Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben ortalama ayda 4 5 kitap okuyorum.ama bazen kitaplardan sogudugum donemler oluyor.oyle donemlerde cok sevdigim bir yazarin kitabini elime aliyorum.ornegin ahmet umit kitaplari benim icin okuma istegi uyandiran kitaplar.birde gecen kitap okumayan bir arkadasa bin muhtesem gunesi tavsiye ettim bayildi.

Çığlık diye bir kitaba başladım 25. Sayfadayım be hayatımda böyle kötü kitap okumadım. Çok vahşet içeriyor okurken rahatsız oluyorum umarım ilerledikçe azalır bu durum

günaydınlar
Karamazov kardeşler - sf 838 deyim müthiş bir kitapmış son 200 sayfam sanırım bugün bitiririm . Okumayan arkadaşlara tavsiye ederim . İş bankası yayınlarından okuyorum çeviride harika

hoşgeldin
burada daimi olursan eski alışkanlığına da daha kolay dönersin bence
burda birbirimizden gaza geliyoruz, birbirimizin okuduğu kitapları merak ediyoruz

günaydınlar
Karamazov kardeşler - sf 838 deyim müthiş bir kitapmış son 200 sayfam sanırım bugün bitiririm . Okumayan arkadaşlara tavsiye ederim . İş bankası yayınlarından okuyorum çeviride harika
bende de var.kalın olunca gözüm korkuyor biraz keyifli okumalar

günaydınlar
Bidahaki ay klasik kitap etkinligime karamazov kardeşleri alim iki cilt olarak var bende nana mi karamazov kardeslermi kararsizdim onu okim bari:)

Kendi kendime yine bir etkinlik yapiyorum:)
Geçen sene mart ayında nazan bekiroglunun tüm kitaplarını aldım deli gibi merak ediyodum
Sonra naptim koydum bi kenara kendimi e yapim bilmiyorum
Elimde 10 tane okunmamis nazan bekiroğlu kitabı var her ayın son haftasi nazanla kapiticam ayi böyle bi karar aldım:)
Pinuccia nin kitaplığı blogundan aldığım bi fikir...

10 ayda 10 nazan kitabı etkinliğinin adı:)

hatta beraber başlayalım ortak:)
Olur şubat ayında başlayalım
Hatta ilk haftasi bile olabilir.... Sana uyarsa ama sefiller için sana bir ay gerekebilir ben bir ayda okumuştum 3 cildini
Sen bana okuyalım dediğinde başlayalım olurmu??? Zamanı sen belirle sefiller okuyorsun boru diil:)

yukarda yazdım PCden okuyordum Sefiller kitabını. günde 100 sf falan. Gözlerim ağırmaya başladı. Daha fazla pcden okuyamayacağım. alıp elden okurum. Nezaman alırım bilemiyorum

bende de var.kalın olunca gözüm korkuyor biraz keyifli okumalar

Bidahaki ay klasik kitap etkinligime karamazov kardeşleri alim iki cilt olarak var bende nana mi karamazov kardeslermi kararsizdim onu okim bari:)
Bende kitabı yaklaşık bir sene önce almıştım baya erteledim ( kalınlığından dolayı çantada taşımak zor oluyor) 2016 ya onunla başlayacağım dedim iyi ki de başlamışım ustalık budur dedirtiyor okurken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…