Bülbülü Öldürmek'i bitirdim. Birkaç ay önce Fareler ve İnsanlar'ı okumuştum. Ondan beri bu derece keyifle okuduğum bir kitap olmamıştı .Tabii beni ağlatan da...
Şu an yorum yapamıyorum spoiler olmasın diye ama sen bitirince karakter hakkında konuşalım.
Evet,evet kesinlikle okumalıyız.
İntiharından önce yazdığı mektubu okudun mu?
Aynen öyle. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bi karnavala katılmak üzereyken bu durumla ilgili bir haber daha okuyor ve bu dünyada yaşamaktan vazgeçiyor sevgilisiyle birlikte. Bi kaç gün içinde yaşamlarına son veriyorlar. Akşam eve gittiğimde göndereyim mektubu. İş yerindeyim şimdi nette bende bulamam sanırım. Kaydetmiştim bilgisayarıma çok etkilendiğim bir yazıydı.okumadım. şimdi netten baktım bulamadım. merak ettim
Stefan Zweig, ölmeden önce yazdığı mektupta intihar nedeni olarak Hitlerin yarattığı kaosun ve faşist düzenin kalıcı olacağına inanması ve bu inançtan dolayı büyük bir umutsuzluk, karamsarlık hissettiğini dile getirmiştir.
Canııım umarım beğenirsin. Ben çok sevdiğim sana onu aldım :) eğer seversen ikinci kitabı da var.Herkese günaydın
Limon ağacını bitirdim bugün.Kitabın bir sonu olsa da konusunun bir sonu yok maalesef
Eve gidince ütü yapmaktan fırsat bulursamsoslusarma cığımın hediyesi güneş çavmasına başlayacağım
Canııım umarım beğenirsin. Ben çok sevdiğim sana onu aldım :) eğer seversen ikinci kitabı da var.
Yazarsın burdan okuyunca :)Çok merak ediyorum zaten kitabı
Yazarsın burdan okuyunca :)
Selam kızlar.
Beni Bulun dün akşam bitti.
Dehşet verici bir gerçek yaşam öyküsüydü.
Okurken paranoyak oldum.
Uzun süre etkisinden çıkabileceğimi sanmıyorum.
Aldım listeme
Sırf kapağı yüzünden her kitap alış verişimde sepetime ekleyip geri çıkarıyorum o kitabı.Gerçek hikaye olduğu için etkilenmemek imkansız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?