Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sanki çok seri kitap okuyormuşum gibi,
sanki geçenlerde satın aldığım kitaplar okunmuş gibi,
sanki arkadaşlardan ödünç aldığım kitapları okuşum gibi gene kitap aldım.
bugün geldi.

Günaydın hanımlar
Kitabımı sevmediğim için içimden okumak gelmiyor.

Günaydınlar.
Duyguların Rengi kitabım bitti.
Yeni kitabım Güneş Çavması II

Günaydınlar
Ölünceye kadar ölümsüzsün adlı kitabı bitirdim. İçim bayıldı ya.
Iflas etmiş bi adamın hayatını yeniden düzenleme girişimlerini anlatıyor. Aralar da bazı Özlü sözler Yazılmış. Kişisel gelişim kitabı gibi ama ben pek sevmedim.

Yeni. Kitabım deniz feneri koyu.

Geçmiş olsun o zaman :) Bazı kitaplar kendini hiç sevdirmiyor. Bitsin diye uğraşıyorsun ama elinde uzadıkça uzuyor. Neyse ki bitmiş :)

Geçmiş olsun o zaman :) Bazı kitaplar kendini hiç sevdirmiyor. Bitsin diye uğraşıyorsun ama elinde uzadıkça uzuyor. Neyse ki bitmiş :)
evet çok şükür bitti. gerçek bi hikaye imiş bazı yerleri saçma geldi. bi kere kitabın karhramının adı ne iş yaptığı falan hiç geçmiyor.
evinde günlerce aç yatıyor kızını annesine bırakıyor ama kendisi gitmiyor.
saçmaydı saçma....

günaydınlar kitap kurtları iyi haftalar
kitabım hala sürünüyor biter inşallah sf 186 dayım. Arada bir diyet kitabına başladım o daha heyecanlı Karatay Diyeti sf 55 deyim. Kilo fazlanız olmasada okumanızı tavsiye ederim sağlıklı beslenme adına yazılmış bir kitap. Bakalım uygulamada çok fazla söz veremesemde bazı genel kurallara uymaya çalışıcam.

nasılsın? :)

hafta sonu baş ağrısından dolayı az okudum

geçmiş olsun Filo' m ben de memleketteydim ankaraya döndüm dün, ancak evi toparladım koca gün şimdi kitap + kahve zamanı
W. Bruce Cameron' un " Can Dostum - Bir Sevgi Romanı " adlı kitabına başlıyorum şimdi

Günaydın. Dün gece elimdeki Günahkar(Tess Gerritsen) kitabını bitirdim. bi bölüm daha diye diye saat 1.30 olmuştu :) Sabah nasıl uyandım bilmiyorum :) Nikos Kazantzakis'in Zorba kitabına başladım sabah yolda. Önsözü okudum şimdilik :)

Alper Canıgüz- Tatlı rüyaları bitirdim hafta sonu, bu yazarı çoooook sevdiğimden 1 günde bitirdim
bir yandan da medcezir isimli kitabı okumaktayım ama çok ilerleyemedim
c.tesine kadar bitirsem süper olur ama zor çünkü çok kalın
c.tesi ufak bi tatil yapçaz oraya Murakami'nin Zemberekkuşunun güncesi kitabını götürmeyi düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…