Yaşar Kemal- Yılanı Öldürseler sayfa 60
-----------------------------------------------------------------------------------
Bilgelerim ben her ay bir Yaşar Kemal okuyorum, bana katılmak isterseniz önümüzdeki ay Binboğalar Efsanesi' ni okuyacağım
Yerdeniz serisi. Ursula Leguin. Fantastik bir seri ama herkese hitap etmeyebilir.Ayyy hangi seri bu
Kitabı elde edebilirsem gelecek aya kadar katılmayı çok isterim. :)
ocağın ortasına doğru başlarım canım, o zamana kadar edinirsin inşallah
Çok teşekkür ederimYerdeniz serisi. Ursula Leguin. Fantastik bir seri ama herkese hitap etmeyebilir.
Merhaba kızlar,
S.ktirgitli Aşklar 191. Sayfadayım.
Kafa dağıtayım diye başladım, sıkıntıdan daraldım resmen. Bitse de kurtulsam. Küfürü bol kitaplar bana göre değil, daha iyi anladım.
hiç kişisel gelişim okumadım biliyo musunher defasında diyorum kendime kişisel gelişim okumayacağım nasılsa hepsi aynı diye, sonra bir bakıyorum bir şekilde aldanmışım. şu anda çok kızgınım kendime
hiç kişisel gelişim okumadım biliyo musun
nedense hiç ilgimi çekmiyor
kendi kendimi telkin ediyorum benya hiç gerek yok zaten
kendi kendimi telkin ediyorum ben
farkettimbenim onu pek başaramadığımı anlamışsındır
bende okumuyorum zorunluluktan bir kaç tane. adamlar bireysel farkları resmen yok ediyor gaz getirip bırakıyor. ruhumu teslim ediyorum okurken :)hiç kişisel gelişim okumadım biliyo musun
nedense hiç ilgimi çekmiyor
aynen, tüm insanlar aynı kalıptan çıkmış gibi anlatıyorlarbende okumuyorum zorunluluktan bir kaç tane. adamlar bireysel farkları resmen yok ediyor gaz getirip bırakıyor. ruhumu teslim ediyorum okurken :)
ben de katılırım çekilişeee, bayılırım çekilişlerediğer bilgelerden ses çıksın diye bekliyorum şu anda 3 kişiyiz sanırım çekiliş isteyen
tebrik ederim öncelikle 15 yıl iyi sebat etmişsin benim hiç gücüm yok şuanda ve daha hiç başlamadım
benim planlama konusunda sıkıntım yok da uygulamada var. haa bir de şu; 2012 de çok sıkı çalışmıştım ben. beklentim de yüksekti. ama olmadı sınavda 71 aldım. ondan sonra da inancım kalmadı zaten. deli gibi çalıştım olmadı, yarım yamalak çalışmayla hiç olmaz düşüncesindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?