estağfurullah canım
örtttmenim, olur mu? Sen de o listede olmayı hak ediyorsun.estağfurullah canımbenden daha kitap kurdu arkadaşlar var onlara saygısızlık olsun istemem
Olsun canım, İnsan bazen hiç okuyamıyor çok iyi anlıyorum seni.Hedefim 36
(Elimdeki kitap dahil) gerçekleşen 27Yazıklar olsun bana.
kitapkokusu ben kalan bütün vaktimde kitap okusam dahi yetmez. 9 kitap daha bitirmem lazım.
Melinda sana şaşırdım. Sen çok iyi okuyucu idin halbuki.
İnşallah canım.Olsun canım, İnsan bazen hiç okuyamıyor çok iyi anlıyorum seni.
Umarım 2016 yılında daha duru bir zihinde daha sağlıklı olmaların olur.
örtttmenim, olur mu? Sen de o listede olmayı hak ediyorsun.
kitap arkadaşımındı uzatmadan vereyim dedim. 15 tatilde deniycem inşallah şansımı çok istiyorum okumak :) teşekkürler yorumun içinEvet, kalın ciltli olarak 2 cilt hali de var, senin baktığın o sanırım :)
Tutunamayanlar sabır istiyor, ben de 1 ayda okumuş ve zorlanmistim. Umarım daha doğru bir zamanda okuyabilirsin çünkü gerçekten Türk Edebiyatı için çok değerli bir eser.
Bir insan nasıl senden daha kitap kurdu olurestağfurullah canımbenden daha kitap kurdu arkadaşlar var onlara saygısızlık olsun istemem
ben de aynı şeyi senin için düşünüyorumBir insan nasıl senden daha kitap kurdu olurBence de kesinlikle sen olmalıydın, ben senin kadar okuyan birini görmedim henüz
biliyorum canım da demek istediğimiz bu sıfatı hakkedebilecek başka kişilşerin de olduğukızlar bildiğim kadarıyla enler için önce aday seçimi yapılıyor birilerinin aday göstermesi gerekiyor ki seçeneklerde olalım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/43826001/ anket burada canımAnketler nerede ki ben göremedim?
Teşekkürler tatlımben de aynı şeyi senin için düşünüyorum
biliyorum canım da demek istediğimiz seçilecek duruma bakmadan ''kanka''ların aday gösterilmesi
ayrıca oyumu sana verdim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/43826001/ anket burada canım
teşekkürler :)) beni aday gösteren arkadaşıma da teşekkürler. lolis senin kızın vardı dimi birde edebiyat okuyordun diye hatırlıyorum :)ben de aynı şeyi senin için düşünüyorum
biliyorum canım da demek istediğimiz bu sıfatı hakkedebilecek başka kişilşerin de olduğu
en çok hak eden kazanır umarım:)
ayrıca oyumu sana verdim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/43826001/ anket burada canım
evet canım doğru hatırlıyorsun ama artık edebiyat okumuyorum, mezun oldum:) kpss'ye hazırlanıyorumteşekkürler :)) beni aday gösteren arkadaşıma da teşekkürler. lolis senin kızın vardı dimi birde edebiyat okuyordun diye hatırlıyorum :)
Papatya , güzel mi yani?Günaydın hanımlar
Sana gül bahçesi vadetmedim okuyorum. Akıl hastası bi kızın hikayesi. Kitap çok ilginç.
Ağır bir kitap. Sürekli full konsantrasyon gerektiriyor. Onun içinde yavaş ilerliyor. Yavaş ilerleyince insan bıraksam mı diye düşünüyor ama kitap resmen yakana yapışıyor... Sakın ha diye.
Evet, iştekızlar bildiğim kadarıyla enler için önce aday seçimi yapılıyor birilerinin aday göstermesi gerekiyor ki seçeneklerde olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?