Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

basla gerısı gelır
benı engelleyen en buyuk sey telefona ındırdıgım 101 okey oyunuydu sıldım uygulamalardan zaman yemekten başka bı ıse yaradığı yoktu

Ahmet Ümit Aşk köpeklikti okuyorum. Çok sevdiğim söylenemez bakalım sonu ne olacak

ahmet ümit çok severim.. ama aşk köpekliktir diğer kitapları gibi değil. sadece bir hikayesini beğendim aşk köpekliktir de. 2009da okudum hatırlamıyorum onuda

İyi kitaplar en gerçek dostlarımızdır. (Francis Bacon)

Kitaplıklar aklin tedavi yerleridir. (Scilus)

Kitaplar insanların yolunu aydınlatır. (Çin atasözü)

Bir insana okuma aşkı ve onu tatmin edecek kitap verin; emin olun ki bu adam
mutlu olacaktır. (Sir John Herschell)

Bir tek kitap yazmak için yarim kitaplık eser okunmalıdır. (Samuel Johnson)

"Kitapları seviyor musunuz öyleyse hayatınız boyunca mutlu olacaksınız demektir." Jules Chore

defalarca ara verdiğim kitap Candostum' a devam etmeye çalışıyorum. yarım bırakmamak için de resmen direniyorum ve ikinci kitabı da varmış kuzenim onu da hediye etti bana, bu bitsin de biraz sevdiğim kitaplardan okuyuo ikinciye öyle başlarım artık.
Candostum sayfa 206 dayım

mrb bayanlar
bu ay işe pek gitmiyorum evdeyim o yüzden bol bol okumaya çalışıyorum.Fahrenheıt 451 i okuyorum şu anda.okunması gereken enteresan bir kitap. fuara kadar evdeki okumadığım kitapları bitiremem ama elimden geleni yapayım.

Keşke konuştuğumuz kadar okuyabilsem ben.
o sorun bende de var bir türlü okuma hızımı arttıramıyorum

ben bu sene fuardan da pek kitap almayacağım sanırım, hafta sonu bir sayım yaptım da 149 tane okunmamış kitabım varmış evde

o sorun bende de var bir türlü okuma hızımı arttıramıyorum

ben bu sene fuardan da pek kitap almayacağım sanırım, hafta sonu bir sayım yaptım da 149 tane okunmamış kitabım varmış evde

ne yaptın canım sen 149 çokmuş benim 30 civarı ben bile gitmesem mi diyorum. elimdekileri yılsonuna kadar bitiremem.fuar kız için iyi oluyor.ne okuyacağını yazarları falan bilmediği için beğenip almış oluyor.geçen sene onun açısından güzel geçti bu senede çok güzel okudu. ben internetten de alsam olur fiyat farkı pek olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…