Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Melekler ve şeytanlar sf 284 deyim benimde aynen devam biter inşallah.
Kitap yurdundan kampanyalı kitaplardan 5 kitap sipariş ettim bugün. Fiyatları çok uygundu yorumlarda güzel umarım beğenirim hepsini .
Beyaz zambaklar ülkesinde- bunu hep okumak istemişimdir.
İnsan ne ile yaşar - Tolstoy
Martin Eden- Jack London
Spiritüel Mucizeler kitabı-Mehmet Çobanoğlu
Hayal Kafeste- yazarın ilk kitabıymış 1 kişi beğenip yorum yapmış umarım zaman kaybı olmaz benim için .

nereden başlayabilirim? kitap okumayı o kadar çok özledim ki! bebeğim ve sıkıntılı süreçlerden dolayı 6 aydır bebek bakım kitapları harici hiç bişey okumadım. desteğinize çok ihtiyacım olacaktır!

Da vinci Şifresi sayfa sayfa 76 dayım. Kitap çok güzel ilerliyor. Yemek hazırlama derdim olmasa saatlerce okuyabilirim.

bi süredir eskisi gibi okuyamıyordum kitap ama eski formuma kavuştum şükür. bikaç günlüğüne şehir dışına çıkmıştım, orda yaklkaşık 3 günde 1 kitabı bitirdim.
şimdi ise en sevdiğim serinin son kitabına başlıyorum. Azra Kohen' in serinin son kitabı olan "Pi" kitabı. merakla bekliyordum aylardır kitabın çıkmasını, hikaye sonuna kavuşacak bakalım. bu gece itibarı ile başlamış olurum bende

bende başladım ve bir taraftan bebeğim bir taraftan ev ve yemek nasıl olduğunu anlamadan 50 sayfa okumuşumum. sanırım önemli olan konuya cekmesi kitabın. cünkü parça parça okudum tek oturuşta 50 sayfa ne mumkunn... bence okuma şansınız varken bol bol okuyun derim sonra canınıza okuyan bır tatlı yaramazla ancak ona eğitici aktivite kitapları okursunuz arkadaşlar.

Azra Kohen "Pi" 107. sayfadayım.
kitap hikayenin sonu olduğu içim hem merakla hızlıca okumak istiyorum, hem de bitmesin istiyorum

ya kitap okuma şeysim gitti en son 3 yıl önce olmuştu böyle bişey çok üzülüyorum.... filme dadandım bu ara neden böyle oldu çok okumak istiyorum ama elime alamıyorum siz bu durumu aşmak için neler yapıosunuz ve sizede oluyo mu????????????

Günaydın kitap kurdu arkadaşlarım
İşim bilgisayarda olduğu için sosyal medya vs vakit geçirmekten hoşlanmıyorum, bireysel olarak internet kullanımım bazı kitap sitelerine okuduğum kitapları ve yorumlarını eklemekten öteye geçmemekte. Lakin sizleri de ihmal etmekten hoşlanmıyorum. Ben de madem öyle zaten yavaş da olsa okumaya devam ediyorum, okuduklarımı eklerken bir de kitapla ilgili yorumumu yazayım hiç olmazsa kafe kitap'a bir katkım olsun dedim. Bilmem hoşunuza gider mi? Eğer beğenilmezse fikrim eklemem elbette. şimdilik sizleri Kırmızı Pazartesi-Gabriel Garcia Marquez görüşümle başbaşa bırakıyorum
Tek bir an şüphe etmeden, sorgulamadan okunacak ender yazarlardan Marquez. Vefat ettiğinde günlerce yasa bürünüp ağlamıştım, hep kitaplarını okurken dedemin dizinin dibinde bana anlattığı hikayeleri dinliyormuş hissiyatına kapılıyorum. Her zaman söylerim; keşke hayatta olsa da biz manevi çocuklarına 1 cümle daha kurabilmiş olsa... Kırmızı Pazartesi'nde insanoğlunun "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" bencilliğini çok keskin bir o kadar estetik doygunlukla aktarmış. Bunun yanı sıra yine birçok toplumda günümüzde bile karşımıza çıkan namus(!) adı altında işlenen cinayet,vahşet,toplumun bu durumda nasıl da 3 maymunu oynadığını ustalıkla işliyor.Elbette Marquez severlerin damağında kalacak betimlemeler beklenen edebiyat şölenini yaşatacak. Tabiri caizse "su gibi" akan bir kitap. Okumaya niyeti olanlara şimdiden keyifli okumalar.

Günaydınlar
Dan Brown Melekler ve Şeytanlar bitti okumadıysanız tavsiye ederim . Son 200 sf özellikle çok heyecanlıydı Vatikan , hiristiyanlık , ülminatı hakkında iyi bilgi sahibi oldum.
Kitap bitince baktım kitaplığa Ahmet Ümitin Kavim adlı romanı elime geldi baktım kapakta haç işareti var geri koydum .
Yeni kitabım -Yaşar Nuri Öztürk -Allah ile aldatmak önceden başlamıştım sf 115 lerdeyim.

Benimde bebegim 5.5 aylik canim
Aksamlari ve gunduz onu sallarken okuyabiliyorum sadece.
Buna da sukur.

Kurk Mantolu Madonna bitti. Guzel kitapti

Bundan sonraki planim kucuk prensi okumakti ama kitapligimda brkleyen fi ve çi nin 3. Kitabi pi cikmis. Bende onlara oncelik verdim ve bugun fi'ye basliyorum.

Teşekkür ederim Azracım. Ellerine sağlık..

aynı dert benimde başımda var hiç böyle olmasını beklemiyordum. kitap okuma alışkanlığı olmayan 2 kişiye okuma alışkanlığı kazandırdım.ama ben 2 aydan beri kitap alamıyorum elime.sıcaklardan belkide bizim ev çok sıcak oluyor.aslında zamanınmda oluyor ama tembel tembel internette dizi izliyorum.en kısa zamanda geçer inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…