ben yine geldim :)
Papatya merhaba, benim de düzenim şaştı.Günde en az 50 sayfa okumaya çalışıyorum.
Ama yaz aylarında düzenim şaşıyor.
Bu kitabı da inat ettim de bitirdim.
Yarım bırakmak istemediğim için.
Sen neler yapıyorsun canım.
Bence "hemen al" diyorsan iyi bir arkadaşsın :)Ayyy unutulmadı mı ki daha benim fuar ganimetlerim :)
Ben bu konularda kötü arkadaşım hemen al derim :)
...
Benim de :)Of ne güzel kitap almak bana kendimi iyi hissettiren nerdeyse tek alisveris:)
Umut'un devamını oku bence. Hayat ve HüzünGünaydınlar iyi haftalar
Ayşe Kulin - Umut bitti . Çok beğendim .İki üç kitapda bir klasik okumak istiyorum bunuda baya uyguluyorum iyi oluyor. İki kitap arasında kaldım biri Karamazov kardeşler , diğeri Dirilişdi. Yaz gününde bin küsür sayfalık kitap gözümü korkuttu bende Tolstoy Diriliş seçtim umarım güzeldir.
arkadaşlar iyi akşamlar
listemizi hazırladım.melinda ve kitapkokusunu tebrik ederim.
hatam varsa affedin.
Hoş geldin...ben yine geldim :)
o zaman hemen al hemenBence "hemen al" diyorsan iyi bir arkadaşsın :)
hoş geldiiinİlk defa geldim bu topige. Artık düzenli kitap okumaya karar verdim. Şimdi kırmızı ve siyahi okuyorum . Amacım her gün en az elli sayfa.
eline sağlıkarkadaşlar iyi akşamlar
listemizi hazırladım.melinda ve kitapkokusunu tebrik ederim.
hatam varsa affedin.
Hoş geldin. Keyifli kitap okumalar dilerim.İlk defa geldim bu topige. Artık düzenli kitap okumaya karar verdim. Şimdi kırmızı ve siyahi okuyorum . Amacım her gün en az elli sayfa.
Dayanamıyorum. Alacağım galiba. :))o zaman hemen al hemen
Canım fi çi pi ama tavsiye etmem zaman kaybı şahsen ben içinde bi felsefe falan bulamadım dejenere kokuşmuş hayatlar.magazin dunyası ve gereksiz cinsel ayrıntılar.pi yi hiç merak edip almayı düşünmedim.ARKADAŞLAR SANKİ ARAMIZDA AZRA KOHEN'İN KİTAPLARINI OKUYAN VARDI.
SERİNİN SIRALAMASI NASIL? BİLEN YAZABİLİR Mİ?
İKİ FARKLI YERDE İKİ FARKLI ŞEKİLDE GÖRDÜM. KAFAM KARIŞTI.
Peki madem.Canım fi çi pi ama tavsiye etmem zaman kaybı şahsen ben içinde bi felsefe falan bulamadım dejenere kokuşmuş hayatlar.magazin dunyası ve gereksiz cinsel ayrıntılar.pi yi hiç merak edip almayı düşünmedim.
Bu arada yeni kitaplarım geldi
Eki Görüntüle 1599839
Yine kitaplarımla büyük aşk yaşıyoruz
Peki madem.
Trendeki Kız hakkında ne diyorsunuz?
Sanki onu da okuyan vardı.
Teşekkür ederim.Ben okudummm
Çok mükemmel değil saçma yerler de var ama bana sürükleyici gelmişti kısa sürede okumuştum
eşim ise aksine sıkıcı bulmuş ve uzun sürede okumuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?