- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
amin!italyan edebiyatı yüksek lisans canım.
Teşekkür ederim çok. :)
Çok sevindim tatlım. Süpersin. Öptüm kocaman. (ifadelerim yine yok, mutsuzum)
Not: Sunumum çok güzel geçti. Darısı diğer ödevlerimin başına inşallah :)
benim de!Aayyy ben kitap seçemedim evde de yığınla okumamı bekleyen kitaplar var
diğer kitap sayfaların da reklam yapalım sos hanım
ben artık sarmayan kitapları okumuyorum. önceden inat ederdim bitireceğim diye. sonra düşündüm kendi kendime. bu kitabı bu şekilde okursam bana bir şey vermeyecek aksine belki de daha iyi bir kitaptan edecek beni diye.
Benim takıntım var canım, bitirmediğim zaman rahat edemiyorum. Huzursuz oluyorum. O yüzden okuyorum.
ben de senin gibiydim. sonra artık nasıl canıma tak ettiyse
ben de senin gibiydim. sonra artık nasıl canıma tak ettiyse
Ahahabendeki de iyi sabırmış o zaman hala inatla okuyorum ve bitirdim kitabı şükür.
Ben hâlâ GİZ gibiyim.
Ele ele beraber daha da beter kitaplar okumaya canım
Kişisel gelişim kusacağım yakında ama yine de okumak istiyorumbenim de!
Kişisel gelişim kusacağım yakında ama yine de okumak istiyorum
Seçtiğim kitapların türünü değiştirsem sanki hayatımda çok şey değişecek gibi gelmeye başladı. Takılıp kalmışım gibi aynı tür okuyup duruyorum
Roman türünde sabit misin?ben de türü değiştirmek istiyorum ama genelde roman seviyorum ben. yerine ne koyabilirim bilemiyorum
Roman türünde sabit misin?
Farklı türlerde roman önerebilirim. Duygusal agırlıkta seviyorsan sarah jio türevleri. kişisel gelişim türünde de ilgi çekici romanlar var . Mesela Tanrı daima tebdili kıyafet ile gezer. Bu kitabı okurken geçiştirerek okudum. Tekrar okumayı planlıyorum.bilmemönerin varsa değerlendirebilirim.
Sarah jio okunmaz mı ya bitanedir o. Ardından tüm kitaplarına dadanacaksın eminim.Sarah Jio__Yeşil Deniz Kabuğu yeni kitabım. İlk defa bu yazarı okuyacağım. Merak ediyorum :)
Farklı türlerde roman önerebilirim. Duygusal agırlıkta seviyorsan sarah jio türevleri. kişisel gelişim türünde de ilgi çekici romanlar var . Mesela Tanrı daima tebdili kıyafet ile gezer. Bu kitabı okurken geçiştirerek okudum. Tekrar okumayı planlıyorum.
Aksiyon mu seviyorsun , tarihi mi politik kitaplar mı ilgini çekiyor. Azcık bilgi ver önermek daha kolay olsun.
Sarah jio okunmaz mı ya bitanedir o. Ardından tüm kitaplarına dadanacaksın eminim.
Sarah jio okunmaz mı ya bitanedir o. Ardından tüm kitaplarına dadanacaksın eminim.
Olabilir tabi ki. Zaten yeni yeni tanımaya başlıyorum hepinizi.soslunun okumadığı kitap bulmak biraz zor yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?