Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

benim de üniversitedeyken şu "günde 1 liraya set" vs diyerek kandırıp satılan setlerden var onlar zaten bi 40-50 kitap civarı. bir de teorik kitaplarım var ekonomiyle ilgili (okumaya cesaret edemediğim) artık liste çıkarttım soruyorum arkadaşlarıma 1-149 arası bir sayı söyle diye o şekilde okuyorum başka türlü olmayacak belli

kitabı bitirmişsin canım vikitap'tan gördüm, yorumunu merak ediyorum; bir ara çok sık görüyordum bu kitabı

kitabı bitirmişsin canım vikitap'tan gördüm, yorumunu merak ediyorum; bir ara çok sık görüyordum bu kitabı

kitabı genel olarak beğendim konusu güzel ama biraz kısa geldi bana.Zaten ilk yazıldığında 120 sayfa falanmış (dergi için yazılmış) sonradan yazar editörün isteğiyle uzatmış.Bilim kurgu öğeleri kovar ama 1984 teki gibi gerçekçi gelmedi bana.örneğin sürekli konuşan duvarlar vs birşeyler anlatmaya çalışmış (gelecekteki tvler yerine) ama çok havada kalmış komik ve anlamsız olmuş.filmin fragmanına baktım anlayabilmek için o daha da komikti.neyse okunması gereken bir kitap.

bu arada istanbul hatırasına başladım 600 sf diye tereddüt ettim ama süper akıcı.

Günaydınlar.
Sadece Aptallar 8 Saat Uyur kitabım bitti.
Aynalar Koridorunda Aşk sayfa 285'teyim.
Yeni kitabım Hayatı Sadeleştirmek İçin Derle, Topla Rahatla

Merhabalar
Diriliş sf 200 deyim.
Bu arada A101 de indirimde kitaplar var. 3 tane aldık 6 tl cep boylar.
Benim aldıklarım
Ahmet Ümit-Patasana
Buket Uzuner-İki yeşil su samuru
İskender Pala-Babilde ölüm İstanbulda aşk

Merhabalar:)

Uzun zamandır bildirimde bulunmadım.Bir ara bırakmıştım okumayı ama şu an devam ediyorum.Aranıza alın beni:) geri döndüm.

Geçen 2 günde bir kitap okudum.Yani okumasamda olurmuş aslında.2 günde bitti.Dokunmadan sev diye bir kitaptı.Bugün akşam gibi başlarım yeni kitabı okumaya.Henüz seçemedim ama yine anlatımı sade konusu basit bir kitap tercih edeceğim.Bu aralar çok dalgınım sayfaları okurken ara ara dalgınlaşsam da konudan kopmamış oluyorum en azından.

bilim kurgu okuyamıyorum ben yahu çok sinir oluyorum Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni aldım 5'i 1 yerde olarak, 1 aydır daha ilk 2 kitaba ait olan kısmı bitirebildim, aslında çok da güzel ama okuyamıyorum daralıyorum

hoşgeldin keyifli okumalar

bu aralar ben de hiç kitap okuyamıyorum ne yazık ki

Hoşbuldum.Teşekkürler:) ara ara bana da oluyor hep aklımda olsa da kitabı bir türlü alamıyorum elime.
evet sorma, çantamda kitabım var (yolda okuduğum), evde 1 aydır okuduğum kitabım var, ofisteki bilgisayarımda da evdeki kitabımın pdf i var ama gel gör ki okuyamıyorum

evet sorma, çantamda kitabım var (yolda okuduğum), evde 1 aydır okuduğum kitabım var, ofisteki bilgisayarımda da evdeki kitabımın pdf i var ama gel gör ki okuyamıyorum

Benim de 3 ay önce yarım bıraktığım bir kitap vardı başucumda duruyor ama hiç elim gitmedi.En sonunda geçen hafta alıp okudum.Yarım bırakınca kitabı tekrar okuması da zor oluyor.

Benim de 3 ay önce yarım bıraktığım bir kitap vardı başucumda duruyor ama hiç elim gitmedi.En sonunda geçen hafta alıp okudum.Yarım bırakınca kitabı tekrar okuması da zor oluyor.
benim de var canım öyle bıraktıklarım, misal sineklerin tanrısı. 100 sayfa falan kalmıştı halbuki bitirsem iyi olacak ama elim gitmiyor

canım tekrar hoşgeldin aramıza.maalesef oluyor arada bu kopmalar bende 2 ay elime kitap alamadım.ama sonra sevdiğim bir kitap okuyayım dedim.arkadaşım güneş çavması 2 yi armağan etmişti.ilki de çok güzel sade bir kitaptı.öyle olunca okumaya tekrar heveslendim.birde DNR da falan gezince insanın kitap aşkı geri geliyor.ben bu ara günde 4-5 saat okuyorum.

Hoşbuldum:) ben kitabı elime alınca kesintisiz ne kadar okuyabilirsem o kadar okuyorum bu aralar.2-3 saat kadar anca o da Bugün bütün günüm boş geçti ama niyeyse hiç okuyamadım Kitap alışverişine çıkmayalı 2 ay olmuştur.

Bu ay malesef kştap okuma konusunda hiç iyi değilim. Ayın Ortası geldi ve ben daha ilk kitabımı bitirdim.
Yeni kitabım Ahmet ümit bab-ı esrar.

Hayatıyaşa, hoş geldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…