okumadıysan cehennemi de tavsiye ederim dan brown ın en güzel kitabı benceGünaydınlar
Dan Brown Melekler ve Şeytanlar bitti okumadıysanız tavsiye ederim . Son 200 sf özellikle çok heyecanlıydı Vatikan , hiristiyanlık , ülminatı hakkında iyi bilgi sahibi oldum.
Kitap bitince baktım kitaplığa Ahmet Ümitin Kavim adlı romanı elime geldi baktım kapakta haç işareti var geri koydum .
Yeni kitabım -Yaşar Nuri Öztürk -Allah ile aldatmak önceden başlamıştım sf 115 lerdeyim.
teşekkürler canım okumadım okumak isterim .Yeni bir favori yazarım daha oldu sırayla hepsini okurum inşallah.okumadıysan cehennemi de tavsiye ederim dan brown ın en güzel kitabı bence
hallettimkızlar aranızda ukitap üyesi olan varmı varsa lütfen yardımcı olabilir mi tamam davatiye vermesenizde olur bi kullanıcıya ulaşmam lazım
ellerine sağlık hemen bakayımarkadaşlar listeyi ekledim. haziran ayında toplam 30 kitap okumuşuz.yaz ve ramazan sebebiyle oldukça azaldı sanırım.bende sıcaklarda hiç elime alamıyorum.sınavlara hazırlanan arkadaşlar var tabiiki.onlarada başarılar dilerim.
Zeliş ve Tuna yı da tekrar tebrik ederim.
basit hafif bir şeylerden başla bence.nereden başlayabilirim? kitap okumayı o kadar çok özledim ki! bebeğim ve sıkıntılı süreçlerden dolayı 6 aydır bebek bakım kitapları harici hiç bişey okumadım. desteğinize çok ihtiyacım olacaktır!
devammmmmmmmmmmİskender PALA - Katre-i Matem
Muzaffer OZAK - İrşad III. cilt
devam ediyorum.
basit hafif bir şeylerden başla bence.
hoş geldin
devammmmmmmmmmm
bakınıyorum öyle :=) nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?