- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
nasıl bir kitap? bende de var. daha okumadım.
Satın aldığım ve okumamı bekleyenler arasındalar...
ben hiç sarah okumadımFarklı türlerde roman önerebilirim. Duygusal agırlıkta seviyorsan sarah jio türevleri. kişisel gelişim türünde de ilgi çekici romanlar var . Mesela Tanrı daima tebdili kıyafet ile gezer. Bu kitabı okurken geçiştirerek okudum. Tekrar okumayı planlıyorum.
Aksiyon mu seviyorsun , tarihi mi politik kitaplar mı ilgini çekiyor. Azcık bilgi ver önermek daha kolay olsun.
Sarah jio okunmaz mı ya bitanedir o. Ardından tüm kitaplarına dadanacaksın eminim.
soslunun okumadığı kitap bulmak biraz zor yalnız
nasıl bir kitap? bende de var. daha okumadım.
Nar Ağacı'nı daha fazla bekletme canımSatın aldığım ve okumamı bekleyenler arasındalar...
ben hiç sarah okumadım
önyargılarım var çok fena
bence de
Nar Ağacı'nı daha fazla bekletme canım
Güneş Çavmalarını da bi ben alıp okumadım galiba
Populer kitaplara bende eskiden önyargılıydım ama mart menekşesiyle başladım çok seviyorum. Son 3 kitabını okumadım gerçi daha sırada bekleyenler arasındalar. Ayrı bir tatı var. Önyargını yok say bi oku derim.ben hiç sarah okumadım
bence de
Ben de senin sayendr alip okumuştum ve bayilmistimbak Güneş Çavması da mesela çaktırmadan kişisel gelişimi veriyor sana. asıl konusu seni gazlamak değil yani. benim başucu kitabım oldu arada açar okurum.
Ben de senin sayendr alip okumuştum ve bayilmistim
2. Kitabini coook sevmistim
3 4 5 diye gitsin her seferinde alir okurum
Hadi yaa cok seviyodum ama ben handani yannisi mecnunu.. hem daha gece var keske devam etseçok sevindim tavsiyemin işe yaramasınadevamı gelmeyecek malesef
Hadi yaa cok seviyodum ama ben handani yannisi mecnunu.. hem daha gece var keske devam etse
Insan iliskilerini ne guzel anlatiyo nasil sicacik yapiyodu kalbimi kitap
2. Kitabı tatilde okumustum hem unutamam hiç
bak Güneş Çavması da mesela çaktırmadan kişisel gelişimi veriyor sana. asıl konusu seni gazlamak değil yani. benim başucu kitabım oldu arada açar okurum.
Populer kitaplara bende eskiden önyargılıydım ama mart menekşesiyle başladım çok seviyorum. Son 3 kitabını okumadım gerçi daha sırada bekleyenler arasındalar. Ayrı bir tatı var. Önyargını yok say bi oku derim.
Oğuz Atay Tehlikeli Oyunlar'a başlıyorum bu gece
Nar ağacını okuduktan sonra nazan bekiroglunun tüm kitaplarını sipariş verdim:)ben hiç sarah okumadım
bence de
Bende sevdim güneş cavmasini ama birincisinin tadı nedene ayrıydı:)Hadi yaa cok seviyodum ama ben handani yannisi mecnunu.. hem daha gece var keske devam etse
Insan iliskilerini ne guzel anlatiyo nasil sicacik yapiyodu kalbimi kitap
2. Kitabı tatilde okumustum hem unutamam hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?