Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ahmet batmanın bana ikimizi anlatı kitabını aldım ski sevgilim okumuşş belki bizden bişeyler vardır içinde dedim başlayalı bir saat oldu 80. sayfadayım şuan nöbette olmasaydım daha seri ilerlerdim..

Azra Kohen, Çi kitabının 53. sayfasındayım..
niyetim bikaç güne bitirmek ve Pi kitabı elime ulaşır ulaşmaz bir çırpıda bitirmek

Günaydınlar iyi haftalar
Melekler ve Şeytanlar sf 156 dayım. Bilimsel açıklamalar çok fazla dikkatli okumak gerekiyor Ramazanda biraz zor oluyor doğrusunu söylemek gerekirse anca bu kadar ilerleyebildim.
Biraz daha basit bi kitap seçseydim keşke gerçi elimde kalmadı aşk romanları çoğu klasik , ramazan sonuna kadar biter inşallah.

Aklından bir sayı tut 365 teyim
Başlarda sıkılmıştım ama şimdi akıyo kitap

Günaydınlar.
Ölüm bir varmış bir yokmuş bitti.
Yeni kitabım Gerçek Özgürlük-Doğan Cüceloğlu

Hehe an itibariyle kitabımı bitirip haziran listesine yetiştirdim:)

Üç noktalar sarayı bitti oh bea o neydi öyle.... Zaten canım sıkkın bide bu karamsar depresyona meyilli mutsuz kitapla iyi dayandim gene .... Kitap üç kız kardeşi anlatiyo başlarına gelenler ortanca kız depresif hatta tanı bile koyabilirim şizofren.... Tavsiye asla etmem bidaha görmek bile istemicem bi kitap.... Yeni kitabım kristin hannah gerçek renkler bildiğim ve sevdigim bi yazar okumak istedim kitap seçimi konusunda bu aralar güvenli sularda yüzmek ostiyorum... Ruh halim yeni bir macerayı kaldıramicak.....

günaydın hanımlar
dün akşam İskender pala-od'u bitirdim.
kitabın ilk 70 sayfasında felaket sıkıldım. hatta bırakmayı düşündüm ama o zaman da kitabı mahsun bırakıyormuşum gibi hissediyorum. bırakmadım ve iyi ki bırakmamışım.
sonrası su gibi aktı geçti. yunus emrenin yaşamını anlatıyor ve harika bi kitap.
yeni kitabım da vinci şifresi. ilk defa dan Brown okuyacağım.

Bende çok beğenmiştim hatta çocuklardan işten epey bi ara verdiğim kitap okumaya Od la tekrar başladım . Ondan sonra İskender Palanın hangi kitabı çıksa hemen alıp okuyorum dilini çok beğeniyorum yazarın.

Annem ve annem siye bir kitaba başladım
25 teyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…