Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Güneş çavması 2 yi okuyorum,
Sesli güldüğüm ve gözlerimin dolduğu anlar oluyor, aynı ilk kitabı gibi çok akıcı
Sayfa 156

Bab-ı esrar sayfa 160 dayım.
Şimdilik çok beğendim bu kitabı.
Kitap yurdunda bi sürü kitap var alışveriş listemde. Almamak için zor tutuyorum kendimi. Azıcık azaltayım evdeki kitapları.

Güneş çavması 2 yi okuyorum,
Sesli güldüğüm ve gözlerimin dolduğu anlar oluyor, aynı ilk kitabı gibi çok akıcı
Sayfa 156

yahu neden böyle yapıyorsunuz tahrik ediyorsunuz, illa "kitapkokusu git ve güneş çavması 2'yi al " diyorsunuz #direnkitapkokusu

ayrıcaaaaaa klasik sevenlere duyurmuş olayım; idefixte haftanın ürünü İş Kültür Yayınları Sefiller(5 cilt) 60TL'den 36'ya düşmüş

KitapKokusu, ben Güneş Çavması 1 ve 2 yi aldım da ne oldu. Hâlâ sıra bekliyorlar.
İnan sana ulaştırma şansım olsa verirdim , okurdun, sonra da ben okurdum

Yawru senin çok kitabın var, buraya bildirim yap çık, mesajları okuma sen hızlısın, eritirsin kısa zamanda elindekileri

selam tekrardan :)))) uzun zamandır girmiyordum buraya..artık kitap okumaya başladım
arzu kohen..Fİ-Çİ-Pİ okudum bitirdim...İLBER ORTAYLI...ESKİ DÜNYA SEYAHATMESİ ni okuyorum

ben çok eskiden okumuştum sefilleri çok zaman geçti üzerinden
aten klasikleri alırsam artık İş Bankası yayınlarını tercih ediyorum.çünkü birebir çeviri yapılıyor.bir keresinde puşkin in yüzbaşının kızı kitabını okumuştum 200 sf vs.di İş bankası yayınlarını DNR da görünce şok olmuştum. belki 1000 sayfaydı.

Yawru senin çok kitabın var, buraya bildirim yap çık, mesajları okuma sen hızlısın, eritirsin kısa zamanda elindekileri

iş yerindeyken çok okuyamıyorum sabah 6'da evden çıkıp akşam 8'de eve giren bir insan oldum o yüzden çok vaktim olmuyor canım, elbet bitecek o kitaplar

ben de can ya da iş kültür'den almaya çalışıyorum, diğer yayınevleri basitleştirerek yayınlıyor ne yazık ki... ama mesela savaş ve barış can yayınları baskısında çeviri Nazım Hikmet'e ait, düşünsene çeviren kişi bile bir efsane Sefiller'in de 1 cilt olanı var kitaplığımda ama okumadım iş kültür'de fiyat düşsün diye bekliyordum, çok iyi oldu böyle
Bir de iş kültür; can ve doğan kitap'a göre daha ucuz gibime geliyor, bilmiyorum ben mi yanılıyorum acaba?
Murakami'nin yeni kitabı çıkacakmış 90 sayfa doğan kitaptan 35tl satış fiyatı yazıyordu "e yuh artık" dedim.

Merhaba

Kitap alışverişini hangi sitelerden yapıyorsunuz? İsim vermek yasaksa mesaj atabilir misiniz? Ben genelde d&r dan alıyorum.Orada da istediğim kitaplar genelde indirimde olmuyor maalesef

Merhaba

Kitap alışverişini hangi sitelerden yapıyorsunuz? İsim vermek yasaksa mesaj atabilir misiniz? Ben genelde d&r dan alıyorum.Orada da istediğim kitaplar genelde indirimde olmuyor maalesef

idefix,hepsiburada,kitapyurdu. dr fiyatları hep bu üçünün üstünde oluyor genelde. he bir de eğer sadece can yayınlarıysa alacağım kitaplar can yayınlarının kendi sitesinden çünkü hem az da olsa indirim oluyor hem de kargo ücretsiz oluyor, hala devam ediyor mu diye şimdi sepetime 11 liralık kitap ekledim kargo bedava dedi. genelde ben siteleri gezip toplamda nerden alınca ucuz olacaksa oradan alıyorum

Çok mantıklı Ben de bir hesap yapayım en iyisi:) Aslında en mantıklısı kitap fuarlarına gitmek ona da bir türlü gidemedim.Hep niyetlendim ama olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…