açılın aranan en kitap kurdu üye geldiselam bilgeler
size bir sorum olacak belki bilirsiniz. bu sabahki startv bugün programından konuk bir kadın vardı yaşam koçuydu sanırım.bir kitap, ajanda gibi bir şeyler tanıttı ama yetişemedim ismine. izleyen varsa yardımcı olabilir mi çok merak ettim
lolişşşşşşşş
Gün geçmiyor ki bir kitap kurdumuz sahalara dönmesin.selam bilgeler
size bir sorum olacak belki bilirsiniz. bu sabahki startv bugün programından konuk bir kadın vardı yaşam koçuydu sanırım.bir kitap, ajanda gibi bir şeyler tanıttı ama yetişemedim ismine. izleyen varsa yardımcı olabilir mi çok merak ettim
canım bahsettiğin program euro Star'da mı
normal yayın akışında sabah programı big brother
hoşgeldiiiiiinselam bilgeler
hoşgeldiiiiiin
iyiyim canım nolsun, seni gördüğüme sevindimhoşbulduuuum canımevimde internet yok anneme geldiğimde uğruyorum böyle. nasılsın?
iyiyim canım nolsun, seni gördüğüme sevindim
evlenmişsin de hayırlı olsun tebrik ederim
şu anda güzel mi değil mi tam karar veremedim ama -kitabın ilginç bir çekiciliği var.Papatya , güzel mi yani?
Bu kitabı ben de aldım. Okuyacakların arasında sanki öyle anımsıyorum.
Ya da almadım mı acaba
Evet, işteloliss de diyor ki: Neden hak eden insanlar aday gösterilmemiş?
İlginçmiş gerçekten :)şu anda güzel mi değil mi tam karar veremedim ama -kitabın ilginç bir çekiciliği var.
öyle su gibi akmıyor ama içine alıyor insanı.
okurken tam konsantrasyon gerekiyor. çerez bir kitap değil yani.
ben günde en az 50 sayfa kitap okurum. buna pazartesi başladım daha 62 deyim.
kitap hem itici hem çekici...
ilk defa böyle hissediyorum bi kitap hakkında
evet canım limondum eskiden :) aa bitti mi :) hayırlı olsun formasyon işini naptın almış mıydın?evet canım doğru hatırlıyorsun ama artık edebiyat okumuyorum, mezun oldum:) kpss'ye hazırlanıyorum
eski nickin limon1988 di değil mi?
papatya nasılsın ?şu anda güzel mi değil mi tam karar veremedim ama -kitabın ilginç bir çekiciliği var.
öyle su gibi akmıyor ama içine alıyor insanı.
okurken tam konsantrasyon gerekiyor. çerez bir kitap değil yani.
ben günde en az 50 sayfa kitap okurum. buna pazartesi başladım daha 62 deyim.
kitap hem itici hem çekici...
ilk defa böyle hissediyorum bi kitap hakkında
evet canım limondum eskiden :) aa bitti mi :) hayırlı olsun formasyon işini naptın almış mıydın?
kolay gelsin kpss Allah bi kerede atlatmayı nasip etsin sıkıntılı bi süreç
o zaman ona da çok sevindim :) ben bayadır uğramıyormuşum :))loliss in samimiyetine sığınarak , onun adına cevap veriyorum.
Geçen sene bu zamanlar formasyon aldı.
Evet, maalesef uğramıyordun Minerva.o zaman ona da çok sevindim :) ben bayadır uğramıyormuşum :))
kitap konusunda çok takıldığımda hayatımdaki her şey stabildi sonra olaylar olaylar olaylar. ben hayattan ile kopmuştum :))Evet, maalesef uğramıyordun Minerva.
ben senin limon olduğunu bilmiyordum.Kusura bakma açıkçası bu avatarın o kadar sogukki bağdaştıramadım şoklardayım. senin nişan olayların falan yokmuydu.karıştırdım mı yoksao zaman ona da çok sevindim :) ben bayadır uğramıyormuşum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?