Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba bilge hoş geldin
senin gibi gencecik kitap kurtları görmek nasıl mutlu ediyor beni bilsen
kitap okuyamadığımız günler bizim de oluyor sınav dönemlerinde, öyle günlerde de okuyamadım diye bildirim yaparsın
Selamlar Ben lise öğrencisiyim 16 yaşındayım ismim bilge vee kitap okuma aşığıyım diyebilirim Ama fen lisesindeyim ve bazen derslerim yoğun olunca çok okuyamıyorum amaaa beni de listenize ekler misiniz

Hoşbulduum Küçüklüktem beri çok seviyorum kitap okumayı ilk 1.sınıfta annemler sayesinde alışkanlık kazanmıştım sonra bırakmadım hiç Keşke herkes okusa ama olmuyo ne yazık ki Tamam o zaman o şekilde bildirim yaparım ben de

aramıza hoş geldin o halde

sen konudan kopmadığını, aramızda olduğunu belirt yeter 2 günde 1 de olsa. vaktin olduğunda zaten okur bildirimini yaparsın

İyi Akşamlar,

Yeni kitabım, Funda Mentaloğlu__S.ktirgitli Aşklar, 284 sayfa.

Klasiklerden sonra çok radikal bir tarz değişimi oldu bu ama kafam dağılsın az biraz :)

Selamlar Ben lise öğrencisiyim 16 yaşındayım ismim bilge vee kitap okuma aşığıyım diyebilirim Ama fen lisesindeyim ve bazen derslerim yoğun olunca çok okuyamıyorum amaaa beni de listenize ekler misiniz

Hoş geldin genç okuyucu :)
Ne güzel, yolun hep böyle kitaplarla kesişsin inşallah.
Keyifli okumalar, sınavlarında da başarılar şimdiden.

kitabım yavaş ilerliyor biraz, hiç hoşlanmıyorum bu durumdan ama konusunu anlamak için sindire sindire okuyorum
bayan peregrine'in tuhaf çocukları - 75. sayfadayım

Yaşar Kemal- Yılanı Öldürseler sayfa 60
-----------------------------------------------------------------------------------
Bilgelerim ben her ay bir Yaşar Kemal okuyorum, bana katılmak isterseniz önümüzdeki ay Binboğalar Efsanesi' ni okuyacağım

Merhaba kızlar,

S.ktirgitli Aşklar 191. Sayfadayım.

Kafa dağıtayım diye başladım, sıkıntıdan daraldım resmen. Bitse de kurtulsam. Küfürü bol kitaplar bana göre değil, daha iyi anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…