- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
ahah :) ben evleniyodum geçen sene sonra. geçen yılın aralık başında bitti canım. 1 yıldır bekar mood :)ben senin limon olduğunu bilmiyordum.Kusura bakma açıkçası bu avatarın o kadar sogukki bağdaştıramadım şoklardayım. senin nişan olayların falan yokmuydu.karıştırdım mı yoksa
ben limonu çok seviyordum ya
hakkında hayırlısı olsun canım ama benden sana tavsiye şu suratsız hatun avatarını değiştir.senin gibi şeker kıza yakışmıyor.ahah :) ben evleniyodum geçen sene sonra. geçen yılın aralık başında bitti canım. 1 yıldır bekar mood :)
eski avataraım romantikti :) bu meymenetsiz :) ay canım bende seni veiyordum ki :)
ben senin limon olduğunu bilmiyordum.Kusura bakma açıkçası bu avatarın o kadar sogukki bağdaştıramadım şoklardayım. senin nişan olayların falan yokmuydu.karıştırdım mı yoksa
ben limonu çok seviyordum ya
eSKİ PROFİL FOTOGRAFINI HATIRLAYAMADIM.ahah :) ben evleniyodum geçen sene sonra. geçen yılın aralık başında bitti canım. 1 yıldır bekar mood :)
eski avataraım romantikti :) bu meymenetsiz :) ay canım bende seni veiyordum ki :)
ahah :) ben evleniyodum geçen sene sonra. geçen yılın aralık başında bitti canım. 1 yıldır bekar mood :)
ahah bende yoktum canım :)
Ay ben ne zamandır yokum burda neler neler olmuş
bi kızla bi erkek vardı. aşık olduğum zamanlardan kalma :)
uzaklaştım canım. ama kitap konuusna döndüm. bende iyim çok şükür yuvalanıp giidyorum :)
ahaha benimde çok hoşuma gitmişti bi bakınayım:)hakkında hayırlısı olsun canım ama benden sana tavsiye şu suratsız hatun avatarını değiştir.senin gibi şeker kıza yakışmıyor.
Haberin var mi sos bilmiyorum 3 haftasonra Allah kismet doguma gidecegim.bir kizim daha olacak.
Ay ben ne zamandır yokum burda neler neler olmuş
yarım yamalak anımsar gibiyim :)bi kızla bi erkek vardı. aşık olduğum zamanlardan kalma :)
tipik öğrenci psikolojisi canımBugün bir şevkle kitap okuyorum. Nedeni belli gerçi çünkü ödevim var. Ne zaman ödevim olsa kitap okuyasım gelir, elimden bırakmak istemem :)
Bu yıl farklı olacak sayfa 80'deyim.
Sen bizim grupta değil miydin? Ben seni bilakis çok okuyan birisi sanıyorum.Bu konuyu her gördüğümde aklıma kütüphaneden alıp iade süresini sürekli uzattığım kitaplar geliyor. Yine uyarı maili geldi az önce gidip yine uzatayım en iyisi.
Sen bizim grupta değil miydin? Ben seni bilakis çok okuyan birisi sanıyorum.
Bir de sen yüksek lisans yapıyordun sanki.
Canım , karıştırdım o zaman...Bir ara bir mesajla paylaşımda bulunmuştum sanırım burada...Yok lisans 3. sınıf öğrencisiyim daha. ^^
Okumalar yapıyorum ama daha çok alanımla ilgili oluyor, alan dışı, roman vs. dönem içi yoğunluktan dolayı yapamıyorum pek maalesef. Sizlere özeniyorum. ^^
tipik öğrenci psikolojisi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?