- 5 Mayıs 2013
- 33.908
- 41.579
- 798
Sırf kapağı yüzünden her kitap alış verişimde sepetime ekleyip geri çıkarıyorum o kitabı.
hakkaten o kapak nedir yaSırf kapağı yüzünden her kitap alış verişimde sepetime ekleyip geri çıkarıyorum o kitabı.
Benim bir suçum yok ,kitap çok güzeldi napayımNesin kızım sen böyle ne çabuk okudunyarın ben yolcuyum. Siteye giremicen. Döndüğümde bitmiş olur kitap. O zaman yorum yapalım bekle beni
Selam kızlar.
Beni Bulun dün akşam bitti.
Dehşet verici bir gerçek yaşam öyküsüydü.
Okurken paranoyak oldum.
Uzun süre etkisinden çıkabileceğimi sanmıyorum.
Sırf kapağı yüzünden her kitap alış verişimde sepetime ekleyip geri çıkarıyorum o kitabı.
ben yazın okudum o kitabı, hala aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor. hatta kitap bitince bu olayı internetten de baya araştırdıydım, iyice psikopat etmiştim kendimi
Bende öyleydim. Uzun bi süre resmen kitapları süründürdüm. Ama öncesinde ben zaten okuyordum sen bayadır ara verdim diyosun.Düzenli kitap okuyan sevimli arkadaşlar merhaba
Uzun zamandır kitap okumuyordum. Evleneli 4 ay oldu evde boş boş oturuyorum. Sadece Handan'i okudum.
Her gün aynı şeyi söylüyorum kendime"yarin bir kitaba başlayacağım" ama yapmıyorum. Üzerimde ağır bir üşengeçlik var.
Bugün onu kırmak ve başlamak istedim ancak konsantre olamıyorum. 10 sayfa okuyorum sonra bi telefona bakma gereği duyuyorum. Acaba uzun süre kitap okumadigim için bu normal mi.
Ya da kitap okurken aklıma başka şeyler geliyor hoş onu hemen toparlayıp devam ediyorum ama bi konsantre bozuklugu söz konusu.
Bana onerebileceginiz bir şeyler var mi?
Bu durumu nasıl düzeltebilirim.
Başladığım kitap Orhan Pamuk/ Kafamda bir tuhaflık var. 45. Sayfaya geldim.
Bende öyleydim. Uzun bi süre resmen kitapları süründürdüm. Ama öncesinde ben zaten okuyordum sen bayadır ara verdim diyosun.
Kafa dağıtıcı bi hikayesi olan kendini içine çeken anlatımı sade bi kitapla okumayı ne kadar özlediğini hissedebilirsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?