- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Yakın zamanda bitirdim bu kitabı.
benzer şeyler hissettim.
dün sabah başladıgım yeni kitabım güneş çavması iki su anda syf:77 hızla ilerliyorum:)
güneş çavması 2 yi okuyorum hala sayf 134 deyim bildirimimi yapim hikaye kaldıgı yerden devam ediyo yazarın dili aynı fakat birincisisndede hosuma gitmeyen bişey vardı bu kitapta daha yogun hissediyorum bunuilkini çok beğenenlerden biriydim, bunun hakkında da yorum almak isterim :)
aklıma geldikçe hala üzülüyorum.
spoiler
hadi diyorum leylanın tarığı vardı.
tarıksız meryemler ne yapsın.
kim bilir ne korkunç şeyler yaşayan insanlar var hatta meryemin yaşadıklarından bile korkunç.
spoiler
Allah iyilerle karşılaştırsın.
arkadaş merhaba
nisan ayınıda bitirdik.kitaplarınızı listemize eklemeyi unutmayın.bugün yarın okuyucu listemizi hazırlayacağım
bu ay performansım düştü iyice, serviste müzik dinliyorum bir kaç gündür, kitaplar yanımda gelip gidiyor...
canım sen yine ayın birincisi olursun gibime geliyor...Zaten kitabı zevk için okumak en güzeli mecburi okuyunca zevk alınmıyor.
Yok mecburi değil de, elimdeki kitaplar çok sürükleyici değildi sannırım bu sıralar... Müzik daha fazla hitap ediyoru ruh halime sanırım...
Bu arada eğlenceli kitaplar önerebilrmisin bana..
john verdon okumadıysan mutlaka oku ben açlık oyunları_2 ve tess- siliniş okuyorum.onlar çok sürükleyici tabii.
ben polisiye sevdiğim için harlen coben okuyordum bi ara onun kitaplarıda da çok sürükleyici.mario mazzatti ölümle randevu (son kitabı )var elimde oda polisiye yazıyor severim.
Hımmm John Verdonun sadece Gözlerini Sımsıkı kapatı nı okumadım oda listemde aslında ama okunacak çok kitabım var.. Ben şöyle tatilde şöyle eğlendirecek keyifli bir kitap almak istiyorum yanıma Mügeciim
Sharlock Holmes kitapları aldım iki tane duryor nasıldır bilmem...
Aziz Nesin Yaşar ne Yaşar ne yaşamaz bu eseri tiyatroda izlemiştim kitabını da alabilirm keyifli bir oyundu.
Kocan kadar konuşun 2. cisi çıkmış o olabilir aslında
Birde şu pucca kitapları var onlar nasıl bilmiyorum sanırım seri değil mi
güzel tercihler canım pucca seri galiba
buarada tatile ne zaman çıkıyorsuuz canım yakın tarihtemi. bizde bir hafta ramazandan önce yapalım diyoruz.
Elimde iki kitap var. Hiç değilse birisini ay sonuna kadar bitireyim diyordum. Olmadı.arkadaş merhaba
nisan ayınıda bitirdik.kitaplarınızı listemize eklemeyi unutmayın.bugün yarın okuyucu listemizi hazırlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?