Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Çok sevindim tebrik ederim
Allah sağlıka analı babalı büyütsün

Surrender çok tebrik ederim sağlıkla huzurla mutluluklarla büyüsün insallah bebeğin

Surrender tebrikler. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.

Surrender tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün

Bu arada herkese sağlıklı, mutlu bir sene diliyorum, hiç olmadığı kadar bol kitaplı geçer umarım 2016

amin. allah isteyen herkese nasip etsın
çok sağ olun bilgecanlar

Günaydınlar.
Acı Çikolata son 20 sayfa
Yeni kitabım Bülbülün Kırk Şarkısı-İskender Pala olacak.

kış bahçesi 89. sayfadayım. bugün çarşıya çıktık, şimdi de ders çalışmam lazım başka okuyamam herhalde ama çok da merak ediyorum yaa, niye ben ders çalışmak zorundayım ki

kış bahçesi 89. sayfadayım. bugün çarşıya çıktık, şimdi de ders çalışmam lazım başka okuyamam herhalde ama çok da merak ediyorum yaa, niye ben ders çalışmak zorundayım ki
Kpss calisirken bende öyleydim of hiç istemiyodum çalışmak başına oturunca çalışıyodum gündüzleri uyyodum geceleri çalışıyodum:) ne hayaller kuruyodum bi atanın onu yapcam bunu al cam tatile gitcem, gardolap dolusu kıyafet alcam, bi dolu şey atandıktan sonra çoğu aklıma bile gelmedi

ben hayal bile kuramıyorum artık, çalışayım yeter diyorum

Ömrüm boyunca ders çalıştığım ve hala çalışacağım için çok iyi biliyorum bu duyguyu. xyzt-5544
Surrender hayırlu olsun bebişin

valla al benden de o kadar okulu zaten ara verdim geri döndüm falan derken uzun sürede bitirdim şimdi de ne kpss derdi bitiyor ne iş arama derdi

xyzt-5544 öğrenci misin? Ne okuyorsun

Bugün kor adasını bitirdim. Beğendim kitabı. Dinlendirici bir roman.
Yeni kitabım Zülfü Livaneli Konstantiniye oteli.

xyzt-5544 öğrenci misin? Ne okuyorsun

Bugün kor adasını bitirdim. Beğendim kitabı. Dinlendirici bir roman.
Yeni kitabım Zülfü Livaneli Konstantiniye oteli.

öğrenci değilim ama kpss çalışıyorum. aslında mimarım 2 seneyi geçti okulu bitireli ama bir türlü istediğim gibi kalıcı bir iş bulamadım. bir çare olarak da kpss deneyeceğim bakalım, elimden geldiğince çalışıyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…