Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhabalar.
Güneş Çavması 2-Sayfa 150
İçimizdeki Şeytan-sayfa 40'tayım.
İkiside güzel gidiyo..
Güneş Çavması serisini aldım. Elimdekiler bitince başlamayı düşünüyorum : ))

can dostum kitabına bir süre ara verip uzun zamandır beklediğim ve sonunda elime ulaşan " Stephen King - 22/11/63 " kitabına başlayacagım bugun. ama önce ütü yapmam lazım malesef

Murakami en sevdiğim yazarlar arasına girdi, Sahilde Kafka'sını okudum ve çok beğendim. Diğer tüm kitaplarını listeme aldım. Keyifli okumalar.

Merhabaa ben de yeni katıldım aranızaaaa
Hoşgeldiiiiiin :)

can dostum kitabına bir süre ara verip uzun zamandır beklediğim ve sonunda elime ulaşan " Stephen King - 22/11/63 " kitabına başlayacagım bugun. ama önce ütü yapmam lazım malesef
Ben de dün ütü yaptım, 3-4 saat kadar sürdü, aylık ütümü yaptım O zamanı gerçekten kayıp zaman olarak görüyorum. Neyse ki iki tane film izledim o esnada, yoksa zaman geçmek bilmez :)

Merhaba teşekkürleerrrrrrrr :))

Ben de dün ütü yaptım, 3-4 saat kadar sürdü, aylık ütümü yaptım O zamanı gerçekten kayıp zaman olarak görüyorum. Neyse ki iki tane film izledim o esnada, yoksa zaman geçmek bilmez :)

ben de 2 haftalık ütümü 1 film eşliğinde yaptım ve hiç sevmem ütü yapmayı, oturdugum yerden ancak böyle keyifli hale gelebiliyor
kitaba da başladım ama bikaç sayfa sonunda ara verdim, diğer işlerimi toparlayabilmek için

günaydınlar bilgeler
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Arzu Şövalyesi bitti ilk başlarda sıkıldım ama sonları güzeldi İngiliz tarihi aşk romanı çabucak akıp gitti.
Yeni kitabım Serenad büyük bir hevesle başladım bakalım.

dpğan cüceloğlu gerçek özgürlük bitti cumartesi günü:)
telefonum arızalı tamire gitti onun için yazamadım:)
bu adamın kitapları zaten çok çok güzel yani kendini geliştirme anlamında süper ötesi benım hayata bakış açımı tamamen değiştiriyo :)
hani gelişim kitaplarında madde madde şunu yapın bunu yapmayın tarzında şeylerin bana çok şey kattıgını dusunmuyorum ama doğan cücloğlu bunu hikayeleştirerek gerçek olaylar ve her an karşımıza çıkabilecek kişiler üstünden yapıyo:) buna bayılıyorum....
bide kendi duygularının o kadar farkındaki bende gün içinde bişeyle karşılaştıgımda artık kendimi
dinliyorum ne hissediyorum endişe acı üzgüntü kızgınlık vs.... bazı olaylarda neden istemediğim şekilde davrandıgımıda çözdüm çok başarılı bi kitaptı

yeni kitabım handan-ayşe kulin
yani varya ne kadar sevmediğim olay varsa hep karşıma çıkıyo
şimdi kitabın adı handan kapak resminde bi kadın var yarısı eski kıyafet giymiş yarısı dönem kıyafeti giymiş
kitap arkasındada halide edip adıvarın handan adlı romanıyla hayatını örtüştüren bi kadının hayatını anlattıgı yazıyo
önsöz desen yok kitapbın içeriği nelerden oluşur gibi vs.... bu kitabı alırken bi kadının hikayesini
okyacağımı düşünmüştüm kitap 270 sayfa 150-160. sayfalara kadar herşye normal ilerliyo kitap görünen yüz gibi ama 150. sayfaya geldiğinde bi anda gezi parkı olaylarına giriyo.......!!!!!!!!!!!!! spoiler vermiycem okuyacak olanları neler bekliyo bilsinler diye.............. arkadaş iyi yazmışsın hoş yazmışsın yazdıklarına katılıyorum buraya kadar tamam ama bu siyasetin bu kitabın içinde işi ne biri bana açıklasın yahu yazcakların varsa adını kırmızı elbiseli kız koy yaz orda bende ileyim ne okuyacağımı böyle SİNSİ bi şekilde sanki olay örgüsüne yediriliyomuş gibi siyasetin kanal propagandası yapmanın ne alemi var kitap 200 sayfada bitmek üzere ama hiç beğenmedim hayatta nasıl sinsi insanlardan hoşlanmıyosam sinsi kitaplardanda hoşlanmıyorum...........çünkü her kitabın bi kişiliği var bence eğlenceli hüzünlü arabesk dobra içten siyasi kitaplar siyaset konuşan nsanlar gibi vs. vs..... bu kitabı kitaplıgımın derinliklerine koycam görmek istemiyorum söylediklerine katıldgıım halde nasılki f. gülenin kitaplarını din öğretisi adı altında siyasi görüş veriyo diye sevmiyosam handan kitabınıda roman adı altında siyasi görüş verdiği için sevmedim.....haricinde akıcı okuması kolay bi kitap

ütü yaparken en sevdiğim şey kahvemi yapıp bi film açıp ütümü yapmak yada dizi izlerken iyi gidiyo ben aylık deiil haftalık yapıyorum daha kolay oluyo:)

Merhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum, çok keyifli bir forum burası :)

17 yaşında lise 3 e giden bir oğlum var, "Gerçek Özgürlük" kitabı onun için uygun mudur?

Kizlar selamlar,
Kusura bakmayin gelemiyorum.
Suanda zor bir surec benim icin
Insanin kitap okumasi saglik durumu ve psikolojisi ile acaip alakali.
Elime gunlerce alamiyorum kitap.
Ne zaman eski rutinime donerim bilmem.
Arada gelirim selam vermeye...

Kizlar selamlar,
Kusura bakmayin gelemiyorum.
Suanda zor bir surec benim icin
Insanin kitap okumasi saglik durumu ve psikolojisi ile acaip alakali.
Elime gunlerce alamiyorum kitap.
Ne zaman eski rutinime donerim bilmem.
Arada gelirim selam vermeye...

Nasılsın geçti mi bulantıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…