Eline saglik canim
7 kitap okumusum sasirdim hangi ara o kadar olmuş
eline sağlık canım, son ayların en iyi performansını sergilemişim , aferin bana
AA ne guzel,sen basladinmi canim?
Ben alalı epey oldu ama bir cok kitabım gibi o da kenarda okunmayı bekliyordu..Umarım artık eski kitap kurdu oldugum günlerime geri döneceğim,burayı da bulduğuma çok memnunum :) Okudukça paylaşımda bulunacağım,ben şimdi gidip başlayayım :) Gorusmek uzere,hepinize iyi geceler dilerimgel sohbete burdan devam edelim canım
bu topikten canımkalinkaselin ciğim hediye etti bana Kış Bahçesi'nin yeni başladım 3-4 gün oluyor bende, çok beğendim bakalım sen de beğenecek misin
Ben alalı epey oldu ama bir cok kitabım gibi o da kenarda okunmayı bekliyordu..Umarım artık eski kitap kurdu oldugum günlerime geri döneceğim,burayı da bulduğuma çok memnunum :) Okudukça paylaşımda bulunacağım,ben şimdi gidip başlayayım :) Gorusmek uzere,hepinize iyi geceler dilerim
:) meraklılar sayfa:100
Kitap beni çok şaşırttı çünkü benim en son okuduğum fabl la fontene masallariydi abartmıyorum yıllar sonra bi fabl okuyorum ben aslında konusu realiteden uzak kitapları pek tercih etmem okumak için sasirmamin sebebi kitabı gayet akıcı şekilde okumam
İçinde saklı yatan anlamlar onemli....
hoş geldin, gözümüzden kaçmıştır yoksa hemen cevap verirdikKızlar aranıza katılmak istiyoruuummmm artık elime tablet telefon yerine kitap almak istiyorum ne güzel burda bir Zaman'lar takılıyordum yine beni alırmısınız aranıza gece yazdım ama kimse cevap yazmamış aranıza katılmam için neleri yapmam gerekiyordu...Surrender hayırlı olsun bebişin Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin belki hatırlarsın beni....
Uçurtma AvcısıKhaled Hosseini
nin hangi kitabını ilk olarak okumamı öneririsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?