Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhabalar ben Sarah Jio'nun Yeşil Deniz Kabuğu kitabını okuyorum şuan.. arkadaşımın hediyesi hemi de imzalı

Sarah Jio - Mart Menekşeleri sayfa 260 dayım. bugün bitirirm sanırım, baya sürükleyici gidiyor şuan kitap

Sorduğun kitaba bağlı değişir hatırlamam. Her kitabı hatırlamam ama örneğin çocukken okuduğum sefiller i bomba yı hatırlıyorum vb..

Merhaba
Ben de okuduğum bazı kitapları hatırlayamıyorum, dediğiniz gibi kiminin konusu bile kalamıyor bazen akılda ama bana normal gibi geliyor bu durum hele ayda 2 -3 kitaptan fazla okunuyorsa hangi biri akılda kalıt ama muhakkak her biri bize bişeyler katıyor buna da eminim. Ama bu normal hayatınızda da varsa sıkıntı olabilir, de görünmeniz daha doğru olur

tüm arkadaşlar benzer cevapları vermiş, ben de onlara katılıyorum. çok sevdiğim, benim için inanılmaz derecede önemli kitaplar dışında benim de aklımda pek kalmaz, hele ki çocukluğumda okuduğum kitapların çoğunu hatırlamam okuduklarınızın listesini yapabilirsiniz, onların da özetleri internette vardır zaten, aklınıza takıldıkça ordan bakarsınız, hafıza tazelemiş olursunuz

Bu kadar olmamakla beraber tabii ben de unutabiliyorum. Unutuyorum derken yarım yamalak anımsıyorum.

Fakat okuduğum kitapları sayabilirim az çok gibi geliyor.

Günaydın Hafta sonu hiç kitap okuyamadım. İş yerinede kitap getirmeyi unuttum. Akşam dönüyorum kitaplarıma.

Hatta biraz netten kitap alışverişi yapacağım bugün.
Ben de hafta sonu okuyamadım.
Geçen ben de bunu düşündüm. Okuduğum her kitabı tabii ki içerik olarak hatırlamıyorum ama illaki bana bir şeyler katıyordur.

bilge canlarım bu hafta içi komşularımı davet edicem ammaaa bu komşulardan biri bizi çok çok fazla hazırlık yaparak ağırladı, tam hatırlamıyorum ama galiba 7-8 çeşit vardı
şimdi ben bu hatunlara ne hazırlasam bilemedim 6 yıllık evliyim, belki 2 kez komşu ağırladım, bu konuda pek deneyimim yok yani,
bana menü hazırlamamda yardımcı olun lütfen

Merhaba kitap kurtları kitapyurdundan alışveriş yaptım. Tamamen alakasız kitaplar gelmiş. Müşteri hizmetlerine zor ulaştım. Daha öncede kitap almıştım sorun çıkmamıştı. Ne ara bu kadar sorumsuz oldu bu site anlamadım.
Bu arada topiğiniz çok güzel. Ben uzun zamandır aksattım kitap okumayı :-( eskisi gibi olmak istiyorum offfffff

kesinlikle canım
bu arada bir önceki msjımda ne kadar çok ''ama'' yazmışım
Hiç fark etmedim. :)
Başım ağrıyor da...

Menü için bir şablon oluştur, yardımcı oluruz inşallah.
Siz de bize katılabilirsiniz.

Kitapyurdundan ben de alışveriş yaparım. Hiç sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…