Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sende bir çılgınlık yap al kitabı beraber okuyalım

elimdeki kitaplar bitmeden ortak okuma kitaplarım hariç kitap alamam, çok biriktiler
ama iletişimimiz yokken canım iyi algılanmaz gözünde onun
sen doğrusunu biliyorsundur zaten canım, ben takılıyorum öyle
oh sen varmıydın

elimdeki kitapları göz önünde bulundurunca bi 6-7 ay daha beni kınaman gerekecek asmum

aklımda kalmadı değil

ben de kocadan vetoluyum
hafta sonu dr de 9.90 lık kitaplardan almak istediklerim vardı aldırmadı bana
evde bir dağ var çünkü gün kitaplarından ve facete katıldığım kitap hediye etkinliğinden dolayı

Uçurtma Avcı'sına ne Zaman başlayacağız canım

ben de kocadan vetoluyum
evde bir dağ var çünkü gün kitaplarından ve facete katıldığım kitap hediye etkinliğinden dolayı

benim sevgili evdeki tam net sayıyı bilemediği için Tespih Ağacının Gölgesinde'yi aldı bana ama bir sürü kitapta indirimler vardı ya, resmen aklımda kaldı hepsi. şu zulayı eritmem lazım artık
Uçurtma Avcı'sına ne Zaman başlayacağız canım

ayy onu da mı okuyacaktık ama o kitap yokki bende, söz mü verdim okuyacağız diye

ben de kocadan vetoluyum
Bi dönem giyim de öyle oluyor insan bi kitap almaya başlayınca alışkanlık haline geliyor okumasnda alma isteğin oluşuyor benimde annem öyle aldırmıyor okumadığın kitapları napcan çeyizine mi saklıyorsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…