bende çok beğenmiştim , filmi de güzel olurSelam kızlar...
Senden önce ben bitti. Müthiş bir kitaptı, altüst oldum gerçekten.
1 sayfasında dahi sıkılmadım, Ağustos'ta filmi vizyona giriyormuş. Muhakkak izlenmesi gerek...
Aklıma geldikçe ürperiyorum...bende çok beğenmiştim , filmi de güzel olur
Evt en azindan keyfim ne istiyorsa onu yapiyorum.Ne güzel evde hamilelik geçirmek iyidir . Uyku benide çok etkiliyordu kafamı koycak yer arayıp gezerdim .
12. hf dan sonra biraz daha rahatlarsın canım .
Bu kitap benimde alinacak listemdeydi ama araya baya kitap girdi kismet olmadi.Merhaba kızlar
Funda Kalaycıoğlu'nun NÜVEYRE Yüz Yılın Masalı'nı okumaya başladım.. İnanılmaz akıcı bi kitap.. Sayfa 135teyim
nisan ayı listemizi hazırladım arkadaşlar..2015 kitap okuma hedeflerimiz eksik yada yanlışlar olabilir Hatam varsa söyleyin beraber toparlayalım.toplam okuma 62 kitap çok düşük ama arkadaşlar yarı yarıya
eksikti.Mayısta daha çok kitap okuyalım
Tsk ederim cnmCanım işten çıktın demek, hayırlısı olsun.
En yakın zamanda okumanı tavsiye ederim tatlımmm:) teşekkür ederim buarada:)Bu kitap benimde alinacak listemdeydi ama araya baya kitap girdi kismet olmadi.
Iyi okumalar
Kizim olmadan asla tadinda bir sey oldugunu dusunuyorum.Selincim güneş çavması hakkındaki yorumlarını bekliyorum canım.
Az önce annemi bir kez daha görebilsem Kitabı'nı bitirdim. Kitap Yemenli bir Baba'nın İNGİLTERE'DE yaşayan iki kızın tatil kandırmacasıyla yemene göndermesi ile başlıyor. Kızlar orada medeniyetten çok uzak bir Köyde yaşamaya zorlanıyorlar ve zorla evlendiriyorlar. Babaları kızlar satmış.
Kitap kızların yemenden kurtulup mücadelesini anlatıyor.
Kitabı'n dili çok basit ve Yalın.
Kitabı beğendim ve okunmalı diyorum.
Kitapligimda bekliyor bayadirSelam kızlar...
Senden önce ben bitti. Müthiş bir kitaptı, altüst oldum gerçekten.
1 sayfasında dahi sıkılmadım, Ağustos'ta filmi vizyona giriyormuş. Muhakkak izlenmesi gerek...
Aklın hayalin olmayan bir konu... Çok güzel çok... Muhakkak oku.Kitapligimda bekliyor bayadir
Bi ara okuyayim bari
nisan ayı listemizi hazırladım arkadaşlar..2015 kitap okuma hedeflerimiz eksik yada yanlışlar olabilir Hatam varsa söyleyin beraber toparlayalım.toplam okuma 62 kitap çok düşük ama arkadaşlar yarı yarıya eksikti.Mayısta daha çok kitap okuyalım
Azra, ellerine sağlık hemen bakayım :)nisan ayı listemizi hazırladım arkadaşlar..2015 kitap okuma hedeflerimiz eksik yada yanlışlar olabilir Hatam varsa söyleyin beraber toparlayalım.toplam okuma 62 kitap çok düşük ama arkadaşlar yarı yarıya eksikti.Mayısta daha çok kitap okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?