- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
bu ara iyi okuyosun :):):)Ahmet ümit aşk köpekliktir bitti.
Kitabı sevmedim. Sadece kitaba adını veren hikaye güzeldi. Genel olarak tavsiye eğmiyorum. Aşkı hiç güzel anlatmamış.
Yeni kitabım Ayşe Kulin füreya
bu siteyi bende değerlendircem:)bence çok zorlama o kitap en kötüler listesindesana bir site tavsiye edeyim kitap hakkında bilgi edinmek ve okuyucu yorumlarının bulunduğu güzel bir site. 1000 kitap
sana demiştim okumaya başlamadan :) bende zor bitirdim hele sonlarını görsen hiç tahammül edemezdin bence:)Bir hafta önce başladığım kimya hatun Kitab'ında ancak 90. Sayfaya gelebildim ve bırakmaya karar erdim. Kitap ilerlemiyor ve benim kitap okumaya olan şevkim azalıyor.
Yeni kitabım Ahmet ümit aşk köpekliktir
Günde en az 50 sayfa okumaya çalışıyorum.bu ara iyi okuyosun :):):)
bu ara kardeşim geldi bizdeydi onunla baya eğleneli vakit geçirdik eşim genelde işte olduğundan ben çınar bide kardeşim gezdik ikimiz birlikte ev boyadık:) ben işe geliyorum hem kardeşimle çınar evde oldugu içinde aklım evde falan kalmıyo arada denize gidiyoruz falan iyi gidiyo şimdilik:) ama tabi hayatım bu kadar aktif olduğundan okuma hayatım cık pek iyi gitmiyor:)Günde en az 50 sayfa okumaya çalışıyorum.
Ama yaz aylarında düzenim şaşıyor.
Bu kitabı da inat ettim de bitirdim.
Yarım bırakmak istemediğim için.
Sen neler yapıyorsun canım.
evet harika bir site aradığın her şey var diyebilirim ve çok saygılı seviyelibu siteyi bende değerlendircem:)
Ben de aldım. Henüz okumadım.
Birincisini de okumadım daha.
Çoktan çıktı.
KitapKokusu, sen kotanı doldurdun.Fuardan aldıklarını az çok hatırlıyorum.
Ben de yan sekmede kitapyurdu sepetime bakıyordum. Yedi tane kitap var.
Sipariş versem mi az daha beklesem mi diyordum.
mrb bayanlar
tek kelime kopya vereyim :Gece(.okuyunca anlarsın.)
bende dün güneş çavmasından sonra kinyas ve kayra yı okuyorum fuardan beri bekliyordu.çok bunalım bir kitap ama keyfim yerinde olduğu için gayet zevkle okuyorum.kötü bir dönemde olsaydım ölüm temasını vs hiç çekemezdim.
Fuardan neler aldın ben sene için şimdiden hazirlaaya basladim bir ay öncesinden beri kitap almıyorum kendimi fuara sakliyorum:) geçen sene 3kere gittim bana çok yakın tüyap:)Ayyy unutulmadı mı ki daha benim fuar ganimetlerim :)
Ben bu konularda kötü arkadaşım hemen al derim :)
Canım Hakan Günday kitaplarını çok severim ama dediğin gibi insanı depresyona sokmaya meyilli her biri. Biraz psikolojinin kötü olduğu bir dönemde okuyunca insan devreleri yakıyor...
Geçen sene fuara yakın tarihlerde internet kampanyalarindan da çok kitap almıştım fuardan da 40 kitap aldım okunacak 100+ kitabım oldu o zaman koymuştum fotoğraf ama şimdi pek hatırlamıyorum canımFuardan neler aldın ben sene için şimdiden hazirlaaya basladim bir ay öncesinden beri kitap almıyorum kendimi fuara sakliyorum:) geçen sene 3kere gittim bana çok yakın tüyap:)
Of ne güzel kitap almak bana kendimi iyi hissettiren nerdeyse tek alisveris:)Geçen sene fuara yakın tarihlerde internet kampanyalarindan da çok kitap almıştım fuardan da 40 kitap aldım okunacak 100+ kitabım oldu o zaman koymuştum fotoğraf ama şimdi pek hatırlamıyorum canımbu yıl pek kitap almamaya çalışıyorum o yüzden.. stok eritme derdindeyim yani... Şanslısın bana çok yakın sayılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?