Ben ortalama ayda 4 5 kitap okuyorum.ama bazen kitaplardan sogudugum donemler oluyor.oyle donemlerde cok sevdigim bir yazarin kitabini elime aliyorum.ornegin ahmet umit kitaplari benim icin okuma istegi uyandiran kitaplar.birde gecen kitap okumayan bir arkadasa bin muhtesem gunesi tavsiye ettim bayildi.Düzenli kitap okuyan sevimli arkadaşlar merhaba
Uzun zamandır kitap okumuyordum. Evleneli 4 ay oldu evde boş boş oturuyorum. Sadece Handan'i okudum.
Her gün aynı şeyi söylüyorum kendime"yarin bir kitaba başlayacağım" ama yapmıyorum. Üzerimde ağır bir üşengeçlik var.
Bugün onu kırmak ve başlamak istedim ancak konsantre olamıyorum. 10 sayfa okuyorum sonra bi telefona bakma gereği duyuyorum. Acaba uzun süre kitap okumadigim için bu normal mi.
Ya da kitap okurken aklıma başka şeyler geliyor hoş onu hemen toparlayıp devam ediyorum ama bi konsantre bozuklugu söz konusu.
Bana onerebileceginiz bir şeyler var mi?
Bu durumu nasıl düzeltebilirim.
Başladığım kitap Orhan Pamuk/ Kafamda bir tuhaflık var. 45. Sayfaya geldim.
Güneş Çavmasını alcaktım. Kitap yurdunda şu an satışı yok çok sinir oldum. Başka siteden de almaya elim gitmiyor. Ne sabit fikirli tipim yaaa
Temmuz Ağustos gibi Vedat Türkali'nin Kayıp Romanlari okumuştum bayağı etkisinde kaldım.
Kitabı bitirmemek için adeta yavaş yavaş okudum diyebilirim. Sonra düğündü falan ara verdim. Evlendikten sonra da ev isi, eve alisma vs derken ilk basta günler öylece geçti. Su son 40 gündür boş boş duruyorum.
Geçen nette kitap bakarken Kafamda Bir Tuhaflık çok satanlar arasındaydı, ben de evde var diye ondan başladım.
Şuan sıkıcı gelmedi ama önerebileceğiniz kitap ismi olursa bundan sonra listeye eklerim.
Evimizde de bayağı kitap var okunmayan, esim de kitap okumayı seven birisi askerde hic boş durmadı okudu mesela benim de lise zamanimda aşırı ilgim vardı kitaplara sonra bıraktım. O zamanlardan kalan okunmamış kitaplarim bile var
İnşallah kısa zamanda düzelir de ben de eski kitap okuma aliskanligima dönerim.
Ot gibi yaşamak hoş değil.
İçimi dokesim varmış. Başınızı şişirmeden uzaklaşıyorum hemen
Özeti diil dimi orjinaliselam kızlar, hayırlı sabahlar. Bende sefillere başladım. artık aylarca içinde kaybolurum
bende de var.kalın olunca gözüm korkuyor birazgünaydınlar
Karamazov kardeşler - sf 838 deyim müthiş bir kitapmış son 200 sayfam sanırım bugün bitiririm . Okumayan arkadaşlara tavsiye ederim . İş bankası yayınlarından okuyorum çeviride harika
Bidahaki ay klasik kitap etkinligime karamazov kardeşleri alim iki cilt olarak var bende nana mi karamazov kardeslermi kararsizdim onu okim bari:)günaydınlar
Karamazov kardeşler - sf 838 deyim müthiş bir kitapmış son 200 sayfam sanırım bugün bitiririm . Okumayan arkadaşlara tavsiye ederim . İş bankası yayınlarından okuyorum çeviride harika
dün başladım. ama pcden okuyacaktım sanırım bırakıcam. çünkü merak ediyorum. sürekli okumakta gözlerimi yoruyor.. Alıp elden okumayı düşünüyorum. alırsam özetsiz alırımÖzeti diil dimi orjinali
Bidahaki ay klasik kitap etkinligime karamazov kardeşleri alim iki cilt olarak var bende nana mi karamazov kardeslermi kararsizdim onu okim bari:)
Olur şubat ayında başlayalımhatta beraber başlayalım ortak:)
yukarda yazdım PCden okuyordum Sefiller kitabını. günde 100 sf falan. Gözlerim ağırmaya başladı. Daha fazla pcden okuyamayacağım. alıp elden okurum. Nezaman alırım bilemiyorumOlur şubat ayında başlayalım
Hatta ilk haftasi bile olabilir.... Sana uyarsa ama sefiller için sana bir ay gerekebilir ben bir ayda okumuştum 3 cildini
Sen bana okuyalım dediğinde başlayalım olurmu??? Zamanı sen belirle sefiller okuyorsun boru diil:)
bende de var.kalın olunca gözüm korkuyor birazkeyifli okumalar
Bende kitabı yaklaşık bir sene önce almıştım baya erteledim ( kalınlığından dolayı çantada taşımak zor oluyor) 2016 ya onunla başlayacağım dedim iyi ki de başlamışım ustalık budur dedirtiyor okurken.Bidahaki ay klasik kitap etkinligime karamazov kardeşleri alim iki cilt olarak var bende nana mi karamazov kardeslermi kararsizdim onu okim bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?