- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
Hayatıyaşa, hoş geldin.
güle güle oku canım çok enteresan kitaplar seçmişsin.Şu kitabı da alacağım ama henüz raflarda yerini almadı.
D&R rafına düşsün hemen alacağım inşallah.
http://dexkitap.com/kitap/ahh-kalbim
Meriç MEKİK - Ahh Kalbim
Azracığım, sağ ol.güle güle oku canım çok enteresan kitaplar seçmişsin.
Ben de! :)Bab-ı esrar sayfa 160 dayım.
Şimdilik çok beğendim bu kitabı.
Kitap yurdunda bi sürü kitap var alışveriş listemde. Almamak için zor tutuyorum kendimi. Azıcık azaltayım evdeki kitapları.
Güneş çavması 2 yi okuyorum,
Sesli güldüğüm ve gözlerimin dolduğu anlar oluyor, aynı ilk kitabı gibi çok akıcı
Sayfa 156
KitapKokusu, ben Güneş Çavması 1 ve 2 yi aldım da ne oldu. Hâlâ sıra bekliyorlar.yahu neden böyle yapıyorsunuztahrik ediyorsunuz, illa "kitapkokusu git ve güneş çavması 2'yi al " diyorsunuz #direnkitapkokusu
ayrıcaaaaaa klasik sevenlere duyurmuş olayım; idefixte haftanın ürünü İş Kültür Yayınları Sefiller(5 cilt) 60TL'den 36'ya düşmüş
canım ya düşünmen yeterKitapKokusu, ben Güneş Çavması 1 ve 2 yi aldım da ne oldu. Hâlâ sıra bekliyorlar.
İnan sana ulaştırma şansım olsa verirdim , okurdun, sonra da ben okurdum
yahu neden böyle yapıyorsunuztahrik ediyorsunuz, illa "kitapkokusu git ve güneş çavması 2'yi al " diyorsunuz #direnkitapkokusu
ayrıcaaaaaa klasik sevenlere duyurmuş olayım; idefixte haftanın ürünü İş Kültür Yayınları Sefiller(5 cilt) 60TL'den 36'ya düşmüş
ben çok eskiden okumuştum sefilleri çok zaman geçti üzerindenyahu neden böyle yapıyorsunuztahrik ediyorsunuz, illa "kitapkokusu git ve güneş çavması 2'yi al " diyorsunuz #direnkitapkokusu
Yawru senin çok kitabın var, buraya bildirim yap çık, mesajları okumasen hızlısın, eritirsin kısa zamanda elindekileri
ben çok eskiden okumuştum sefilleri çok zaman geçti üzerinden
aten klasikleri alırsam artık İş Bankası yayınlarını tercih ediyorum.çünkü birebir çeviri yapılıyor.bir keresinde puşkin in yüzbaşının kızı kitabını okumuştum 200 sf vs.di İş bankası yayınlarını DNR da görünce şok olmuştum. belki 1000 sayfaydı.
Merhaba
Kitap alışverişini hangi sitelerden yapıyorsunuz? İsim vermek yasaksa mesaj atabilir misiniz? Ben genelde d&r dan alıyorum.Orada da istediğim kitaplar genelde indirimde olmuyor maalesef
idefix,hepsiburada,kitapyurdu. dr fiyatları hep bu üçünün üstünde oluyor genelde. he bir de eğer sadece can yayınlarıysa alacağım kitaplar can yayınlarının kendi sitesinden çünkü hem az da olsa indirim oluyor hem de kargo ücretsiz oluyor, hala devam ediyor mu diye şimdi sepetime 11 liralık kitap ekledim kargo bedava dedi. genelde ben siteleri gezip toplamda nerden alınca ucuz olacaksa oradan alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?