- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
canım fuarda can,iş kültür,ayrıntı,doğan kitap,yky,iletişim en fazla %30 indirim oluyor. istanbul tüyap kitap fuarı zamanında bu internet siteleri de sanal kitap fuarı yapıyor bazen daha fazla indirim oluyor fuardan aklında bulunsunÇok mantıklıBen de bir hesap yapayım en iyisi:) Aslında en mantıklısı kitap fuarlarına gitmek ona da bir türlü gidemedim.Hep niyetlendim ama olmadı.
canım fuarda can,iş kültür,ayrıntı,doğan kitap,yky,iletişim en fazla %30 indirim oluyor. istanbul tüyap kitap fuarı zamanında bu internet siteleri de sanal kitap fuarı yapıyor bazen daha fazla indirim oluyor fuardan aklında bulunsun
üzülme üzülmeGerçekten miİyi o zaman gidemediğime fazla üzülmeyeyim.Ben siteleri takip edeyim, teşekkür ederim:)
idefixte satışta canımŞu kitabı da alacağım ama henüz raflarda yerini almadı.
D&R rafına düşsün hemen alacağım inşallah.
http://dexkitap.com/kitap/ahh-kalbim
Meriç MEKİK - Ahh Kalbim
Yine merhaba
Kimse yazmıyor mu? Nereye kayboldunuz bilgeler???
Kitap şu an iyi gidiyor.Öyle Bir Bedel Ki - Sayfa 430.
ay ne bileyim ben de giriyorum çıkıyorum kimse yazmamış, tek başıma mı konuşayım diyip çıkıyorum
Nerde kız bunlar tatile mi gittiler acaba
Ben yarn çıkıyorum tatile. Inşallah okuyabilirim. Arkadaşlarla gideceğiz. Yalnız olsak şezlong üstünde falan okurdum.
kitap yurduMerhaba
Kitap alışverişini hangi sitelerden yapıyorsunuz? İsim vermek yasaksa mesaj atabilir misiniz? Ben genelde d&r dan alıyorum.Orada da istediğim kitaplar genelde indirimde olmuyor maalesef
D&R da da satışta, alacağım inşallah.idefixte satışta canım
Yine merhaba
Kimse yazmıyor mu? Nereye kayboldunuz bilgeler???
Kitap şu an iyi gidiyor.Öyle Bir Bedel Ki - Sayfa 430.
ay ne bileyim ben de giriyorum çıkıyorum kimse yazmamış, tek başıma mı konuşayım diyip çıkıyorum
Nerde kız bunlar tatile mi gittiler acaba
Günaydın arkadaşlar mutlu haftalar :)mrb bende hergün yazmasamda uğruyorum
elimde iskender pala nın şahsultan kitabı var bugün yarın biter.çok beğendim.Yavuz s.s. e hakaret ettiği için çok eleştirenler olmuş ama bence yazar objektif olmaya çalışmış maalesef mezhep kavgaları her dönemde olmuş.katliamlarda yapılmış.insan tarihiyle yüzleşmeli maalesef.
bu ay çok uyku problemi çektim gece yarısı yada sabahın 5 inde uykum kaçtığı oldu. bende bol bol okumaya çalıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?