Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Dan Brown Da vinci şifresini bitirdim.
Kitabı resmen soluksuz okudum. Çok güzeldi. Herkse tavsiye ederim. Yeni kitabım kimya hatun. Yorumları pek iç açıcı değil ama kitabı a101 den almıştım. Okumazsam içim rahat etmez.

dan brown un melekler ve şeytanlar kitabını okudum bu sene adam inanılmaz sürükleyici yazıyor:) dilini anlatımını çok beğendim hele onlara doğru dahada heyecanlı:)

kimya hatunu bende okudum evet çok bi beklentiyle okuma dili akıcı diyebilirim okumakta zorlanmazsın ama şems öyle bi anlatılmış ki ben o kitabın şemsi karalamak için yazıldıgını düşünüyorum mevlananın dostu olan bu kadar gönül bağı olan bi adamın o şekilde davranacağını hiç düşünmüyorum..... okyacağın adamı şems olarak değerkendirmezsen akıcı sıradan bı roman denilebilir:) keyifli okumlar ben elimdeki kitabı hala bitiremedim ramazan kitap okuma yönünden bana hiç yaramadı:)

Selincim ben melekler ve Şeytanları izlemiştim. Kitabı'nı okumadım. Şimdi de da vinci şifresini izleyeceğim.
Kimya hatuna başlamadım henüz ama kitaplığımda duran ve okunmayan kitap beni huzursuz ediyor.
Tavsiyeni dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

Selam kızlar
Annem ve annem devam.Beklediğim gibi bir kitap değil pek okuyasım gelmiyor

Günaydınlar.
Aşkın Peşinden kitabım bitti.
Hafta sonu Aile Çay Bahçesi-Yekta Kopan ı da bitirdim. Oldukça etkileyici bir kitap. Tavsiye ederim.
Yeni kitabım Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları-Su-Buket Uzuner.

Günaydın kitap kurtları
Sinekli Bakkal'ı okudum bitirdim incelememi paylaşıyorum sizlerle, söz verdiğim gibi

Türk Edebiyatı'nın klasiklerinden olması genelde insanlarda ağır olacağı, ilerlemeyeceği gibi bir izlenim bırakıyor ve ürkütüyor. Ben de uzunca bir süre bekletmiştim lakin oldukça akıcı bir dili var. Bir anda hikayenin içinde buluyorsunuz kendinizi. Sanki Sinekli Bakkal'ın bir sakiniymişim de olanı biteni izliyormuşum gibi hisse kapıldım. Fiziksel ve ruhsal tasvirler kusursuz. Öyle ki karakterler tam olarak zihninizde canlanıyor ve bu tasvirleri sıkmadan işliyor. Halide Edip ustalığı göz dolduruyor. Dolu dolu bir edebiyat. Hikaye ilerlerken farkında olmadan dönemin toplumsal olaylarına şahitlik ediyorsunuz. Tadı damağımda kaldı diyebileceğim ender kitaplardan oldu. Sanırım sadeleştirilmiş hali de var ama tavsiyem sadeleştirilmemiş şekliyle okuyun ve edebiyata doyun. Sadeleştirilmiş hali yavan kalır sanırım.

Kitap Kokusu, ben de senin gibi yıllarca elimde tuttum. Onu okumayı hep öteledim. İlerlemez sandım. Fakat öyle olmadı. Ben de beğenmiştim.

Zemberekkuşunun Güncesini sonunda bitirebildim resmen 2 aydır okuyordum
okuma hızım bundan sonra artacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…