Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bir hafta önce başladığım kimya hatun Kitab'ında ancak 90. Sayfaya gelebildim ve bırakmaya karar erdim. Kitap ilerlemiyor ve benim kitap okumaya olan şevkim azalıyor.
Yeni kitabım Ahmet ümit aşk köpekliktir
sana demiştim okumaya başlamadan :) bende zor bitirdim hele sonlarını görsen hiç tahammül edemezdin bence:)

bu ara kitap okuma yönünden çok karışık karmaşık bir okuma hayatım var:)

platonun devlet kitabına başladım akıcı hiç beklediğim gibi karmaşık çapraşık kelime oyunlu felsefeler yok .... açık ve net
örn
adalet nedir?
hak edene hakkını vermektir!

bu nun gibi armut piş ağzıma düş:))))

platon devlet :373 syf ben :70 deyim

ben bi gece nöbete başka kitap götürdüm yanlışlıkla çantamda kalmış .... nöbet töbe bitmiyo açtım onu okumaya başladım oda siyasetşle ilgili
kuklaturka kitabın adı skytürkün genel yayın yönetmeni yazmış ve türkiyede oynanan oyunlar vs.... vs... okurken oha yok artık falan dedim adam hepsini delilli kanıtşlı sunuyo resmi evrakların tarih ve sayı numarasına kadar kesinlikle tavsiye ederim....

kuklaturka toplam 421 syf ben :200 deyim

dün kuklaturkayı okurken siyasetten çok sıkıldım gece gece içim şişti şehit haberleri işte siyaset falan derken kafamı dağıtmak istedim sonuç elmanın kurdu diye sahafların tozlu raflarından bulduğum bi kitabı almıştım bir sene kadar önce ona başladım bu kitapta bir doktorun güneydoğu maceralarını anlatıyo birazda 70 lerdeki siyaset:) şu anda yanımda

elmanın kurdu:350 syf ben :50 deyim bugün bitirmeyi planlıyorum:)

yani okuma hayatımda iki kitabı bile bir arada hiç okumamışken ve okumakta havalardan bunca zorluk çekerken 3 kitabı aynı anda okuyorum üstelik üçüde siyasetle ilgili iyimi:)))) nerelere gidim ben şimdi

havaar komşular:)

Günde en az 50 sayfa okumaya çalışıyorum.
Ama yaz aylarında düzenim şaşıyor.
Bu kitabı da inat ettim de bitirdim.
Yarım bırakmak istemediğim için.
Sen neler yapıyorsun canım.
bu ara kardeşim geldi bizdeydi onunla baya eğleneli vakit geçirdik eşim genelde işte olduğundan ben çınar bide kardeşim gezdik ikimiz birlikte ev boyadık:) ben işe geliyorum hem kardeşimle çınar evde oldugu içinde aklım evde falan kalmıyo arada denize gidiyoruz falan iyi gidiyo şimdilik:) ama tabi hayatım bu kadar aktif olduğundan okuma hayatım cık pek iyi gitmiyor:)

sen napıosun görüyorum baya geziyosun çok özendiğimi bil sana:)

kalinkaselin ben hayatta okuyamam üç kitabı bi arada. Karışacakmış gibi geliyor. Bayramdan sonra bi hafta izin kullandım. Bu hafta çalıştım. 2 farklı tatil planımı var. Onlara hazırlık yapıyorum.
Spor yapamıyorum sıcaktan. O canımı sıkıyor. Vücudum salıyor hemen.

Böyle işte canım.
Inşallah sen de gezersin canım bol bol kuzucukla birlikte. Zaten bana sorarsan İstanbul'da yaşamak Bambaşka. Çok seviyorum orayı ama 5 yıldır falan Adım atamadım daha.

Ayyy unutulmadı mı ki daha benim fuar ganimetlerim :)
Ben bu konularda kötü arkadaşım hemen al derim :)

Canım Hakan Günday kitaplarını çok severim ama dediğin gibi insanı depresyona sokmaya meyilli her biri. Biraz psikolojinin kötü olduğu bir dönemde okuyunca insan devreleri yakıyor...

Fuardan neler aldın ben sene için şimdiden hazirlaaya basladim bir ay öncesinden beri kitap almıyorum kendimi fuara sakliyorum:) geçen sene 3kere gittim bana çok yakın tüyap:)

Fuardan neler aldın ben sene için şimdiden hazirlaaya basladim bir ay öncesinden beri kitap almıyorum kendimi fuara sakliyorum:) geçen sene 3kere gittim bana çok yakın tüyap:)
Geçen sene fuara yakın tarihlerde internet kampanyalarindan da çok kitap almıştım fuardan da 40 kitap aldım okunacak 100+ kitabım oldu o zaman koymuştum fotoğraf ama şimdi pek hatırlamıyorum canım bu yıl pek kitap almamaya çalışıyorum o yüzden.. stok eritme derdindeyim yani... Şanslısın bana çok yakın sayılmaz

Of ne güzel kitap almak bana kendimi iyi hissettiren nerdeyse tek alisveris:)

rüzgarı dizginleyen çocuğa devam.
güneş çavması 2 nin siparişini verdim, yarın elimde olur, hemen başlama niyetindeyim

Günaydınlar iyi haftalar
Ayşe Kulin - Umut bitti . Çok beğendim .İki üç kitapda bir klasik okumak istiyorum bunuda baya uyguluyorum iyi oluyor. İki kitap arasında kaldım biri Karamazov kardeşler , diğeri Dirilişdi. Yaz gününde bin küsür sayfalık kitap gözümü korkuttu bende Tolstoy Diriliş seçtim umarım güzeldir.

mrb bayanlar
listeyi bugün hazırlayacağım.biraz önce kızıma kitapyurdundan kitap alırken kendimede aldım.aslında yaz günlerinde kolay zevkle okunan kitaplar alacaktınm ama pek olmadı.paulo coelho tarzı hem boş olmayan hemde kolay okunan bir yazar tavsiyesi varmı .gerçi sipariş verdim ama yine aklımda olsun.

Ahmet Ümit Aşk köpeklikti okuyorum. Çok sevdiğim söylenemez bakalım sonu ne olacak

Yıldız Tozu bitti, yarım kalan kitabıma geri döndüm.
Bruce Cameron - Candostum 147. sayfadayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…