Oraya da yeni kaydoldu. Daha yeni eklemeler yapıyorum.vikitap yerine 1000kitaba taşınalım bence :)
Khaled Hosseini
nin hangi kitabını ilk olarak okumamı öneririsiniz?
Papatyamm hoşbulduk canım....areser hoşgeldin Canım
Bu nilgunun kitapları cd leri belki faydalı olabilir bos e diyemiyecegim ama work shop falan yapiolar bildiğim kadarıyla grup şeklinde toplantılar inanılmaz uçuk paralar dolaşıyor benim eski iş yerimde bi arkadaş katılmış üç tanesine ve 5 bin lira para ödemiş yani evet zihin altimizi temizleyelim iylik güzellik vs ama bu paraların bu denli ortada olması bana o hanım ve eşi için pek iyi niyetli olduklarını dusundurmuyo hatta internette work shop fiyatları yaziyo .... Konu konu fiyatlandirma yapmışlar....Göçebenin yanında Bilinçaltı Diyeti (NilGün) kitabına başladım.
Bu nilgunun kitapları cd leri belki faydalı olabilir bos e diyemiyecegim ama work shop falan yapiolar bildiğim kadarıyla grup şeklinde toplantılar inanılmaz uçuk paralar dolaşıyor benim eski iş yerimde bi arkadaş katılmış üç tanesine ve 5 bin lira para ödemiş yani evet zihin altimizi temizleyelim iylik güzellik vs ama bu paraların bu denli ortada olması bana o hanım ve eşi için pek iyi niyetli olduklarını dusundurmuyo hatta internette work shop fiyatları yaziyo .... Konu konu fiyatlandirma yapmışlar....
Hatta şimdi baktım merak ettim work shop fiyatlarına guncellemisler 10.000 15.000 tl arasında değişiyor yani rahatlayalim sakinleselim gözlerimizi kapatalım bilmem ne bi avuç para öde
Sonra kafamıza bişey takmayalim dusunmeyelim ben 15.000 lira verdikten sonra düşüne düşüne hasta olurum 15.000 gün uyuyamamki psikolojim daha beter bozulur:))
Nil Gün ün farklı kitaplarını bilmeden önyargıyla yorum yapmak istemem ama. Bu kitabı aldığım için kendime çok kızdım. Herkesin medyadan, internetten edindiği bilgileri çok bilimsel veri ve kendi araştırmasıymışcasına yazmış sizinir oldum. Ne yazık ki başladığım kitabı bitirmek huyumdur. bitiririm. Ama bir da ha nilgün ve bir kitabı yanımdan geçemez.Bu nilgunun kitapları cd leri belki faydalı olabilir bos e diyemiyecegim ama work shop falan yapiolar bildiğim kadarıyla grup şeklinde toplantılar inanılmaz uçuk paralar dolaşıyor benim eski iş yerimde bi arkadaş katılmış üç tanesine ve 5 bin lira para ödemiş yani evet zihin altimizi temizleyelim iylik güzellik vs ama bu paraların bu denli ortada olması bana o hanım ve eşi için pek iyi niyetli olduklarını dusundurmuyo hatta internette work shop fiyatları yaziyo .... Konu konu fiyatlandirma yapmışlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?