Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Sarah Jio sevmedim. bir kitabını okudum sırf meraktan.onu da atlaya atlaya okudum. daha da okumam
tanrı tebdili kıyafet gezeri okudum güzeldi ama dediğim gibi kişisel gelişim tarzı pek hoşuma gitmiyor artık.
ben aslında şunu severim bunu severim diyemiyorum pek duruma göre değişiyor. ana teması aşk olan kitaplar bayıyor beni mesela. politikadan da genel anlamda hiç hoşlanmıyorum.
soslunun okumadığı kitap bulmak biraz zor yalnız

aslında fantastik bir şeyler de okumak istiyorum ama nerden başlasam bilemiyorum. gerçi evdeki kitapları bitirene kadar da almamaya söz verdim ama bilemiciiiiiim

Ayn Rand Hayatın kaynagı ya da aynı yazar atlas shugged
Hayatın kaynağı elimde süründü o yüzden hiç ettim kitabı ama hakkı yenmicek bi kitap.
Sonraaa umberto eco yu sever misin?

Ayn Rand Hayatın kaynagı ya da aynı yazar atlas shugged
Hayatın kaynağı elimde süründü o yüzden hiç ettim kitabı ama hakkı yenmicek bi kitap.
Sonraaa umberto eco yu sever misin?

Gülün Adı Nı okudum sadece o da yıllar önceydi hiç hatırlamıyorum. sever miyim bir fikrim yok yani.

Yerdeniz serisine bi göz at istersen bende aldım başlayacağım.

not alayım bunu. sen büyük ihtimal benden önce okursun fikrini yazarsın buraya
Harry Potter serisini çok severdim ben. şimdi resimlisi çıkmış. almamak için zor duruyorum şu an

Tamamdır yazarım tabi.
Bende yıllar önce hobbiti similaronu yüzüklerin efendisini aldım hala okucam. Evde yatan çok kitabım var.

hobbiti okudum ama yüzüklerin efendisine önyargılıyım nedense
Film olarak severim ama kitapları hiç çekici gelmiyor. Simillaronda hobit öncesi olması gerek. Sözde en baştan okuyacaktım Baya durur daha o kitaplar dokunulmadan.
Senin önerilerin neler?
Ben her türde tarzda okumayı severim. Ruh halim değişken olduğu için zevklerimde değişkendir

geçende son zamanlarda okuduğum kitaplardan tavsiyelerimi yazmıştım birden sorunca aklıma gelmiyor

öncelikli tavsiyem Güneş Çavması 1-2

Merhaba:)

Birkaç gündür okuyamıyorum.Akşam yeni kitaba başlayacağım ama kararsız kaldım.Harlan Coben in romanları Asla Vazgeçme ile Orman arasında.Akşama kadar karar veririm.Okumuş olanlar varsa öneri alabilirim:)

:) Tesadüfe bakar mısın?
İkisi de var bende! (başka yok ama sadece ikisi var. :) ) Birisinden ödünç aldım.
Asla Vazgeçme'yi okudum. Sürükleyici... Beğendim.
Diğerini de en kısa zamanda okumayı planlıyorum. :)

:)))

Orman hakkında da güzel yorumlar okudum kitap yurdunda.Asla Vazgeçme kitabına başlayayım o zaman.Belki diğer kitabı aynı zamana denk getiririz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…