Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Nesin kızım sen böyle ne çabuk okudun yarın ben yolcuyum. Siteye giremicen. Döndüğümde bitmiş olur kitap. O zaman yorum yapalım bekle beni

günaydınnn
sisle gelen yolcuyu bitirdim dün.. çok güzel çok sürükleyiciydi
bugün tespih ağacının gölgesinde'ye başlıyorum

İntiharından önce yazdığı mektubu okudun mu?

okumadım. şimdi netten baktım bulamadım. merak ettim

Stefan Zweig, ölmeden önce yazdığı mektupta intihar nedeni olarak Hitlerin yarattığı kaosun ve faşist düzenin kalıcı olacağına inanması ve bu inançtan dolayı büyük bir umutsuzluk, karamsarlık hissettiğini dile getirmiştir.

Stefan Zwing- Satrança başlayacam.
Evde Diclenin yakarışı var. Bugün biter inşallah oda

Aynen öyle. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bi karnavala katılmak üzereyken bu durumla ilgili bir haber daha okuyor ve bu dünyada yaşamaktan vazgeçiyor sevgilisiyle birlikte. Bi kaç gün içinde yaşamlarına son veriyorlar. Akşam eve gittiğimde göndereyim mektubu. İş yerindeyim şimdi nette bende bulamam sanırım. Kaydetmiştim bilgisayarıma çok etkilendiğim bir yazıydı.

Herkese günaydın
Limon ağacını bitirdim bugün.Kitabın bir sonu olsa da konusunun bir sonu yok maalesef

Eve gidince ütü yapmaktan fırsat bulursam soslusarma cığımın hediyesi güneş çavmasına başlayacağım

Canııım umarım beğenirsin. Ben çok sevdiğim sana onu aldım :) eğer seversen ikinci kitabı da var.

Selam kızlar.
Beni Bulun dün akşam bitti.
Dehşet verici bir gerçek yaşam öyküsüydü.
Okurken paranoyak oldum.
Uzun süre etkisinden çıkabileceğimi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…