Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

veeee cesmi naz verdiği sözler içinde boğulur

Kızlar ben genelde kitap yurdu sitesinden alıyorum kitapları d &r arasında inanılmaz fiyat farkı var
Canım ben onu öyle hatırlıyorum ama başka kitap mıydı yoksa ya

Kızlar konu ile alakasız ama anneler günü hediyesi için açılan konu var Mıdır ? Hangi kategoriden bulurum ? Sizler nelr düşündünüz hediye alma konusunda

Kızlar ben genelde kitap yurdu sitesinden alıyorum kitapları d &r arasında inanılmaz fiyat farkı var
Canım ben onu öyle hatırlıyorum ama başka kitap mıydı yoksa ya

D&Rın normal mağazasında haftasonu indirim vardı, kitapyurdundan benim aldığım kitap 14.40 TL iken, ben 9.90a aldım mesela. yoksa benim de tercihim kitapyurdu yada babil oluyor genelde. çok nadir de idefix.
uçurtma avcısı okumayı çok istediğim kitaplardan ama elimde yok şuan, öyle olunca da yakın zamanda okuma planımda da yoktu. gaza gelip de beraber okuyalım demişimdir belki ama o an boş bulunmuşumdur sanırm. 20den fazla kitap var elimde okumdığım, zorunlu olmadıkça kitap almak istemiyorum
Kızlar konu ile alakasız ama anneler günü hediyesi için açılan konu var Mıdır ? Hangi kategoriden bulurum ? Sizler nelr düşündünüz hediye alma konusunda
hala bilemiyorum ben ev için bişey almak istemiyorum, giysi mi alsam diyorum ama kıyafeti de benden çok annemin
valla yaratıcı bişeyler duyarsam çok mutlu olurum bende
tanışıyoruz zaten canım :) sosyal medya sorumlusunun bahsettiği yayınevnden çıkan diğer kitaplar :)

hee tanışma varsa iyiymiş o zaman. aman bu aşk meşk işlerine de hiç kafam basmıyor benim

hahaha :)

Bn avm ye gitmem gerekiyor d&r girmek için ona da gidersem uzun süre avm'den çıkamadığından gitmiyorum
Bn uçurtma Avcı'sı diye hatırlıyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim

Bn bugün tesadüfen instagramda gördüm böyle birşey annem mevlüde giderken evde Kuran okurken böyle bişey olabilir diye düşündüm sabahta Kuran okuyunca aklıma geldi böyle bişey alsam çok beğenir diye kıyafet ayakkabı herşeyi var ve sıradanlaştı artık ben ona normalde de alıyorum hepfarklı bişey olsun istedim o yüzden
Tesbih Kuran'ı Kerim kutusu Yasin kılıfı Can'ım resmin boyutundan yüklenmedi ama PC'den yüklemeye çalışıyım buraya

bizimkiler de hacca gidecek aslında nasıl bişey ki o bahsettiğin şey, kullanılabilir mi acaba oralarda
ben de ya yine klasiğe kaçıp çiçek alacam ya da nişan için kıyafet alacağım. hiç bilemiyorum ne yapsam

Biz biraz farklı birşey yapıyoruz kardeşimle
Her yıl değil de 2-3 yılda bir hem anneler hem de babalar günü için güzel bi otele tatile gönderiyoruz. Tarihini söylüyorlar bize. Rezervasyon yaptırıyoruz. Gidiyorlar.
Ya da bi sene bulaşık makinesi almıştık. Bi sene de halı ve perde aldık.
Her yıl almıyoruz. Çanta eşarp kazak vs almak istemiyoruz.

kızlar gecmiş sayfaları okuyamadım çok uzun yazmışsınız bi kafamı toplayayım okuyacağım.
akşama listeyi hazırlarım.nisan ayında size bi güzellik yapayım kimseyi atmayayım diyorum ama bilmiyorum o kısmı loliss e bırakacaktım. Bi kontrol yaptıysa listeden çıkarma olur.aksi takdirde son kez bi uyaralım diyorum. çünkü malum ay başından beri takip yapamadım. bu ay takiplere başlıyorum. özürsüz kaçmak yok.

aslında bu sene oturması odası takımı ve halı almıştım anneme. hediye olarak onları mı katsam acaba ortaya

ne güzel allah kabul etsin gidp gelmeyi nasip etsin rabbim .

Senin nişanın için mi ? öyle bir şey de olabilir yakın bir zaman ise nişan için elbise de alabilirsin

Bakalım beğenecek misin
Burada okuyan herkes beğenmişti yanlış hatırlamıyosam ben de beğenirim heralde diye düşünüyorum bakalım Bir de kitabın arkasını okudum da romantik,dramatik bir kitapmış galiba bu tarz kitapları seviyorum normalde Bitirir bitirmez yorumları paylaşıcam kitapla ilgili

yine de beklentisiz okumak lazım. ben genelde herkesin beğendiği kitabı beğenmem mesela

Bende kürk mantolu madonnayı okuyorum bi bitsin bu kitabı almak istiyorum ama sen beğenecek misim merak ediyorum ona göre alırım bende
Kürk mantolu madonnayı ben okul için okumuştum hızlı bir şekilde o yüzden kitaptan zevk alamadım çok Ama yine de tekrar okumayı düşünüyorum genel olarak güzeldi Tabikii paylaşırım kitabım bu hafta içi biter diye umuyorum

Benim annem orkideleri çok seviyor evde bir tane beyaz var bir tane de morlu istiyordu onu almayı düşünüyorum Ama babam da Arçelikte ikili türk kahvesi makinesi görmüş onu alalım diyor . Bakalım lise öğrencisi olunca maddi olarak bu tarz konularda babamla işbirliği yapıyorum Ona göre seçip alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…