Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

1000 kitapta da nick im _Simurg_m
ne zaman güncellerim Allah kerim vi kitapla uğraşmaktan daha iyi sanki.

goodreads en iyisi.
site olarak 1000kitap daha iyi durumda vikitaptan ama faşist olduklarını okudum. açıkçası hoşuma gitmedi. sosyal darwinizm bu olsa gerek, müslüman ve islami yakınlığı olan hiç bir şeyi kabul etmiyorlarmış.

Selam sanırım buraya bildirim yapıyoruz:) dun gece Kış Bahçesi-Kristin hannah başladım,53 sayfa okudum.Bu gece okuyamayacagim galiba,okursam yarin bildirecegim.Iyi geceler hepinize

Göçebenin yanında Bilinçaltı Diyeti (NilGün) kitabına başladım.
Bu nilgunun kitapları cd leri belki faydalı olabilir bos e diyemiyecegim ama work shop falan yapiolar bildiğim kadarıyla grup şeklinde toplantılar inanılmaz uçuk paralar dolaşıyor benim eski iş yerimde bi arkadaş katılmış üç tanesine ve 5 bin lira para ödemiş yani evet zihin altimizi temizleyelim iylik güzellik vs ama bu paraların bu denli ortada olması bana o hanım ve eşi için pek iyi niyetli olduklarını dusundurmuyo hatta internette work shop fiyatları yaziyo .... Konu konu fiyatlandirma yapmışlar....

Hatta şimdi baktım merak ettim work shop fiyatlarına guncellemisler 10.000 15.000 tl arasında değişiyor yani rahatlayalim sakinleselim gözlerimizi kapatalım bilmem ne bi avuç para öde

Sonra kafamıza bişey takmayalim dusunmeyelim ben 15.000 lira verdikten sonra düşüne düşüne hasta olurum 15.000 gün uyuyamamki psikolojim daha beter bozulur:))

Canım kendi mesleğimden dolayı bu işleri biliyorum. Kişisel gelişim bilimsellikten uzak zırvalardan başka bir şey değildir.O rahatlama, içini temizleme tekniği gibi şeyler sorunların daha çok üstünü örter ve kişiye suni bir iyimserlik verip kendini kandırmasına sebep olur.
Ferrarisini Satan Bilge dışında kişisel gelişim kitabı okumuşluğum pek yok, bana göre kişisel gelişim kitaplarını da almayalım, bu insanlar da bilim insanı zannedip kendilerini tepemize çıkmasın.

Bu arada günaydın kızlar
1000kitapta üyelik açtım ama yeni olduğum için üye eklemeyi bilmiyorum, Lavin diye kullanıcı adım. Belki siz beni bulursunuz.

Nil Gün ün farklı kitaplarını bilmeden önyargıyla yorum yapmak istemem ama. Bu kitabı aldığım için kendime çok kızdım. Herkesin medyadan, internetten edindiği bilgileri çok bilimsel veri ve kendi araştırmasıymışcasına yazmış sizinir oldum. Ne yazık ki başladığım kitabı bitirmek huyumdur. bitiririm. Ama bir da ha nilgün ve bir kitabı yanımdan geçemez.
Farklı kişisel gelişim kitaplarına gelirsek. Evet ne yazık ki sömürü amaçlı yazılmış piyasada çok kitap var. Fakat faydalı olanlar olduğuna da inanıyorum.
Meselea genel olarak kuantum üzerine yazılmış kitaplar tamamiyle sömürü düzeni ama gel gör ki benim için faydalı oluyor. Negatif düşünceye yatkın bir insanken bu tarz kitapları okuyarak olumlu bir insan haline dönüştüm. Tabi ki hala fikrim aynı biraz zırvalıyorlar.
Hakkı yenmeyecek kişisel gelişim kitapları da var. Hepsine önyargıyla bakılmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…