- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Nolsun kuzum, ramazan tembelligi. Ozledim yaw :)
Evet canım ben de şaşırmıştım.aynen canım çok çabuk ilerledi, şaşırdım
Biz de seni özledik. Hoş geldin.selam bilgecanlarımmm
kpss koşuşturmasıyla verilen uzuuuun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim
hepinizi özledim
Geçmiş olsun. Ben de bayram vs derken pek okuyamadım.Günaydınlar
Bir haftadır çok fazla okuyamıyorum boynum tutuldu kitabı hava kaldırıyorum falan o bile çok zorluyor . Bugün biraz daha iyi gibiyim okuyabilirim inşallah.
Ayşe Kulin- Umut sf 238 deyim.
BlueDaisy ve loliss özledik sizleri tekrardan hoşgeldiniz özledik sizi.
bende kitaplardan kotum biraz taşınma telaşı vs yoğunluk vardı.birde sıcaklar elime kitap almadım uzun süre.
geçen kızımla dnr a uğradık.ben kitapları görünce okuma aşkı geldi yine eve döner dönmez kitaplarıma baktım.güneş çavması 2 ye başladım.çok güzel kitap aten yormuyor bu sıcaklarda
Çıktı canım.Caniiimm hosbulduk.
Gunes cavmasi 2 cikmis mi, bugun duydugum en guzel haber.
Cok hizli akmisti ilki, hemen almam lazim. Sagol
bence çok zorlama o kitap en kötüler listesindeAşk köpekliktir sayfa 160 dayım.
Ancak bu kitabı da sevmedim. Temmuz ayım verimsiz geçti. Ahmet Ümit'e yakışmamış bu kitap. Hikayeler çok saçma. Bundan önceki kitabım kimya hatunu yarım Bıraktığım için bunu zorla da olsa bitirmek istiyorum.
aslında kitap yurdundan falan yorumları okuyordum. bu kitabı a101 de gördüm. acele oldu biraz. aldım çıktım.bence çok zorlama o kitap en kötüler listesindesana bir site tavsiye edeyim kitap hakkında bilgi edinmek ve okuyucu yorumlarının bulunduğu güzel bir site. 1000 kitap
ayyy demeyin ama böyle şeylermrb bayanlar
güneş çavması 2 yi bitirdim çok güzeldi hatta ilkkinden daha çok beğendim..ok güzel hikayeler vardı içinde.
off tadı damadığımda kaldı
Ben de aldım. Henüz okumadım.BlueDaisy ve loliss özledik sizleri tekrardan hoşgeldiniz özledik sizi.
bende kitaplardan kotum biraz taşınma telaşı vs yoğunluk vardı.birde sıcaklar elime kitap almadım uzun süre.
geçen kızımla dnr a uğradık.ben kitapları görünce okuma aşkı geldi yine eve döner dönmez kitaplarıma baktım.güneş çavması 2 ye başladım.çok güzel kitap aten yormuyor bu sıcaklarda
Çoktan çıktı.Caniiimm hosbulduk.
Gunes cavmasi 2 cikmis mi, bugun duydugum en guzel haber.
Cok hizli akmisti ilki, hemen almam lazim. Sagol
KitapKokusu, sen kotanı doldurdun.ayyy demeyin ama böyle şeylerben Kasım'a kadar kitap almama kararı verdim
çok merak ediyorum çok çok çok
mrb bayanlar
güneş çavması 2 yi bitirdim çok güzeldi hatta ilkkinden daha çok beğendim..ok güzel hikayeler vardı içinde.
off tadı damadığımda kaldı
Yaaa bende istiyoruumm, ilkini çok beğenmiştimAyy evlendi mi o yunanla, diye sorasım geldi :)
ben ilki kadar beğenmedim aksine ya biraz zorlama gibi geldi bana.... yani devam niteliği taşısın diye yazılmış gibi geldi....ayyy demeyin ama böyle şeylerben Kasım'a kadar kitap almama kararı verdim
çok merak ediyorum çok çok çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?