Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Slm kızlar ben genelde araştırma kitaplarına safdil bu aralar soner yalçın reis adlı kitabını okuyorum sf 100

Selam kızlar
Vazgectim kitabını bugün bitirdim
Kitap gerçekten güzeldi güzel başlayan bir ask hikayesi buruk bir sonla bitti

Ağustos ayında sürekli gezme halinde olduğumdan sadece 2 kitap bitirebilirim.
Bugün bab-ı esrarı bitirdim. Çok keyifli bi kştap. Şems ve Mevlana hakkında çok farklı şeyler öğrendim. Ahmet ümit çok mükemmel kurgulamış olayları.
Yeni kitabım YIldız tozu

Taaaa düğünden önce başladığım kitabımı balayımın sonunda bitirdim şükür:)
Bundan sonra hızlanırım umarım

Trendeki kız bu ara çok satanlarda.Güzel kitap tavsiye ederim

mrb kızlar bugğn malum ayın son günü elimdeki kitaplardan birini bitireyim diyorum. bütün gün kitap okumaya kararlıyım.
dostoyevski kumarbaz 100 sayfa kaldı
alamut 300 lerdeyim belki bugün bitiremem.200 sf falan kaldı belki bugün bitiremem

merhabalar
15 gün tatil boyunca anca Tolstoy Dirilişi bitirebildim . Biraz ağır giden bir kitaptı sonları baya bi sıktı ama başardım.
Daha yeni kitabımı belirlemedim biraz hafif olsun istiyorum ya bakalım artık.

Herkese günaydın.
Yusuf Atılgan-Canistan'ı okuyorum.Kitabın son kısmını yazamadan vefat etmiş.25 sayfam kaldı bakalım nasıl bitecek.

merhabalar
yeni kitabım Ahmet Ümit -Kavim sf 36 .
ağustos listesini hazırladım arkadaşlar.eylülde daha çok kitap okuyalım pleaaaaaaaaaaaaaaase
eline sağlık canım , maşallah sanada 7 kitap kendimi düşünemiyorum en fazla 4 okudum herhalde şimdiye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…