Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selincim ne kadar güzel anlatmışsın canım.
ben de 1. yi çok sevmiştim. belki de nasıl bir kitapla karşılaşacağımı bilmediğim için çok etkiledi beni. 2. ye başladığımda uzun zamandır ayrı kaldığım dostlarıma kavuşmuşum gibi hissetmiştim.
keşke mecnunun gözünden bakabilsem hayata....

Abim deniz bitti.
Ben idam edilen bu 3 gencin neden idam edildiklerini suçlarının ne olduğunu bilmiyordum.
Kitabı'n birinci ağızdan şekillenmesi çok güzel olmuş. Kitapta denizin kardeşi Hamdi geçmişin anılarına elindeki belgelere yer verilmiş.
Yaşanan herşey tüm çıplaklığı ile anlatılmış.
Kitabı sonunu bilmediğim bir roman gibi okudum ve idam kararını iptal ettirmek için babasının çabalarını okudukça sanki bu mümkünmüş gibi hissettim.
Mutlaka okunmalı kızlar
Sonunda idam anında yaşananları okudukça ağlaya ağlaya içim çıktı resmen.

Muhakkak okuyacağım. Bilgİ için teşekkürler...

Ölünceye kadar ölümsüzsün adlı kitaba başladım.
Şimdilik iyi gidiyor. Sayfa 27 deyim.

Günaydınlar.
Duyguların Rengi-Sayfa 410'dayım.
Çok uzattım bu kitabı. Biran önce bitirmeliyim.

Güneş çavması 1 i kütüphaneme ekliyorum teşekkürler bilgi için
Bu kitabı bende çok okumak istiyorum gerçek kitaplar çok etkiliyor beni o yüzden hep erteledim . Ama en yakın zamanda okumak istiyorum.

Okumam. Üzülmek istemiyorum.

Dar ağacında üç fidan'ı okumuştum yıllar önce. :'(

iyi akşamlar bilgelerim
pek uğrayamıyorum kusura bakmayın,kpss yaklaşıyor malum
ince memed4 sayfa 220...
bana dua edin lütfen,içimden ders çalışmak gelmiyor hiç,az zaman kaldı ve ben istediğim netlere hala uzağım

Biraz geç kaldım ama Nisan ayı benim için önceki aylara göre çok verimliydi okuma açısından diyebilirim.
Kitap Hırsızı, Menekşeler Atlar Oburlar, Şimdiki Çocuklar Harika, Taşıdıkları Şeyler ve Sahilde Kafkayı okudum. 5 kitap benim için gayet iyi açıkçası -ki bir hafta kadar elime kitap alamamıştım. Bu aya da hızlı başladım ve şu an 2. kitabımı okuyorum. İnsan iyi hissedince, mutlu olunca daha çok okuyabiliyor ve okudukça daha mutlu oluyor :)

Mayıs ayının ilk kitabı da Emily Bronte - Uğultulu Tepeler oldu. 1 günde bitirdim, Gayet akıcıydı.

Şu an Lolita'ya başladım. Anlatımı akıcı, hızlı ilerliyor.

Canım Lolişim, inşallah her şey gönlünce olsun.
ben de aranıza katılabilir miyim acaba
Hoş geldin. seni bir yerden tanıyor muyum?

Günaydın kızlar,

Lolita'ya devam. %60ını okudum, bu akşam bir aksilik çıkmazsa bitirmeyi planlıyorum. O bitince Ayşe Sarısayın - Denizler Dört Duvar isimli öykü kitabına başlamayı düşünüyorum. Ama değişebilir tabi bilmiyorum :)

Listemdeki kitaplar azalacağına daha çok artıyor her gün, okunacak o kadar çok kitap var ki

Günaydınlar , hayırlı cumalar
elimdeki kitap pek hoşuma gitmedi yoğun günlerde hafif bir kitap olsun dedim o yüzden başladım 160 sf dayım. Bilmiyorum önümüzdeki hafta biter inşallah . Pazar günü Ales'e giriyorum son iki ayda karar verdim bir tane kitap aldım biraz biraz test çözüyorum ama kural falan kalmamış kafada bakalım yapabilecekmiyim. Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…