Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kitabı elde edebilirsem gelecek aya kadar katılmayı çok isterim. :)

Merhaba kızlar,

S.ktirgitli Aşklar 191. Sayfadayım.

Kafa dağıtayım diye başladım, sıkıntıdan daraldım resmen. Bitse de kurtulsam. Küfürü bol kitaplar bana göre değil, daha iyi anladım.

ben artık sarmayan kitapları okumuyorum. önceden inat ederdim bitireceğim diye. sonra düşündüm kendi kendime. bu kitabı bu şekilde okursam bana bir şey vermeyecek aksine belki de daha iyi bir kitaptan edecek beni diye.

her defasında diyorum kendime kişisel gelişim okumayacağım nasılsa hepsi aynı diye, sonra bir bakıyorum bir şekilde aldanmışım. şu anda çok kızgınım kendime

Sana gül bahçesi vadetmedim kitabını bitirdim. Zor bir kitap ama okurken çok keyif aldım. Ancak bu kitabı okumak yordu beni.
Derle topla rahatla adlı kitaba devam ediyorum şimdi.

bende okumuyorum zorunluluktan bir kaç tane. adamlar bireysel farkları resmen yok ediyor gaz getirip bırakıyor. ruhumu teslim ediyorum okurken :)
aynen, tüm insanlar aynı kalıptan çıkmış gibi anlatıyorlar
hiç okumadım dedim, nerden biliyorsam ben de
hiç dediysek o kadar da hiç değil yani biraz hiç

Bende su anda Dogan cuceloglu okuyorum.onun kitaplari cok guzel.guclu egolar uzerine degilde en basta insan olabilmekle ilgili.en basta bunu basarmaliyiz.egolari cope atmali bence birey degil toplum olmali

ben de katılırım çekilişeee, bayılırım çekilişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…