- 26 Eylül 2012
- 216
- 205
- 53
SelamlarBen lise öğrencisiyim 16 yaşındayım ismim bilge vee kitap okuma aşığıyım diyebilirim Ama fen lisesindeyim ve bazen derslerim yoğun olunca çok okuyamıyorum amaaa beni de listenize ekler misiniz
Hoşbulduummerhaba bilge hoş geldin
senin gibi gencecik kitap kurtları görmek nasıl mutlu ediyor beni bilsen
kitap okuyamadığımız günler bizim de oluyor sınav dönemlerinde, öyle günlerde de okuyamadım diye bildirim yaparsın
HoşbulduumKüçüklüktem beri çok seviyorum kitap okumayı ilk 1.sınıfta annemler sayesinde alışkanlık kazanmıştım sonra bırakmadım hiç Keşke herkes okusa ama olmuyo ne yazık ki Tamam o zaman o şekilde bildirim yaparım ben de
Teşekkür ederim hoşbuldumaramıza hoş geldin o halde
sen konudan kopmadığını, aramızda olduğunu belirt yeter 2 günde 1 de olsa. vaktin olduğunda zaten okur bildirimini yaparsın
SelamlarBen lise öğrencisiyim 16 yaşındayım ismim bilge vee kitap okuma aşığıyım diyebilirim Ama fen lisesindeyim ve bazen derslerim yoğun olunca çok okuyamıyorum amaaa beni de listenize ekler misiniz
HoşbuldumHoş geldin genç okuyucu :)
Ne güzel, yolun hep böyle kitaplarla kesişsin inşallah.
Keyifli okumalar, sınavlarında da başarılar şimdiden.
Elimdeki kitapları bitirince bende seriye başlayacaktım. Senin okuduğunu görünce heveslendim.Yerdeniz Öyküleri 115 teyimm
Kesinlikle tavsiye ediyorummm. Ben şimdi son kitaba geldim içime bir hüzün çöktü ayrılıyorum seriden diye.Elimdeki kitapları bitirince bende seriye başlayacaktım. Senin okuduğunu görünce heveslendim.
Ayyy hangi seri buKesinlikle tavsiye ediyorummm. Ben şimdi son kitaba geldim içime bir hüzün çöktü ayrılıyorum seriden diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?