Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

tek bu yeterliyse çoğu kişiden daha iyi olacağım kesin
mesela iş ilanı nasıl olur?direkt editör arıyoruz şeklinde mi? ya da ne şekilde?

ben çevrem sayesinde buldum canım. bir çok yayınevi ile iletişimim var manevi ablam aracı oldu gibi birşey.

o mesleki deformasyon bende şu an fazlasıyla var kitap okurken çok zorlanıyorum mesela. o kaynaklanan hatalar ne yazık ki işini iyi yapmayan sadece editörlüğü para kazanmak olarak gören editörler yüzünden oluyor.

bende muhasebe mezunuyum :) ne alaka diyeceksin aam okumayı söktüğümden beri ciddi olarak kitap okurum ve belirli bir süredir kendimi yetiştirdim. sözelim çok kuvvetlidir mesela. aynı zamanda birşeyler yazıyor olmak bu mesleğin + yanı

özel sektörün kölesi olacağım ben de bu gidişle
bu senekinde 70i bile geçemeyecem kesin. 2 sene sonraya da çocuk yaparım artık, bir ömür özelde sürün dur
canım bence öyle düşünme. özelde çalışıp çok mutlu olan hayatta devlete geçmeyi düşünmeyen arkadaşlarım var. büyük ihtimal ben de devlet çalışanı olamayacağım ama inancım var bir gün kendime göre bir iş bulabileceğimden

Olsun olsun çocuk iyidir

artık deli divane gezerim ortalarda

anaa ben edebiyat falan diye düşündüydüm
k iş gibi bişey mi peki şuan yaptığın iş? yani evde mi çalışıyorsun yoksa düzenli olarak ofise mi gidiyorsun?
keşke ben de hem kitap okuyup hem para kazanabilsem

şu anki işimden memnunum aslında, ama dersen ki 10 sene sonra da kendini burda görmek ister misin, istemem
gelişebileceğim bir iş değil, inşaat sektörü de değil. işsizlik zamanında iyi oldu, bikaç sene daha belki isim yapana kadar tamam ama sonrasında değil.
ben hep kendi ofisimi açmak istedim, mimarlık seçme nedenim de bu ama o da çok uzak bir hayal gibi. Rabbm hayırlısını versin diyorum artık

home office çalışıyorum :) muhasebeyi yapmıyorum :) yapsam da bırakmam editörlüğü zaten ben bu işten fazlasıyla keyif alıyorum. genelde editörler hemen hemen homeoffice çalışıyorlar. mesela bazen bir hafta içinde 3-4 dosya gelirken bazen 15-20 gün hiç dosya gelmiyor :) hatta en son geçen akşam genel yayın yönetmenimize bana neden dosya atmıyorsun artık işten kovuldum da haberim mi yok dedim meğerse dosya yokmuş bir süredir :)

ayy o bir türlü ayrılmayan -de'ler benim kabusum resmen
aynen böyle oluyorum onları görünce

tam benlik iş o zaman yaa,getirisi de iyiyse eğer ben mimarlığı bırakıp bu işi nasıl yapabilirim çalışmalarına başlıyorum

tam benlik iş o zaman yaa,getirisi de iyiyse eğer ben mimarlığı bırakıp bu işi nasıl yapabilirim çalışmalarına başlıyorum
yayınevlerine mail atabilirsin canım belki dönüş yaparlar :) ben şuana kadr 8 kitap editledim ama ücret almadım :) kendi kitabım basılsın istiyorum alacağım ücretle

yayınevlerine mail atabilirsin canım belki dönüş yaparlar :) ben şuana kadr 8 kitap editledim ama ücret almadım :) kendi kitabım basılsın istiyorum alacağım ücretle

ay sen kendin kitapta mı yazıyorsun
kitabın çıkarsa bize de haber et mutlaka

gülin boşandı bilmiyorum haberin var mı
o da iyi işte yeni hayatına adapte olmaya çalışıyo
hiç kopmadık biz çok şükür.. kız kardeşim gibi severim onları
hım evet biliyorum. rabbim yardımcısı olsun. o niyetle sormadım lütfen yanlış anlama.
maşallah size

ay sen kendin kitapta mı yazıyorsun
kitabın çıkarsa bize de haber et mutlaka

hem roman hem şiir yazıyorum :) olur haberdar ederim canım kk ya bir de yazar lazım dimi :)

bugün bir yayınevinden kitaplarını okuyup yorumlamam için teklif aldım :) ama yayınevi sevdiğim adamın üstüne üstelik onun bu tekliften haberi yok diye kabul etmedim

gönderseydin bana ben bakardım kitaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…