- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Ben de aldım bu kitabı. Bu hafta içinde geldi. Ama ne zaman okurum bilmiyorum.iyi geceler bayanlar
Bülbülün kırk şarkısı bitti. Çok güzeldi okuyun kızlar bu mübarek günlerde çok etkileniyor insan
Ben de aldım bu kitabı. Bu hafta içinde geldi. Ama ne zaman okurum bilmiyorum.
Aslında çok merak ediyorum.
Okudum selincimpapatya güneş cavmasının ıkıncısını okudunmu ? ben daha yenı aldım okuyp bitcek diye kıyamıyorum okumaya:) bakışıyoruz oyle :)
mutlu okumalar canım
ben de bugün elime almadım kitap, tek yaptığım sabahtan akşama kadar yabancı dizi dizi dizi...
aynen once ıkıncısını okumayıp bırıncısını tekrar okusammı dıorum ama dayanamıycegım galıba:)Okudum selincim
TAdı damağımda kaldı. Çok beğeniyorum ben bu kitabı.
Ben de hem çabucak okumak istedim hem de çabuk bitmesin diye yavaş okumak...
Bu yaz 1. Tekrar okumak istiyorum.
oh bea bıtırdım sonunda tavsıye ederım guzel kıtaptı ıskender palanın kıtaplarına bayılıyorum zatenburaya yazmadıgım dönemlerde kitap okumamda ciddi dusus yasanıyo bi kitabın ömrü bende cok ısım varsa uc gundur ama yazmazsam 1 hafta suruyo:) buranın buyusu galiba:)
katre-i matem sayfa 324 bu kitap bugün bitecek:) bi haftadır elimde hala okuyorum aferin bana:)
Ben okumaya başladığımda farkettim ki karakterleri hiç unutmamışım. Uzun zamandır görmediğim dostlarıma kavuşmuş gibi hissettim kendimi.aynen once ıkıncısını okumayıp bırıncısını tekrar okusammı dıorum ama dayanamıycegım galıba:)
Teşekkür ederim canım ama o mesajı yazdığımdan beri okuyamadım.
Çok yoğunum, sadece ödev yapabiliyorum. Hayatım ödevden ve okullardan ibaret oldu.
Sana da keyifli okumalar. Arada dizi seyretmek de güzel oluyor, kafanı dağıtmış oluyorsun.
Mutlu kal tatlım.
aynen once ıkıncısını okumayıp bırıncısını tekrar okusammı dıorum ama dayanamıycegım galıba:)
Ben okumaya başladığımda farkettim ki karakterleri hiç unutmamışım. Uzun zamandır görmediğim dostlarıma kavuşmuş gibi hissettim kendimi.
PDF konusunda hiç bir fikrim yok. Ben Basılı olarak okudum.kızlar Güneş Çavması'nın ikinci kitabı sadece basılı kitap olarak mı yayınlandı yoksa ilki gibi pdf de yayınladı mı yazar?
ben ilkini o şekilde okumuştum da ikincisini de çok istiyorum
PDF konusunda hiç bir fikrim yok. Ben Basılı olarak okudum.
Yakın zamanda bitirdim bu kitabı.dün başladığım bin muhteşem güneşi bir solukta bitirdim.
böğrüme öküz ne öküzü fil oturdu resmen.
spoiler
önce meryeme üzüldüm o küçük günahsız çocuk geline.
sonra leyla geldi. dedi ki meryeme üzüldün ama ben de burayım bana da üzül.
ya leyla dedim -savaşın acımasızca babasını annesini aldığı küçük akıllı kıza-sana da üzülürüm.
sonra ikisinin kaderi birbirine bağlandı ikisine birden üzüldüm.
son bi atakla hayatında bir kez gün görmemiş meryem üzüntümde öne geçti.
hiç değilse sonunda leyla bana biraz umut sundu.
cehalete bir kez daha lanet okudum.
etrafta dolaşan insan müsveddesi raşitler oldukça bu coğrafyada kadın olmak çok ama çok zor.
spoiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?