- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Olur normaldir. :)Tsk ederim cnm
Ama insan alistigi bir tempo olunca saka maka sıkılıyor
Muhakkak okuyacağım. Bilgİ için teşekkürler...Abim deniz bitti.
Ben idam edilen bu 3 gencin neden idam edildiklerini suçlarının ne olduğunu bilmiyordum.
Kitabı'n birinci ağızdan şekillenmesi çok güzel olmuş. Kitapta denizin kardeşi Hamdi geçmişin anılarına elindeki belgelere yer verilmiş.
Yaşanan herşey tüm çıplaklığı ile anlatılmış.
Kitabı sonunu bilmediğim bir roman gibi okudum ve idam kararını iptal ettirmek için babasının çabalarını okudukça sanki bu mümkünmüş gibi hissettim.
Mutlaka okunmalı kızlar
Sonunda idam anında yaşananları okudukça ağlaya ağlaya içim çıktı resmen.
Güneş çavması 1 i kütüphaneme ekliyorum teşekkürler bilgi içingüneş çavmasını bitirdim cuma gecesi gece ikiye kadar okudum bitti:)
birincisini daha çok begenmiştim diyebilirim içinde oldugum durumdanmı yoksa bu kitabın biraz zorlama olmasındanmı kaynaklanıyo bilemiyorum
birincisi çok içten çok samımıydı bu kitap bana sadece devamı yazılmak için yazılmış gibi geldi ve sonunu çok zayıf buldum spoiler!!!!!!!!!!!!! gece dogdu mecnun çiflık kurmaya karar verdi hop kitap bitti ve geçende soyledıgım gıbı ben roman tarzı alanı olmayan kıtaplarda sıyaset ve dın görmekten mutlu olmuyorum bu kıtaptada fazlasıyla din vardı ve sıyaset görmek istemiyorum ama sıyaset dıyebılecegım pek bısey görmedım bunun harıcınde eroman kahramanlarını yenıden görmek benı çok mutlu ettı sankı ızledıgım bı fılmın devamı gıbıydı yada foçaya gıtsem onları orda bulabılcekmısım gıbı hıssedıyorum:) spoiler!!!!!!!!!!! handanın gelınlık yerıne balo kıyafetı gıymesı ne bılım evlılık mantıgı benım fıkırlerımle bırebır ortusuyodu:) mecnunun genel sorgulayıcı ve düz mantıgını da ayrıca benıyodum yıne begendım:) veeeeeee ayseldeki buyuk değişim en çok ona sevındım ve ayseli artık seviyorum:)
Bu kitabı bende çok okumak istiyorum gerçek kitaplar çok etkiliyor beni o yüzden hep erteledim . Ama en yakın zamanda okumak istiyorum.Abim deniz bitti.
Ben idam edilen bu 3 gencin neden idam edildiklerini suçlarının ne olduğunu bilmiyordum.
Kitabı'n birinci ağızdan şekillenmesi çok güzel olmuş. Kitapta denizin kardeşi Hamdi geçmişin anılarına elindeki belgelere yer verilmiş.
Kitabı sonunu bilmediğim bir roman gibi okudum ve idam kararını iptal ettirmek için babasının çabalarını okudukça sanki bu mümkünmüş gibi hissettim.
Mutlaka okunmalı kızlar
Okumam. Üzülmek istemiyorum.Abim deniz bitti.
Mutlaka okunmalı kızlar
En sevdiğim kitaplar arasındadır. Atticus Finch aşığıyım diyebilirim. Bence pişman olmayacaksın :)Merhabalar ...
Yeni kitabım Bülbülü Öldürmek.
Bakalım nasıl olacak bu kitap... Çok merak ediyorum.
hoşgeldin :)ben de aranıza katılabilir miyim acaba
Canım Lolişim, inşallah her şey gönlünce olsun.iyi akşamlar bilgelerim
pek uğrayamıyorum kusura bakmayın,kpss yaklaşıyor malum
ince memed4 sayfa 220...
bana dua edin lütfen,içimden ders çalışmak gelmiyor hiç,az zaman kaldı ve ben istediğim netlere hala uzağım
Hoş geldin. seni bir yerden tanıyor muyum?ben de aranıza katılabilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?