- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
bizim kadar burda vakit geçirmediğin için bilmiyor olabilirsin .kitap topiğinde pek denk gelmedim
kitap topiğinde pek denk gelmedim
bende gizli takipçisi
yılların kitap topiği müdavimi ben
Evet, seni birkaç gündür görüyoruz buralarda, gizli takipteydin demekbende gizli takipçisi
önce hakkını helal et canım resmi değiştiremedm bayağı üzüldüm kusura bkmaEvet, seni birkaç gündür görüyoruz buralarda, gizli takipteydin demek
Editörlük yapıyorum dedin yanlış hatırlamıyorsam, belli bir yayıneviyle mi çalışıyorsun?
önce hakkını helal et canım resmi değiştiremedm bayağı üzüldüm kusura bkma
evet editörüm şuan tek bir yayıneviyle çalışıyorum canım.
yeterli donanıma sahipsen birazda yayındünyasının içindeysen canım olabilirsin :)ya bu benim hayallerimdeki iş, biz de olabilir miyiz editör
donanımdan kasıt nedir? ben de çok araştırdım bir ara ama nasıl başlanır nereden başlanır bulamadım bir yolunuyeterli donanıma sahipsen birazda yayındünyasının içindeysen canım olabilirsin :)
yeterli bilgi canım donanımdan kastım mesela son 4 yılda tdk değişerek imla kurallarında da belirli başlı değişmeler oldu. bilginin iyi olması gerekiyor.donanımdan kasıt nedir? ben de çok araştırdım bir ara ama nasıl başlanır nereden başlanır bulamadım bir yolunu
tek bu yeterliyse çoğu kişiden daha iyi olacağım kesinyeterli bilgi canım donanımdan kastım mesela son 4 yılda tdk değişerek imla kurallarında da belirli başlı değişmeler oldu. bilginin iyi olması gerekiyor.
Helal olsun, birazdan kalkıp yapıcam ben de Allahtan içli köfte falan koymadınönce hakkını helal et canım resmi değiştiremedm bayağı üzüldüm kusura bkma
evet editörüm şuan tek bir yayıneviyle çalışıyorum canım.
Ben de istiyorum hemşire, bu gidişle atanamayacağım nasılsaya bu benim hayallerimdeki iş, biz de olabilir miyiz editör
yeterli donanıma sahipsen birazda yayındünyasının içindeysen canım olabilirsin :)
yeterli bilgi canım donanımdan kastım mesela son 4 yılda tdk değişerek imla kurallarında da belirli başlı değişmeler oldu. bilginin iyi olması gerekiyor.
kitap topiğinde pek denk gelmedim
Helal olsun, birazdan kalkıp yapıcam ben de Allahtan içli köfte falan koymadın
İşinle ilgili bi sorum olcak, kitaplar en son editörden mi çıkar
Yani bazı kitaplarda bir sürü yazım yanlışı, dil bilgisi hatası vs olur ya bunlar sizden mi kaynaklı
Benim en sevmedigim şeydir, kitabı bırakmama sebep olabilir, o derece
Mesleki deformasyon diyeceğim ama benim gibi olan başka minnoşlar da varsoslusarma _meLinDa_
Ben de istiyorum hemşire, bu gidişle atanamayacağım nasılsa
İnşallahaslında tam bizlik de... işte denk gelir mi?
Ben de istiyorum hemşire, bu gidişle atanamayacağım nasılsa
Olsun olsun çocuk iyidirözel sektörün kölesi olacağım ben de bu gidişle
bu senekinde 70i bile geçemeyecem kesin. 2 sene sonraya da çocuk yaparım artık, bir ömür özelde sürün dur
beni vurun o zamanİnşallah
Ama olursa pembe okumak zorunda kalırız, o nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?