Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Süper İyi Günler bitti
@BahaRaslan99 canım bu kitabı seçtiğin için sana ne kadar teşekkür etsem azdır
hani sokakta down sendromlu ya da ''normal olmayan'' bir çocuk gördüğümüzde bir an için anlamaya çalışırız annesini, ah vah deriz Allah sabır versin vs. deriz, kendimizi annenin yerine koymayı deneriz
ama o çocuk olduğumuzu hiç düşünmeyiz, onunla empati kurmayız hiç
işte bu kitabı okurken hep onu anlıyoruz, neyi neden yapar biliyoruz
annelerin ve özellikle öğretmenlerin mutlaka okuması gerekli bence
ben bir öğretmen adayı olarak zevkle, yüzümde gülümsemeyle okudum, siz de okuyun

gel sohbete burdan devam edelim canım

bu topikten canım kalinkaselin ciğim hediye etti bana Kış Bahçesi'nin yeni başladım 3-4 gün oluyor bende, çok beğendim bakalım sen de beğenecek misin
Ben alalı epey oldu ama bir cok kitabım gibi o da kenarda okunmayı bekliyordu..Umarım artık eski kitap kurdu oldugum günlerime geri döneceğim,burayı da bulduğuma çok memnunum :) Okudukça paylaşımda bulunacağım,ben şimdi gidip başlayayım :) Gorusmek uzere,hepinize iyi geceler dilerim

140lı sayfalardayım yaklaşık, kitap çok iyi gisiyor oku bence de iyi okumalar ve iyi geceler dilerim

:) meraklılar sayfa:100
Kitap beni çok şaşırttı çünkü benim en son okuduğum fabl la fontene masallariydi abartmıyorum yıllar sonra bi fabl okuyorum ben aslında konusu realiteden uzak kitapları pek tercih etmem okumak için sasirmamin sebebi kitabı gayet akıcı şekilde okumam
İçinde saklı yatan anlamlar onemli....

Aaaa başlamış olman çok mutlu etti beni. Bu hafta bende siparişimi verip peşinden okuyacağım. Martıdaki hayranlıktan sonra yazarın tüm kitaplarını okumak istiyorum büyük heyecanla.

Merhaba bayanlar daha önce bu topiğe takılmıştım ne güzel kitap okuyordum yine aranıza katılmak istiyorum şartlar falan nelerdi unuttum hatırlatırsanız sevinirim.....kaç aydır elimde bir kitap bitiremedim sizlerle birlikte yine kitap okumak istiyorum elimdeki kitap
Orhan Pamuk KAFAMDA BİR TUHAFLIK sayfa 236 dayım

günaydınlar bilgeler
yeni yılın ilk pazartesi iyi haftalar diliyorum herkese

Surrender gözün aydın canım bebeğinin adı da çok güzel , Allah analı babalı büyütsün.

Yeni kitabım Dostoyevski - Karamazov kardeşler daha yeni başladım . 2016 ya bırakmıştım bu kitabı ilk onunla başlayayım dedim.
Geçen sene 45 hedef belirlemiştim anca 35 kitap okuyabilmişim. Bu sene 40 hedef belirleyeceğim bakalım inşallah okuyabilirim.

Kızlar aranıza katılmak istiyoruuummmm artık elime tablet telefon yerine kitap almak istiyorum ne güzel burda bir Zaman'lar takılıyordum yine beni alırmısınız aranıza gece yazdım ama kimse cevap yazmamış aranıza katılmam için neleri yapmam gerekiyordu... Surrender hayırlı olsun bebişin Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin belki hatırlarsın beni....

hoş geldin, gözümüzden kaçmıştır yoksa hemen cevap verirdik
2 günde bir hingi kitabın kaçıncı sayfasında olduğunu bu sayfada bildireceksin bitince de bildirim sayfamıza yazacaksın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bildirimleriniz.592561/page-277#post-44430950
bu kadar
gün içinde de gel burada sohbet edelim

Khaled Hosseini
nin hangi kitabını ilk olarak okumamı öneririsiniz?
Uçurtma Avcısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…