Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

yukarda yazdım PCden okuyordum Sefiller kitabını. günde 100 sf falan. Gözlerim ağırmaya başladı. Daha fazla pcden okuyamayacağım. alıp elden okurum. Nezaman alırım bilemiyorum
Evet canım şimdi gördüm tamam 1 şubatta başlayalım olurmu karamazov kardeşlere:)

Bende şu an madam bovaryi okuyorum ve gerçekten klasik niye olmuş anladım yani kimsekitap benim diil eşimin üniversiteden kalan kitabi ve gerçekten ustalık nasıl şu an görüyorum

Bin muhteşem güneş aklımda bulunsun o zaman.
Şuan Ahmet Ümit'ten elimde olan Beyoğlu Rapsodisi, Beyoğlu'nun en guzel abisi, sultanı öldürmek var

hoşgeldin
burada daimi olursan eski alışkanlığına da daha kolay dönersin bence
burda birbirimizden gaza geliyoruz, birbirimizin okuduğu kitapları merak ediyoruz

Hoş buldum
Umarım kısa surede dönerim içimde o hırsı burada yakalayacagima inaniyorum

senden önce ben 230. sayfadayım bugun daha da okurum inşallah nasıl olsa yarın tatil 2 gün iş güç yok :) ilk başlarda daha akıcıydı sanki bu kitap yahu şu aralar pek ilerlemiyor

senden önce ben 230. sayfadayım bugun daha da okurum inşallah nasıl olsa yarın tatil 2 gün iş güç yok :) ilk başlarda daha akıcıydı sanki bu kitap yahu şu aralar pek ilerlemiyor
O kitap bi ara takılır gibi olup sonra yine ilerlemişti bende de. Hatta bittiği için boş kalmıştım.

Kültürün ABC'si bitmek üzere. sanırım bugün eve dönüşte minibüste bitiririm. hangi kitaba başlayacağım konusu biraz muaamma ama bakalım

Güneş Çavmasını alcaktım. Kitap yurdunda şu an satışı yok çok sinir oldum. Başka siteden de almaya elim gitmiyor. Ne sabit fikirli tipim yaaa
Sen de mı kıtap yurdu hayranısın? Ben de hep oradan alıyorum.gonderılerı falan cok duzenlı.sadece bır kere ıade konusunda uzduler benı.

Ucurtma Avcısı ını okuyan var mı aranızda? Elımdekı kıtap bıtmek uzere sonra ya Bır Tereddutun Romanı- Peyamı Safa ya da bunu okuyacagım.Yorum var mı?

Sen de mı kıtap yurdu hayranısın? Ben de hep oradan alıyorum.gonderılerı falan cok duzenlı.sadece bır kere ıade konusunda uzduler benı.
İnan başka siteden alışveriş yapasım gelmiyo. Sitesinin kullanım şeklinden belkide. En son sıkıntılı durumda aradım ulaşamadım, mail attım. Geri dönüş yaptılar çözümlediler. Tekrar arayıp konuyla ilgili özür dilediler. Ama bu ara bi aksaklık var sitede umarım çözümlerler.

Bende sadece kitapyurdundan alıyorum kitapları başka sitelerede bakıyorum bakıyorum gidip tekrar kitapyurdundan alıyorum :)

Kitap yurdu bide değer bilse.... Hediyesi az ve gonderimde sıkıntı yapabiliyo benim bu yaşadığım ikinci sorun bakalım ne zaman kargolancak...

Ucurtma Avcısı ını okuyan var mı aranızda? Elımdekı kıtap bıtmek uzere sonra ya Bır Tereddutun Romanı- Peyamı Safa ya da bunu okuyacagım.Yorum var mı?
Merhabalar,
Uçurtma Avcısı'nı birkaç yıl önce okudum.Bir Tereddütün Romanı'nı okumadım ama Uçurtma Avcısı'nı zaman kaybetmeden oku derim.Hangi arkadaşıma verdiysem kitabı çok beğendiklerini,çok ağladıklarını söylediler.

İyi akşamlar,

Cehennem kitabımı Ankara'da unuttum. Dönünce baştan başlayacağım ona, zaman geçti çok araya mesafe girdi. Yeni bir başlangıcı hak ediyor. Evde Sabahattin Ali__Kuyucaklı Yusufa başladım. 70. sayfadayım.

Günaydınlar
Ölmek kolaydır sevmekten sayfa 388 deyim. Kitap çok iyi ancak ben vakit bulamıyorum okumak için...

Kuyucaklı Yusuf'u ben bitirmek üzereyim. Çok beğendim.

S

Bu seri nasıl güzel mi ya?
Ben çok el altında olduğu için okumadım şimdiye kadar ama herkes çok beğenmiş.

Kristin Hannah'ın daha önce Kış Bahçesi'ni okudum.
Başta çok sıkıcı gitmişti ama ilerleyince çok güzelleşti.
Bu kitap daha en başından çok heyecanlı başladı.
Ben de beğendim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…