- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Sırça köşk bittiminoo tebrik et beni:) tavsiye ederim, hikayeler ve birkaç masaldan oluşan bir kitaptı, fiyatı da çok uygun.
bildirim sayfamıza yazmayı unutma
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bildirimleriniz.592561/page-276#post-44423356
Allah analı babalı büyütsün azracımSurrender tebrik ederim canim ayni gun dogum yapmisiz.Allah anali babali buyutsun.benim sezeryan oldugu icin supriz olmadi.
hayırlı olsun soslu28 yaşındayım 3 aylık evliyim
adını nette pek söylemek ıstemıyorum aslındasörr hayırlı olsun Allah uzun ömür versin canım adı ne oldu ?
ben de tebrık ederım canım. benım 1 ocaktı aslında ama minnoş çok sabırsız çıktı kendı gelmek istedi.Surrender tebrik ederim canim ayni gun dogum yapmisiz.Allah anali babali buyutsun.benim sezeryan oldugu icin supriz olmadi.
çok sağ ol canım. darısı isteyenlerın basınaSurrender hayırlı olsun Sör bebişin. Sağlıkla büyüsün inşallah.
amin. cümlemizinkini
anlamlı olsun istedik :=) inşallah adı gibi olur.Surrender adı da çok anlamlı olmuş, yeni kitap kurdumuz hoş gelmiş tekrardan.
Dikkat edin ikinizde kendinize, öperim çokça.
Eline saglik canimlisteyi ekledim kızlar, bol kitap okumalı ve keyifli yeni bir yıl dilerim
eline sağlık canım, son ayların en iyi performansını sergilemişim , aferin banalisteyi ekledim kızlar, bol kitap okumalı ve keyifli yeni bir yıl dilerim
nazar etcen kendineEline saglik canim
7 kitap okumusum sasirdim hangi ara o kadar olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?