Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Olsun canım, İnsan bazen hiç okuyamıyor çok iyi anlıyorum seni.
Umarım 2016 yılında daha duru bir zihinde daha sağlıklı olmaların olur.

selamlar. geçen yıl hedefim neydi bilmiyorum zaten hedefimi kitap olarak yakalaymam :) şubattan eylüle kadar watpad okudum sadece :))) ama artık kitaplara döndüm. konuya da uzun zaman giremedim . ama artık burlardayım :)

kitap arkadaşımındı uzatmadan vereyim dedim. 15 tatilde deniycem inşallah şansımı çok istiyorum okumak :) teşekkürler yorumun için

Sarah Jio - Mart MEnekşeleri 143. sayfadayım. bikaç gündür yoğundum şimdiden sonra daha rahatım, okurum kitaplarımı rahat rahat

Günaydın hanımlar
Sana gül bahçesi vadetmedim okuyorum. Akıl hastası bi kızın hikayesi. Kitap çok ilginç.
Ağır bir kitap. Sürekli full konsantrasyon gerektiriyor. Onun içinde yavaş ilerliyor. Yavaş ilerleyince insan bıraksam mı diye düşünüyor ama kitap resmen yakana yapışıyor... Sakın ha diye.

kızlar bildiğim kadarıyla enler için önce aday seçimi yapılıyor birilerinin aday göstermesi gerekiyor ki seçeneklerde olalım

Bir insan nasıl senden daha kitap kurdu olur Bence de kesinlikle sen olmalıydın, ben senin kadar okuyan birini görmedim henüz
ben de aynı şeyi senin için düşünüyorum
kızlar bildiğim kadarıyla enler için önce aday seçimi yapılıyor birilerinin aday göstermesi gerekiyor ki seçeneklerde olalım
biliyorum canım da demek istediğimiz bu sıfatı hakkedebilecek başka kişilşerin de olduğu
en çok hak eden kazanır umarım:)
ayrıca oyumu sana verdim

Anketler nerede ki ben göremedim?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/43826001/ anket burada canım

Son düzenleme:
teşekkürler :)) beni aday gösteren arkadaşıma da teşekkürler. lolis senin kızın vardı dimi birde edebiyat okuyordun diye hatırlıyorum :)
evet canım doğru hatırlıyorsun ama artık edebiyat okumuyorum, mezun oldum:) kpss'ye hazırlanıyorum
eski nickin limon1988 di değil mi?

Papatya , güzel mi yani?
Bu kitabı ben de aldım. Okuyacakların arasında sanki öyle anımsıyorum.
Ya da almadım mı acaba
Evet, işte loliss de diyor ki: Neden hak eden insanlar aday gösterilmemiş?

selam bilgeler

size bir sorum olacak belki bilirsiniz. bu sabahki startv bugün programından konuk bir kadın vardı yaşam koçuydu sanırım.bir kitap, ajanda gibi bir şeyler tanıttı ama yetişemedim ismine. izleyen varsa yardımcı olabilir mi çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…