Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hadi bakalım canım şanslısın ben dün sordum herşeyim var hiçbir şey istemiyorum dedi ahh canım annem hiç masraf olsun diye de söylemez hiçbir zaman

hadi bakalım canım şanslısın ben dün sordum herşeyim var hiçbir şey istemiyorum dedi ahh canım annem hiç masraf olsun diye de söylemez hiçbir zaman

sorsam annem de istemiyorum diyor. hele bide nişan hazırlığı yapıyoruz ya, sen kendini idare et yeter diyor. ama boş geçmek de istemiyorum. gerçi sözlüm de beraber bişeyler alalım diyor bakalım. bi onunla da konuşup karar vermem lazım sanırım

bütün annelerin hepsi aynı ya , allah başımızdan eksik etmesin.tabi bence de haklı sözlün . tek başına iş yaparsan kırılabilir.

sonunda Cengiz Aytmatov - Cemile&Sultanmurat bitti. sonunun daha güzel olmasını hayal ederdim, içim burkuldu açıkçası biraz
sıradaki kitabım Harper Lee - Tespih Ağacının Gölgesinde
işyeri kitabıma da hala karar veremedim. Nazan Bekiroğlu - La mı okusam, yoksa Puslu Kıtalar Atlası mı

Günaydın
4 gün önce bitmesi gereken kitabımın son 40 sayfasındayım

Nar Ağacı dün gece bitti.
Sonunu daha iyi bekliyordum ne yalan söyleyeyim, kucuk bir hayal kırıklıgı yasamadım degil :)

Yusuf ile Züleyha yı yavaş okuyorum biraz. Sakin zamanlarımda okumayı seçiyorum. Anlatımın naifliği beni benden alıyor.
Yanında Geçmiş Şimdi Olduğunda kitabına başlayacağım bugün.
Bir yandan da Masal terapi okumaya başladım. Hergün bir masal okuyarak 54 günde bitecek kitabım

nerden indiriyorsun bende öyle okuyim boş zamanım oluyor

bana arkadaşım yollamıştı canım ama internette bulabilirsin sanırım.
ben bu yolu çok onaylamıyorum tabi ama koca gün internette boş boş takılmaktansa hiç yoktan iyidir diyorum.
okuyup çookk beğendiğim kitapları da kütüphane listeme ekliyorum ki hem tekrar okuma fırsatım olsum, hem de her an elimin altında olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…