Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

krıstın hannah -gerçek renkler bitti 1 temmuzda baslamıştım yazık bana bu aralar kitap okuma yönonden berbat bir haldeyim.... yazdanmıdır benden mıdiri bilemedim

kitabı begendim ilk 70 sayfadan sonra anca konuya girebildim .... sonu güzeldi tahmın edilebilirdi basit akıcı bir dil kolay okunabilir kafa yormayan tipik kristin hannah romanı boş vaktiniz varsa tavsiye ederim.....

yeni kitabım - platon-devlet
uzun zman önc almışstım ama okumadım bu ara siyasete sardım ama günden siyaseti diil nedir nasıl olmalıdır felsefesiyle ilgileniyorum.... onun için bu kitabı okumadan bişeylerin eksik kalacağını düşündüm o kadar da karısık gelmedi bana şimdilik ama bakalım?

Günaydın hanımlar
Kimya hatuna devam ediyorum ancak sevmedim. Fakat başladığım kitabı bitirmeden yeni kitaba geçemiyorum. Belki ilerleyen sayfalarda severim diye umut ediyorum.

rüzgarı dizginleyen çocuğa devam..
okuduğuma odaklanamıyorum bi süredir, geçecek diye umut ediyorum.

Merabalar
Uyumsuz Defne Kamanın Maceraları-Su sayfa 290
Yarın bitirmeyi düşünüyorum.

Bir hafta önce başladığım kimya hatun Kitab'ında ancak 90. Sayfaya gelebildim ve bırakmaya karar erdim. Kitap ilerlemiyor ve benim kitap okumaya olan şevkim azalıyor.
Yeni kitabım Ahmet ümit aşk köpekliktir

Selam herkese

Annem ve annem i bitirdim az önce.Hiç tavsiye etmiyorum.Kötü yazılmış bir kitap bence.Çok daha vurucu olabilirdi halbuki.
Ayrıca neredeyse her sayfada bir imla veya yazım hatası vardı.

Günaydınlar
Yeni kitabım Ayşe Kulin- Umut sf 69 dayım. Yaklaşık bir ay önce Veda'yı okumuştum çok hoşuma gitmişti. Araya başka kitaplar aldım hemen seriye devam etmek istemedim çok iyi oldu sanki eski tanıdıklardan yeni haber alıyormuşum gibi büyük bir merakla okuyorum kitabı.

Bülbülün Kırk Şarkısı bitti
güzeldi ama ne yalan söyleyim beklentimin altında hikaye edilmişti
diyologlar da bana çok yapay geldi(efendimizinkiler dışında)
karakterler sanki yaklaşık 1500 yıl önce değil de bugün konuşuyordu; çocuklarını şehzadem, paşam meleğim, bitanem vs diye seviyorlar
belki o zaman da öyledir bilmiyorum tabi de bana tuhaf geldi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
yeni kitabım Ferit Edgü Doğu öyküleri
hep merak ettiğim ama bi türlü okuma imkanı bulamadığım bir yazardır ferit edgü
bi lokmacık bi kitap umarım beğenerek okuyup size de tavsiye ederim

sağol kuzum, bende koptum burdan bi süre.
şimdi yeniden toparlamaya çalışıyorum.
sen nasılsın?
çok şükür ben de iyiyim canım kpss nin etkisini üzerimden atıp ''normal'' hayata alışmaya çalışıyorum
Bir hafta önce başladığım kimya hatun Kitab'ında ancak 90. Sayfaya gelebildim ve bırakmaya karar erdim. Kitap ilerlemiyor ve benim kitap okumaya olan şevkim azalıyor.
Yeni kitabım Ahmet ümit aşk köpekliktir
Kimya Hatun bana da hediye geldi ama aylardır elim gitmiyor bi türlü
çevirisi sorunlu gibi diye okumuştum bi yerde,hiç başlasam mı acaba ben de

sıcaktan ve puzzle a yoğunlaşmamdan sebep pek kitap okuyamadım sanırım bu ara.
Uğur Koşar - Bana Allah Yeter sayfa 45 deyim

Selamlar.
Kitabım bitti.
Yeni kitabım Aynalar Koridorunda Aşk-Mustafa Ulusoy
Umarım bu aya yetiştiririm.

Merhaba herkese
Trendeki kıza başladım güzel bir kitap gibi ama düğün hazırlıklarından oluyabilecek miyim göreceğiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…