Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Nisan ayını bitirdik yine 2 kitapla , bu ay onu bile okuyabileceğimi sanmıyorum ama bakalım elimde de çok güzel kitaplar var .
Şu an okuduğum Arzu Şövalyesi çok akıcı tarihi aşk romanı 98 . sayfadayım.

Ne güzel evde hamilelik geçirmek iyidir . Uyku benide çok etkiliyordu kafamı koycak yer arayıp gezerdim .
12. hf dan sonra biraz daha rahatlarsın canım .
Evt en azindan keyfim ne istiyorsa onu yapiyorum.
Iste olsam basta yol ve trafik ile calismak bu donemde zor gelebilirdi.evt bu aralar uyku azaldi bakalim daha neler olacak

Bu ay kendi adima kotuydum ama mazeretim var benim diye isin icinden cikayim

Kizim olmadan asla tadinda bir sey oldugunu dusunuyorum.
O kitapta bir sahaneydi eminim buda oyledir

Abim deniz sayfa 394 deyim. Kalbim sıkışarak boğazım düğümlenerek okuyorum kitabı.
Babasının mektupları Yaşadıkları çok etkiledi beni.

Mügecim ellerine sağlık, benim hedefim 75 kitap.

güneş çavmasını bitirdim cuma gecesi gece ikiye kadar okudum bitti:)
birincisini daha çok begenmiştim diyebilirim içinde oldugum durumdanmı yoksa bu kitabın biraz zorlama olmasındanmı kaynaklanıyo bilemiyorum
birincisi çok içten çok samımıydı bu kitap bana sadece devamı yazılmak için yazılmış gibi geldi ve sonunu çok zayıf buldum spoiler!!!!!!!!!!!!! gece dogdu mecnun çiflık kurmaya karar verdi hop kitap bitti ve geçende soyledıgım gıbı ben roman tarzı alanı olmayan kıtaplarda sıyaset ve dın görmekten mutlu olmuyorum bu kıtaptada fazlasıyla din vardı ve sıyaset görmek istemiyorum ama sıyaset dıyebılecegım pek bısey görmedım bunun harıcınde eroman kahramanlarını yenıden görmek benı çok mutlu ettı sankı ızledıgım bı fılmın devamı gıbıydı yada foçaya gıtsem onları orda bulabılcekmısım gıbı hıssedıyorum:) spoiler!!!!!!!!!!! handanın gelınlık yerıne balo kıyafetı gıymesı ne bılım evlılık mantıgı benım fıkırlerımle bırebır ortusuyodu:) mecnunun genel sorgulayıcı ve düz mantıgını da ayrıca benıyodum yıne begendım:) veeeeeee ayseldeki buyuk değişim en çok ona sevındım ve ayseli artık seviyorum:)

yenı kıtabım doğan cüceloğlu gerçek özgürlük:) sayfa :20 bu gece baya okuyabıleceğimi dusunuyorum :)en azındna yarısını bitirsem kar benım için:)

merhabalar
ben hala Katya'nın Yazı'nı okuyorum
valla hiç verimli geçmedi haftasonu okuyamadım hiç

Hâlâ Muzaffer ozak - irşad 3. cilt ve muhammed bozdağ sevgi zekasına devam ediyorum.

Azra, ellerine sağlık hemen bakayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…