- 5 Mayıs 2013
- 33.907
- 41.575
- 798
Haberin var mi sos bilmiyorum 3 haftasonra Allah kismet doguma gidecegim.bir kizim daha olacak.
evet canım limondum eskiden :) aa bitti mi :) hayırlı olsun formasyon işini naptın almış mıydın?
kolay gelsin kpss Allah bi kerede atlatmayı nasip etsin sıkıntılı bi süreç
bitti canım çok şükür filozofum'un da dediği gibi geçen yıl bu zamanlar aldım formasyonumuloliss in samimiyetine sığınarak , onun adına cevap veriyorum.
Geçen sene bu zamanlar formasyon aldı.
hadi hayrlıısyla bu sene atlatırsın :) bende çok sevindimbitti canım çok şükür filozofum'un da dediği gibi geçen yıl bu zamanlar aldım formasyonumu
maalesef bir kerede atlatamadım kpss'yi ama 2.de olur inşallah
bu arada seni tekrar burada gördüğüme çok sevindim
Guzel kitap aslinda.bende gecen sene okumustum.ve yazarin kendi basindan gecen olaylar oldugu soyleniyordu.sizofreni algim degismisti. filmlerde mesela akil hastanesinde dalgin akil hastalari goruyoruz ama aslinda onlar o anda bambaska bir dunyada yasiyorlar. Bunu bilmiyoruz.bana kendi yarattiklari bu dunya cok enteresan gelmisti.Sana gül bahçesi vadetmedim sayfa 120 deyim. Günde 20 sayfa ancak okuyorum. Kitabı okurken ders çalışıyormuşum gibi yoruluyorum. Gün de 20 sayfa olarak devam edeceğim.
Yanında derle topla rahatla adlı kitaba başlıyorum.
Guzel kitap aslinda.bende gecen sene okumustum.ve yazarin kendi basindan gecen olaylar oldugu soyleniyordu.sizofreni algim degismisti. filmlerde mesela akil hastanesinde dalgin akil hastalari goruyoruz ama aslinda onlar o anda bambaska bir dunyada yasiyorlar. Bunu bilmiyoruz.bana kendi yarattiklari bu dunya cok enteresan gelmisti.
ben de hatırlamıyoum okuduğum kitapların çoğunu . normal bence o kadar çok şeyi hafızada tutmak pek mümkün gelmiyorMerhaba arkadaslar,
Konunuzu sabote ettigim icin ozur dilerim. Bir sorum var. En iyi cevabi da bu bolumde alacagimi dusundum.
Ben ilkokul yillarindan beri kitap okumaya bayilan biriyim. Kitaplarin o gizemli dunyasinda kendimi kaybetmek, en buyuk eglencemdi. Ama gelin gorun ki, oylesine zayif bir hafizam var ki, okudugum kitabin uzerinden biraz zaman gecince, kitaba dair herseyi unutuyorum. Kac kitap okudugumu bilmiyorum. Dunya klasiklerinin bircogunu okudum. Yillarca kutuphane uyeligim vardi, usenmeden gittim geldim, kitap aldim okudum. Amma velakin, ben hicbirini hatirlamiyorum. Birisi bana hangi kitaplari okudun diye sorsa, beşden fazla kitap sayamam heralde. Isimleri bile aklima gelmiyor. Ya da Vadideki Zambak kitabinin konusu ne diye sorsa biri, dogru duzgun bi cumle kurup da cevap veremem. Cunku o derece unutuyorum. Aslinda kitabi okudugum zaman, cok fazla etkisine kapilan, bir iki hafta etkisinden cikamayan biriyim. Ama nedendir bilmiyorum, uzerinden vakit gecince, ben o kitaba dair hicbirsey hatirlamiyorum. Normal yasantimda da eskiye dair seyleri cokca unutuyorum.
Size sormak istedigim, aranizda bu durumu yasayan var mi? Bunun normal olmadigini dusunuyorum ama bir doktora gorunmem gerekir mi bunun icin bilmiyorum. Size birisi bes yil once okudugunuz bir kitapin ozetini sorsa, kitabin kahramanlarini sorsa, hatirliyor musunuz?
Ne kadar cok kisi cevap verirse, benim icin o kadar aydinlatici olur. Lutfen okuyan herkes cevap yazarsa, cok memnun olurum.
her kitabı, konusunu, kahramanlarını hatırlayamamak çok doğal ama sizin normal hayatta da bunla ilgili sıkıntınız varmış sanırımMerhaba arkadaslar,
Konunuzu sabote ettigim icin ozur dilerim. Bir sorum var. En iyi cevabi da bu bolumde alacagimi dusundum.
Ben ilkokul yillarindan beri kitap okumaya bayilan biriyim. Kitaplarin o gizemli dunyasinda kendimi kaybetmek, en buyuk eglencemdi. Ama gelin gorun ki, oylesine zayif bir hafizam var ki, okudugum kitabin uzerinden biraz zaman gecince, kitaba dair herseyi unutuyorum. Kac kitap okudugumu bilmiyorum. Dunya klasiklerinin bircogunu okudum. Yillarca kutuphane uyeligim vardi, usenmeden gittim geldim, kitap aldim okudum. Amma velakin, ben hicbirini hatirlamiyorum. Birisi bana hangi kitaplari okudun diye sorsa, beşden fazla kitap sayamam heralde. Isimleri bile aklima gelmiyor. Ya da Vadideki Zambak kitabinin konusu ne diye sorsa biri, dogru duzgun bi cumle kurup da cevap veremem. Cunku o derece unutuyorum. Aslinda kitabi okudugum zaman, cok fazla etkisine kapilan, bir iki hafta etkisinden cikamayan biriyim. Ama nedendir bilmiyorum, uzerinden vakit gecince, ben o kitaba dair hicbirsey hatirlamiyorum. Normal yasantimda da eskiye dair seyleri cokca unutuyorum.
Size sormak istedigim, aranizda bu durumu yasayan var mi? Bunun normal olmadigini dusunuyorum ama bir doktora gorunmem gerekir mi bunun icin bilmiyorum. Size birisi bes yil once okudugunuz bir kitapin ozetini sorsa, kitabin kahramanlarini sorsa, hatirliyor musunuz?
Ne kadar cok kisi cevap verirse, benim icin o kadar aydinlatici olur. Lutfen okuyan herkes cevap yazarsa, cok memnun olurum.
bunun cevabını bende merak ediyorum. Birebir aynı durumu yaşıyorum seninleMerhaba arkadaslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?