Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Çok mantıklı Ben de bir hesap yapayım en iyisi:) Aslında en mantıklısı kitap fuarlarına gitmek ona da bir türlü gidemedim.Hep niyetlendim ama olmadı.
canım fuarda can,iş kültür,ayrıntı,doğan kitap,yky,iletişim en fazla %30 indirim oluyor. istanbul tüyap kitap fuarı zamanında bu internet siteleri de sanal kitap fuarı yapıyor bazen daha fazla indirim oluyor fuardan aklında bulunsun

Gerçekten mi İyi o zaman gidemediğime fazla üzülmeyeyim.Ben siteleri takip edeyim, teşekkür ederim:)

Bab-ı esrar sayfa 365 deyim.
Az önce a-101 den Ahmet ümit patasana aldım.

Ben yarn çıkıyorum tatile. Inşallah okuyabilirim. Arkadaşlarla gideceğiz. Yalnız olsak şezlong üstünde falan okurdum.

ay ne bileyim ben de giriyorum çıkıyorum kimse yazmamış, tek başıma mı konuşayım diyip çıkıyorum
Nerde kız bunlar tatile mi gittiler acaba

Sanırım tatildeler.Dün yazmıştım en son ne var ne yok diye bakayım dedim benim yazdığımın üzerine uğrayan yok En sonunda kendi kendimi alıntılayıp konuşmaya başlayacağım

Ben yarn çıkıyorum tatile. Inşallah okuyabilirim. Arkadaşlarla gideceğiz. Yalnız olsak şezlong üstünde falan okurdum.

Boşver tatilini yap bak keyfine:))

Yine merhaba

Kimse yazmıyor mu? Nereye kayboldunuz bilgeler???

Kitap şu an iyi gidiyor.Öyle Bir Bedel Ki - Sayfa 430.

ay ne bileyim ben de giriyorum çıkıyorum kimse yazmamış, tek başıma mı konuşayım diyip çıkıyorum
Nerde kız bunlar tatile mi gittiler acaba

mrb bende hergün yazmasamda uğruyorum
elimde iskender pala nın şahsultan kitabı var bugün yarın biter.çok beğendim.Yavuz s.s. e hakaret ettiği için çok eleştirenler olmuş ama bence yazar objektif olmaya çalışmış maalesef mezhep kavgaları her dönemde olmuş.katliamlarda yapılmış.insan tarihiyle yüzleşmeli maalesef.
bu ay çok uyku problemi çektim gece yarısı yada sabahın 5 inde uykum kaçtığı oldu. bende bol bol okumaya çalıştım.

Merhaba yeni kitabıma dün başaldım
Kahraman tazeoglu __ vazgeçtim
Kitabı alalı baya bir zaman oldu okumaya yeni başlıyorum

Günaydın arkadaşlar mutlu haftalar :)
Ben de sefiller almıştım 5 cilt, ilk cildime başladım 150 sayfa falan okudum, otostopcunun galaksi rehberi 5ı 1 yerde de devam ediyorum yarisina geldim sanırım... Bu ay pek düzenli değil okumalarım.
Umarım uyku problemini çözersin canım ya da umarım sadece sıcaktandır :)
Çok mutlu, keyifli okumalar herkese

slyvia plath günlüklerinden alıntı yapayım istedim.
Yazar sırça köşk adlı kitabını yazdıktan bir ay sonra; 30 yaşında intihar etmiş.

“Benim hayatımın amacı ne ve onunla ne halt edeceğim? Bilmiyorum ve korkuyorum. Asla istediğim bütün kitapları okuyamayacağım; olmak istediğim bütün insanlar olamayacağım ve yaşamak istediğim bütün hayatları yaşayamayacağım. Kendimi istediğim bütün becerileri edinecek kadar eğitemeyeceğim. Bunları neden istiyorum? Hayatımda mümkün olan zihinsel ve fiziksel tecrübelerin tüm renklerini, tonlarını ve çeşitlerini tatmak ve hissetmek istiyorum. Ve korkunç derecede sınırlıyım… Uğrunda yaşayacağım çok şey var, yine de anlaşılması mümkün olmayacak kadar hasta ve üzgünüm.”

Merhaba

Bugün kitabı bitirdim.Kitabı ilk okuduğumda keşke başlamasaydım dedim, kitabın ortalarına doğru geldikçe meraktan elimden bırakamadım.Sonlara doğru geldikçe de beni bayağı etkiledi.İyi ki yaşananlar gerçek değilmiş hisssene kapıldım.Herhalde bir iki gün aklıma geldikçe düşünürüm kitabın sonunu.

Yeni kitap olarak da Fırat Çakır - Ölünceye Kadar Ölümsüzsün kitabını seçtim.Gerçek bir hikayeymiş.Merak uyandırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…