- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
iyi akşamlar bayanlar
nisan ayı okuma listemizi hazırladım. umarım bir hatam yoktur. sizler yinede bi kontrol edin. doğruysa yarın akşam diğer topikte de paylaşırım.
Eki Görüntüle 1825111
Kürk mantolu madonnayı ben okul için okumuştum hızlı bir şekilde o yüzden kitaptan zevk alamadım çokAma yine de tekrar okumayı düşünüyorum genel olarak güzeldi Tabikii paylaşırım kitabım bu hafta içi biter diye umuyorum
ne güzel allah kabul etsin gidp gelmeyi nasip etsin rabbim .
Senin nişanın için mi ? öyle bir şey de olabilir yakın bir zaman ise nişan için elbise de alabilirsin
Benim annem orkideleri çok seviyor evde bir tane beyaz var bir tane de morlu istiyordu onu almayı düşünüyorumAma babam da Arçelikte ikili türk kahvesi makinesi görmüş onu alalım diyor . Bakalım lise öğrencisi olunca maddi olarak bu tarz konularda babamla işbirliği yapıyorum Ona göre seçip alıcam
heyecan var mı lavinmSelam kızlar.
Bu aralar bi tek Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler? i okuyorum. Malum doğum yakın, sonrasında da bir süre buralarda olmayabilirim. O yüzden günlük bildirim de yapmıyorum.
iyi akşamlar bayanlar
nisan ayı okuma listemizi hazırladım. umarım bir hatam yoktur. sizler yinede bi kontrol edin. doğruysa yarın akşam diğer topikte de paylaşırım.
Eki Görüntüle 1825111
Ellerine sağlık nisan ayı hiç kitap bitirememişim aslında yarım kaldı kitap bitmedi başka kitaba başladı inşallah mayıs ayında telafi ederim....iyi akşamlar bayanlar
Eki Görüntüle 1825111
bir arkadaş değil baya kişi beraber okudukVe Bukre bitti yeni kitabim- Nazan Bekiroglu- Nar Agaci- sanki yeni okumustu bir arkadas burda umarim guzeldir.
sen beni bekleme hiç okuyasım yok bu aralar
Aaa supermis:) ben de birazdan basliyorumbir arkadaş değil baya kişi beraber okuduk
herkese günaydıınnnn
nişan 28 mayısta canım, yakın yani. ben bunu bi düşüneyim bakalım.
gerçi dün gece ananem bizdeydi bi kek kalıbı varmış ikisi de pek beğenmiş ama bulamıyorlarmış. onu düşünüyorum şimdi de ikisine de alsam diye. normalde ev eşyası almak istemiyordum ama kek kalıbını bir övdüler, bulsak da hemen alsak diye başka hiçbir hediyeye o kadar mutlu olamazlar gibi geliyor
orkidelere benim annem de bayılıyor, migrosta indirime girdikçe birbirimizden habersiz babam, kardeşim, ben ve annem almışız eve. bi de tanışamaya gelirken erkek arkadaşımın ailesi getirdi toplamda 5 tane oldumigrostakiler hem güzel gözüküyor hem de indirimli oluyor aklında olsun canım
heyecan var mı lavinm
ellerine sağlık güzel anne
senenin ortası geldi ben daha 2016 hedefimin yarısında bile değilim, aferin bana
Bende normal zamanda da alıyorum kıyafet felan aslında çantaya da ihtiyacı var ama kuranı kerim kadife kutular çok hoşuma gidiyor benim.selam kızlar.
azra2004 ellerine sağlık.
P PembePaltolu hoşgeldin. son zamanların nasılsın
anneme doğum günü hediyesinden çok ihtiyacını alıyorum. anneaneme de bulaşık makinası aldım.yeni eve geçtiler teyzemle katkıda olmuş olur.
ayakkabılık istiyordu. onu alırım
Kek kalıbı çok pahalı bir şey değildir canım zaten , istedikleri şeyleri alınca çok mutlu oluyorlar gerçekten , nişan tarihin çok yakınmış canım . Durumun iyiyse ben olsam kek kalıbı ile elbiseyi alırdım :)
Bende normal zamanda da alıyorum kıyafet felan aslında çantaya da ihtiyacı var ama kuranı kerim kadife kutular çok hoşuma gidiyor benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?