Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhabalar 1 ay önce yazmıştım ama sınavlarım vardı çok yoğundum o yüzden kitapta okuyamadım çok Ama tatile çıktık artık başlıyorum. Sizler için de sorun olmazsa tekrar paylaşım yapabilir miyim

Nesin kızım sen böyle ne çabuk okudun yarın ben yolcuyum. Siteye giremicen. Döndüğümde bitmiş olur kitap. O zaman yorum yapalım bekle beni
Benim bir suçum yok ,kitap çok güzeldi napayım
Tamamdır bekliyorum.yorum yapalım.Sonrada 2.kitabı okuruz

Dün 72.Koğuşa başladım kısa bir kitaptı 2 saatte filan bitti.Güzel kitaptı .

Böğürtlen Kışı'na başlamayı düşünüyorum.

Selam kızlar.
Beni Bulun dün akşam bitti.
Dehşet verici bir gerçek yaşam öyküsüydü.
Okurken paranoyak oldum.
Uzun süre etkisinden çıkabileceğimi sanmıyorum.

ben yazın okudum o kitabı, hala aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor. hatta kitap bitince bu olayı internetten de baya araştırdıydım, iyice psikopat etmiştim kendimi

Sırf kapağı yüzünden her kitap alış verişimde sepetime ekleyip geri çıkarıyorum o kitabı.

bence de okumalısın canım, gerçekten anlatımı ve hikayesi çok etkileyici. okunmaya değer mutlaka

Bugün hiç kitap okuyamadım.
Bahsettiğiniz kitap benim de listemde. Elimdekiler biterse alacağım inşallah

günaydın
tespih ağacının gölgesinde 60. sayfadayım
henüz bülbülü öldürmek kadar keyif vermedi bana ama erken tabi daha

Kültürün ABC'si 60. sayfadayım. arada bikaç sayfa atladığımı itiraf edebilirim sanırım
kitaplarım gelirse belki yarın diye haftasonuna kadar bitirmek istiyorum kitabı, ilk gelenle de başlayacağım hemen

Ben de Kuyucaklı Yusuf'u bitirmek üzereyim.
Daha önce yazarın Kürk Mantolu Madonna'sını okumuştum da bana göre çok fazla ses getiren bir şey yoktu.
Aynı yargıyla başlamama rağmen tamamen yanıldım. Muhteşem bir eser. Çok beğendim ve tavsiye ederim.

Güneş Çavmasını alcaktım. Kitap yurdunda şu an satışı yok çok sinir oldum. Başka siteden de almaya elim gitmiyor. Ne sabit fikirli tipim yaaa

Düzenli kitap okuyan sevimli arkadaşlar merhaba

Uzun zamandır kitap okumuyordum. Evleneli 4 ay oldu evde boş boş oturuyorum. Sadece Handan'i okudum.

Her gün aynı şeyi söylüyorum kendime"yarin bir kitaba başlayacağım" ama yapmıyorum. Üzerimde ağır bir üşengeçlik var.

Bugün onu kırmak ve başlamak istedim ancak konsantre olamıyorum. 10 sayfa okuyorum sonra bi telefona bakma gereği duyuyorum. Acaba uzun süre kitap okumadigim için bu normal mi.
Ya da kitap okurken aklıma başka şeyler geliyor hoş onu hemen toparlayıp devam ediyorum ama bi konsantre bozuklugu söz konusu.

Bana onerebileceginiz bir şeyler var mi?
Bu durumu nasıl düzeltebilirim.

Başladığım kitap Orhan Pamuk/ Kafamda bir tuhaflık var. 45. Sayfaya geldim.

Bende öyleydim. Uzun bi süre resmen kitapları süründürdüm. Ama öncesinde ben zaten okuyordum sen bayadır ara verdim diyosun.
Kafa dağıtıcı bi hikayesi olan kendini içine çeken anlatımı sade bi kitapla okumayı ne kadar özlediğini hissedebilirsin bence.

Temmuz Ağustos gibi Vedat Türkali'nin Kayıp Romanlari okumuştum bayağı etkisinde kaldım.
Kitabı bitirmemek için adeta yavaş yavaş okudum diyebilirim. Sonra düğündü falan ara verdim. Evlendikten sonra da ev isi, eve alisma vs derken ilk basta günler öylece geçti. Su son 40 gündür boş boş duruyorum.

Geçen nette kitap bakarken Kafamda Bir Tuhaflık çok satanlar arasındaydı, ben de evde var diye ondan başladım.
Şuan sıkıcı gelmedi ama önerebileceğiniz kitap ismi olursa bundan sonra listeye eklerim.

Evimizde de bayağı kitap var okunmayan, esim de kitap okumayı seven birisi askerde hic boş durmadı okudu mesela benim de lise zamanimda aşırı ilgim vardı kitaplara sonra bıraktım. O zamanlardan kalan okunmamış kitaplarim bile var

İnşallah kısa zamanda düzelir de ben de eski kitap okuma aliskanligima dönerim.

Ot gibi yaşamak hoş değil.
İçimi dokesim varmış . Başınızı şişirmeden uzaklaşıyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…