Çok sevindim tebrik ederim
Allah sağlıka analı babalı büyütsün
Surrender çok tebrik ederim sağlıkla huzurla mutluluklarla büyüsün insallah bebeğin
Surrender tebrikler. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.
Surrender tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün
Bu arada herkese sağlıklı, mutlu bir sene diliyorum, hiç olmadığı kadar bol kitaplı geçer umarım 2016
sörr hayırlı olsun Allah uzun ömür versin canım adı ne oldu ?amin. allah isteyen herkese nasip etsın
çok sağ olun bilgecanlar
azra canım nasılsınız bebişlen:)Surrender tebrik ederim canim ayni gun dogum yapmisiz.Allah anali babali buyutsun.benim sezeryan oldugu icin supriz olmadi.
Kpss calisirken bende öyleydim of hiç istemiyodum çalışmak başına oturunca çalışıyodum gündüzleri uyyodum geceleri çalışıyodum:) ne hayaller kuruyodum bi atanın onu yapcam bunu al cam tatile gitcem, gardolap dolusu kıyafet alcam, bi dolu şey atandıktan sonra çoğu aklıma bile gelmedikış bahçesi 89. sayfadayım. bugün çarşıya çıktık, şimdi de ders çalışmam lazım başka okuyamam herhaldeama çok da merak ediyorum yaa, niye ben ders çalışmak zorundayım ki
Kpss calisirken bende öyleydim of hiç istemiyodum çalışmak başına oturunca çalışıyodum gündüzleri uyyodum geceleri çalışıyodum:) ne hayaller kuruyodum bi atanın onu yapcam bunu al cam tatile gitcem, gardolap dolusu kıyafet alcam, bi dolu şey atandıktan sonra çoğu aklıma bile gelmedi
xyzt-5544 öğrenci misin? Ne okuyorsun
Bugün kor adasını bitirdim. Beğendim kitabı. Dinlendirici bir roman.
Yeni kitabım Zülfü Livaneli Konstantiniye oteli.
Yorgunlukla karisik tarifsiz bir guzellik.her dakika yuzunu gorunce sukrediyorum cok mutluyum.azra canım nasılsınız bebişlen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?