Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Aşk köpekliktir sayfa 160 dayım.
Ancak bu kitabı da sevmedim. Temmuz ayım verimsiz geçti. Ahmet Ümit'e yakışmamış bu kitap. Hikayeler çok saçma. Bundan önceki kitabım kimya hatunu yarım Bıraktığım için bunu zorla da olsa bitirmek istiyorum.

Allah bana yeter bitti, şimdi "Priscille Sibleyé in - Yıldız Tozu - kitabına başladım. sayfa 74 teyim

Ferit edgü Doğu öyküleri bitti
Kesinlikle okunması gereken bir yazar,yeni tanıştık ama dostluğumuzun kalıcı olacağı kanısındayım son derece doğal insanı yormayan bir anlatımı var

karanlığın elli tonu - 501.sayfa
batıdan geleb iblis 88.sayfa
ikisi harika ilerliyor tavsiye ederim aynı anda tamamen farklı içerikli kitaplar okumayı çok seviyorum...
batıdan gelen iblis de gerçek tarihi bilgileri bulabilirsiniz antik mısır dmnemine ait...
bu kitapları da bitirir bitirmez bir geyşanın anılarını okumak için sabırsızlanıyorum onunla beraberde açlık oyunlarının 2.kitabını okumayı planlıyorum....

Günaydınlar
Bir haftadır çok fazla okuyamıyorum boynum tutuldu kitabı hava kaldırıyorum falan o bile çok zorluyor . Bugün biraz daha iyi gibiyim okuyabilirim inşallah.
Ayşe Kulin- Umut sf 238 deyim.

Nolsun kuzum, ramazan tembelligi. Ozledim yaw :)

aynen canım çok çabuk ilerledi, şaşırdım
Evet canım ben de şaşırmıştım.
selam bilgecanlarımmm
kpss koşuşturmasıyla verilen uzuuuun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim
hepinizi özledim
Biz de seni özledik. Hoş geldin.
Günaydınlar
Bir haftadır çok fazla okuyamıyorum boynum tutuldu kitabı hava kaldırıyorum falan o bile çok zorluyor . Bugün biraz daha iyi gibiyim okuyabilirim inşallah.
Ayşe Kulin- Umut sf 238 deyim.
Geçmiş olsun. Ben de bayram vs derken pek okuyamadım.

BlueDaisy ve loliss özledik sizleri tekrardan hoşgeldiniz özledik sizi.
bende kitaplardan kotum biraz taşınma telaşı vs yoğunluk vardı.birde sıcaklar elime kitap almadım uzun süre.
geçen kızımla dnr a uğradık.ben kitapları görünce okuma aşkı geldi yine eve döner dönmez kitaplarıma baktım.güneş çavması 2 ye başladım.çok güzel kitap aten yormuyor bu sıcaklarda

Caniiimm hosbulduk.
Gunes cavmasi 2 cikmis mi, bugun duydugum en guzel haber.
Cok hizli akmisti ilki, hemen almam lazim. Sagol

bence çok zorlama o kitap en kötüler listesinde sana bir site tavsiye edeyim kitap hakkında bilgi edinmek ve okuyucu yorumlarının bulunduğu güzel bir site. 1000 kitap

bence çok zorlama o kitap en kötüler listesinde sana bir site tavsiye edeyim kitap hakkında bilgi edinmek ve okuyucu yorumlarının bulunduğu güzel bir site. 1000 kitap
aslında kitap yurdundan falan yorumları okuyordum. bu kitabı a101 de gördüm. acele oldu biraz. aldım çıktım.
kitap okumka konusundaki tüm hevesimi kırmış durumda.
teşekkür ederim önerin için. hemen göz atacağım.

mrb bayanlar
güneş çavması 2 yi bitirdim çok güzeldi hatta ilkkinden daha çok beğendim..ok güzel hikayeler vardı içinde.
off tadı damadığımda kaldı

Selam kızlar
Düğünüm 15 gün kaldı
Zaten yavaş okurum bu ara imkansız gibi

Ben de aldım. Henüz okumadım.
Birincisini de okumadım daha.
Caniiimm hosbulduk.
Gunes cavmasi 2 cikmis mi, bugun duydugum en guzel haber.
Cok hizli akmisti ilki, hemen almam lazim. Sagol
Çoktan çıktı.
ayyy demeyin ama böyle şeyler ben Kasım'a kadar kitap almama kararı verdim
çok merak ediyorum çok çok çok
KitapKokusu, sen kotanı doldurdun. Fuardan aldıklarını az çok hatırlıyorum.

Ben de yan sekmede kitapyurdu sepetime bakıyordum. Yedi tane kitap var.
Sipariş versem mi az daha beklesem mi diyordum.

mrb bayanlar
güneş çavması 2 yi bitirdim çok güzeldi hatta ilkkinden daha çok beğendim..ok güzel hikayeler vardı içinde.
off tadı damadığımda kaldı

Yaaa bende istiyoruumm, ilkini çok beğenmiştim Ayy evlendi mi o yunanla, diye sorasım geldi :)

mrb bayanlar
Yaaa bende istiyoruumm, ilkini çok beğenmiştim Ayy evlendi mi o yunanla, diye sorasım geldi :)

tek kelime kopya vereyim :Gece(.okuyunca anlarsın.)

bende dün güneş çavmasından sonra kinyas ve kayra yı okuyorum fuardan beri bekliyordu.çok bunalım bir kitap ama keyfim yerinde olduğu için gayet zevkle okuyorum.kötü bir dönemde olsaydım ölüm temasını vs hiç çekemezdim.

Ahmet ümit aşk köpekliktir bitti.
Kitabı sevmedim. Sadece kitaba adını veren hikaye güzeldi. Genel olarak tavsiye eğmiyorum. Aşkı hiç güzel anlatmamış.
Yeni kitabım Ayşe Kulin füreya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…