Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ahah :) ben evleniyodum geçen sene sonra. geçen yılın aralık başında bitti canım. 1 yıldır bekar mood :)

eski avataraım romantikti :) bu meymenetsiz :) ay canım bende seni veiyordum ki :)

ahah :) ben evleniyodum geçen sene sonra. geçen yılın aralık başında bitti canım. 1 yıldır bekar mood :)

eski avataraım romantikti :) bu meymenetsiz :) ay canım bende seni veiyordum ki :)
hakkında hayırlısı olsun canım ama benden sana tavsiye şu suratsız hatun avatarını değiştir.senin gibi şeker kıza yakışmıyor.

minerva1988 sevilmez mi?

eSKİ PROFİL FOTOGRAFINI HATIRLAYAMADIM.

Bu konuyu her gördüğümde aklıma kütüphaneden alıp iade süresini sürekli uzattığım kitaplar geliyor. Yine uyarı maili geldi az önce gidip yine uzatayım en iyisi.

Bu konuyu her gördüğümde aklıma kütüphaneden alıp iade süresini sürekli uzattığım kitaplar geliyor. Yine uyarı maili geldi az önce gidip yine uzatayım en iyisi.
Sen bizim grupta değil miydin? Ben seni bilakis çok okuyan birisi sanıyorum.
Bir de sen yüksek lisans yapıyordun sanki.

Sen bizim grupta değil miydin? Ben seni bilakis çok okuyan birisi sanıyorum.
Bir de sen yüksek lisans yapıyordun sanki.

Bir ara bir mesajla paylaşımda bulunmuştum sanırım burada...Yok lisans 3. sınıf öğrencisiyim daha. ^^
Okumalar yapıyorum ama daha çok alanımla ilgili oluyor, alan dışı, roman vs. dönem içi yoğunluktan dolayı yapamıyorum pek maalesef. Sizlere özeniyorum. ^^

Canım , karıştırdım o zaman...

Neyse sen derslerine ağırlık ver o zaman

Başarılar dilerim.

Yıl bitmek üzere, bu yıl okuduğum kitap sayısı beni tatmin etti.

Geçen ay okuduklarımı ekliyeceğim.

Çocukluğumun soğuk geceleri/Tezer Özlü
Don kişot/Cervantes
Kırmızı Pazartesi/ Marquez
Babaya Mektup/ Kafka
Milenaya Mektuplar/Kafka
Dorian Gray' in portresi/Oscar Wilde
Türlerin Kökeni/Charles Darwin

Şu an okuduklarım;
İlahi Komedya/Dante

bu ay okuyacaklarım;
Karanlıkta Kahkaha/nabokov
Kumarbaz/Dostoyevski
Prens/ Machiavelli
Aylak Adam/Yusuf Atılgan
Martin Eden/Jack London
Nar ağacı/Nazan bekiroğlu
Güzel yaz/ Cesare Pavese

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…