- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Farklı türlerde roman önerebilirim. Duygusal agırlıkta seviyorsan sarah jio türevleri. kişisel gelişim türünde de ilgi çekici romanlar var . Mesela Tanrı daima tebdili kıyafet ile gezer. Bu kitabı okurken geçiştirerek okudum. Tekrar okumayı planlıyorum.
Aksiyon mu seviyorsun , tarihi mi politik kitaplar mı ilgini çekiyor. Azcık bilgi ver önermek daha kolay olsun.
Sarah jio okunmaz mı ya bitanedir o. Ardından tüm kitaplarına dadanacaksın eminim.
soslunun okumadığı kitap bulmak biraz zor yalnız
Ayn Rand Hayatın kaynagı ya da aynı yazar atlas shuggedSarah Jio sevmedim. bir kitabını okudum sırf meraktan.onu da atlaya atlaya okudum. daha da okumam
tanrı tebdili kıyafet gezeri okudum güzeldi ama dediğim gibi kişisel gelişim tarzı pek hoşuma gitmiyor artık.
ben aslında şunu severim bunu severim diyemiyorum pek duruma göre değişiyor. ana teması aşk olan kitaplar bayıyor beni mesela. politikadan da genel anlamda hiç hoşlanmıyorum.
Yerdeniz serisine bi göz at istersen bende aldım başlayacağım.aslında fantastik bir şeyler de okumak istiyorum ama nerden başlasam bilemiyorum. gerçi evdeki kitapları bitirene kadar da almamaya söz verdim ama bilemiciiiiiim
Ayn Rand Hayatın kaynagı ya da aynı yazar atlas shugged
Hayatın kaynağı elimde süründü o yüzden hiç ettim kitabı ama hakkı yenmicek bi kitap.
Sonraaa umberto eco yu sever misin?
Yerdeniz serisine bi göz at istersen bende aldım başlayacağım.
Tamamdır yazarım tabi.Gülün Adı Nı okudum sadece o da yıllar önceydi hiç hatırlamıyorum. sever miyim bir fikrim yok yani.
not alayım bunu. sen büyük ihtimal benden önce okursun fikrini yazarsın buraya
Harry Potter serisini çok severdim ben. şimdi resimlisi çıkmış. almamak için zor duruyorum şu an
hobbiti okudum ama yüzüklerin efendisine önyargılıyım nedenseTamamdır yazarım tabi.
Bende yıllar önce hobbiti similaronu yüzüklerin efendisini aldım hala okucam. Evde yatan çok kitabım var.
Film olarak severim ama kitapları hiç çekici gelmiyor. Simillaronda hobit öncesi olması gerek. Sözde en baştan okuyacaktımhobbiti okudum ama yüzüklerin efendisine önyargılıyım nedense
geçende son zamanlarda okuduğum kitaplardan tavsiyelerimi yazmıştım birden sorunca aklıma gelmiyorFilm olarak severim ama kitapları hiç çekici gelmiyor. Simillaronda hobit öncesi olması gerek. Sözde en baştan okuyacaktımBaya durur daha o kitaplar dokunulmadan.
Senin önerilerin neler?
Ben her türde tarzda okumayı severim. Ruh halim değişken olduğu için zevklerimde değişkendir
Kapakları hoşuma gitti not alıyorum.geçende son zamanlarda okuduğum kitaplardan tavsiyelerimi yazmıştım birden sorunca aklıma gelmiyor
öncelikli tavsiyem Güneş Çavması 1-2
1-2kere bazı bloggerların göklere çıkardıkları kitapları okudum. o işten de vazgeçtim zevklerimiz tutmadıKapakları hoşuma gitti not alıyorum.
Birazda blogları takip etmek iyi olur sanırım.
:) Tesadüfe bakar mısın?Merhaba:)
Birkaç gündür okuyamıyorum.Akşam yeni kitaba başlayacağım ama kararsız kaldım.Harlan Coben in romanları Asla Vazgeçme ile Orman arasında.Akşama kadar karar veririm.Okumuş olanlar varsa öneri alabilirim:)
:) Tesadüfe bakar mısın?
İkisi de var bende! (başka yok ama sadece ikisi var. :) ) Birisinden ödünç aldım.
Asla Vazgeçme'yi okudum. Sürükleyici... Beğendim.
Diğerini de en kısa zamanda okumayı planlıyorum. :)
Aaa! Sahi, ne güzel olur. :):)))
Orman hakkında da güzel yorumlar okudum kitap yurdunda.Asla Vazgeçme kitabına başlayayım o zaman.Belki diğer kitabı aynı zamana denk getiririz:)
nasıl bir kitap? bende de var. daha okumadım.Nazan Bekiroğlu Nar Ağacı 512. sayfa 20 sayfa kadar kaldı bitmesine akşam bitiririm
Satın aldığım ve okumamı bekleyenler arasındalar...geçende son zamanlarda okuduğum kitaplardan tavsiyelerimi yazmıştım birden sorunca aklıma gelmiyor
öncelikli tavsiyem Güneş Çavması 1-2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?