Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bak benim düşündüklerim böyle

Herkes çok beğenmiş , daha 60 sayfadayım ya . ilerletemedim Bir türlü bir elime alsam belki de çok beğenicem ama bir kaç sayfa okuyup bırakıyorum bir şeyler oluyor alamıyorum elime tam .

Birde bu yazarın içimizdeki sır kitabı çok güzelmiş. bakalım şu elimdekini bitirebilirsem arkadaştan alacağım.

Orkideler mantıklı ama kahve makinesi de güzelmiş açıkcası her daim kullanabileceği bir eşya. Çiçeği başka zamanda alabilirsin canım. Çiçeklere verilen paraya ben acıyorum ya . alındığında hoşuma gidiyor o da ayrı bir konu :)

herkese günaydıınnnn

ne güzel allah kabul etsin gidp gelmeyi nasip etsin rabbim .

Senin nişanın için mi ? öyle bir şey de olabilir yakın bir zaman ise nişan için elbise de alabilirsin

nişan 28 mayısta canım, yakın yani. ben bunu bi düşüneyim bakalım.
gerçi dün gece ananem bizdeydi bi kek kalıbı varmış ikisi de pek beğenmiş ama bulamıyorlarmış. onu düşünüyorum şimdi de ikisine de alsam diye. normalde ev eşyası almak istemiyordum ama kek kalıbını bir övdüler, bulsak da hemen alsak diye başka hiçbir hediyeye o kadar mutlu olamazlar gibi geliyor

orkidelere benim annem de bayılıyor, migrosta indirime girdikçe birbirimizden habersiz babam, kardeşim, ben ve annem almışız eve. bi de tanışamaya gelirken erkek arkadaşımın ailesi getirdi toplamda 5 tane oldu migrostakiler hem güzel gözüküyor hem de indirimli oluyor aklında olsun canım
Selam kızlar.
Bu aralar bi tek Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler? i okuyorum. Malum doğum yakın, sonrasında da bir süre buralarda olmayabilirim. O yüzden günlük bildirim de yapmıyorum.
heyecan var mı lavinm
iyi akşamlar bayanlar

nisan ayı okuma listemizi hazırladım. umarım bir hatam yoktur. sizler yinede bi kontrol edin. doğruysa yarın akşam diğer topikte de paylaşırım.

Eki Görüntüle 1825111

ellerine sağlık güzel anne
senenin ortası geldi ben daha 2016 hedefimin yarısında bile değilim, aferin bana

selam kızlar.
azra2004 ellerine sağlık.
P PembePaltolu hoşgeldin. son zamanların nasılsın
anneme doğum günü hediyesinden çok ihtiyacını alıyorum. anneaneme de bulaşık makinası aldım.yeni eve geçtiler teyzemle katkıda olmuş olur.
ayakkabılık istiyordu. onu alırım

Bukre sayfa 280...bugun mayis ayinin ilk kitabi bitecek gibi gozukuyor:)

iyi akşamlar bayanlar

nisan ayı okuma listemizi hazırladım. umarım bir hatam yoktur. sizler yinede bi kontrol edin. doğruysa yarın akşam diğer topikte de paylaşırım.

Eki Görüntüle 1825111
Ellerine sağlık nisan ayı hiç kitap bitirememişim aslında yarım kaldı kitap bitmedi başka kitaba başladı inşallah mayıs ayında telafi ederim....

Eyvallah sayfa 100 deyim kitaptan bir alıntı sizlerle paylaşayım çok hoşuma gitti

Elma yemek isteyen kişi, toprağa elmaya benzemeyen bir tohum atarak başlar işe. Tohumun atılmasından maksat, meyvenin olmasıdır. İLK YAPILAN ŞEY SON İÇİNDİR....

Sabret. Senin tohumun sabır olsun. Rabbin karşısına çıkınca, sabrettim Allah'ım diyebilesin. At sabır tohumunu, isyan etme. O kara kuru tohumun kıpkırmızı bir elma ile sofrana gelişini izle....

Kek kalıbı çok pahalı bir şey değildir canım zaten , istedikleri şeyleri alınca çok mutlu oluyorlar gerçekten , nişan tarihin çok yakınmış canım . Durumun iyiyse ben olsam kek kalıbı ile elbiseyi alırdım :)

Bende normal zamanda da alıyorum kıyafet felan aslında çantaya da ihtiyacı var ama kuranı kerim kadife kutular çok hoşuma gidiyor benim.

elbiseyi alacam zaten o kesin de pazar gününe kadar çıkıp gezmeye pek vaktim yok, o yüzden göstermelik olarak annemin istediği hediyeyi alayım diyorum, geniş zamanda da gezip nişan için kıyafet beğenir onu alırım anneme. son kararım bu

Kızlar dediğim böyle bir şeydi işte 180 tl felan diyor ama acaba kendim yapabilir miyim kutuyu bulabilir miyim eminönünde ? iğne oyalı başörütler zaten pahalı her zaman . ama çokta hoşuma gitti böyle olması . mevlüde giderken alır götür demeye çok şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…