş okumak...
Bu yaz 1. Tekrar okumak istiyorum.
aynen once ıkıncısını okumayıp bırıncısını tekrar okusammı dıorum ama dayanamıycegım galıba:)

oh bea bıtırdım sonunda tavsıye ederım guzel kıtaptı ıskender palanın kıtaplarına bayılıyorum zaten

aynen once ıkıncısını okumayıp bırıncısını tekrar okusammı dıorum ama dayanamıycegım galıba:)
Ben okumaya başladığımda farkettim ki karakterleri hiç unutmamışım. Uzun zamandır görmediğim dostlarıma kavuşmuş gibi hissettim kendimi.

psikolojik durumum kötü olduğunda kitaba odaklanamıyorum ben, okumaya çalıştığım kitaba da haksızlık ediyor gibi hissediyorum o yüzden öyle dönemlerde okumuyorum canım dizi-film izliyorum
ama 1 haftadır maşallah güzel okuyorum

o yoğunluklar da güzel canım bittiğinde bir "oh" çekip kahveni-çayını alıp huzurla okursun
kolay gelsin

sen de mutlu kal canım

Ben okumaya başladığımda farkettim ki karakterleri hiç unutmamışım. Uzun zamandır görmediğim dostlarıma kavuşmuş gibi hissettim kendimi.

kızlar Güneş Çavması'nın ikinci kitabı sadece basılı kitap olarak mı yayınlandı yoksa ilki gibi pdf de yayınladı mı yazar?
ben ilkini o şekilde okumuştum da ikincisini de çok istiyorum

kızlar Güneş Çavması'nın ikinci kitabı sadece basılı kitap olarak mı yayınlandı yoksa ilki gibi pdf de yayınladı mı yazar?
ben ilkini o şekilde okumuştum da ikincisini de çok istiyorum
PDF konusunda hiç bir fikrim yok. Ben Basılı olarak okudum.

PDF konusunda hiç bir fikrim yok. Ben Basılı olarak okudum.

ilk kitabı yazar basılmadan önce pdf olarak paylaşmıştı hatta ikincinin de bazı bölümlerini paylaşmıştı sanırım ama tamamını paylaştı mı hiç bilemiyorum
neyse artık bir dahaki kitap alış verişimde...

Günaydınlar , iyi haftalar
Bu yoğun günlerde kitap okumaya pek fırsat bulamasamda yeni kitabımı belirledim çantama koydum fırsat buldukça okuyacağım inşallah.
Biara almıştım hepsiburadadan fiyatıda indirimdeydi uygundu , Arzu Şövalyesi- Margaret Mallory umarım iyidir.

Yakın zamanda bitirdim bu kitabı.
benzer şeyler hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…