elbiseyi alacam zaten o kesin de pazar gününe kadar çıkıp gezmeye pek vaktim yok, o yüzden göstermelik olarak annemin istediği hediyeyi alayım diyorum, geniş zamanda da gezip nişan için kıyafet beğenir onu alırım anneme. son kararım bu
hadi bakalım canım şanslısın ben dün sordum herşeyim var hiçbir şey istemiyorum dedi ahh canım annem hiç masraf olsun diye de söylemez hiçbir zaman
sorsam annem de istemiyorum diyor. hele bide nişan hazırlığı yapıyoruz ya, sen kendini idare et yeter diyor. ama boş geçmek de istemiyorum. gerçi sözlüm de beraber bişeyler alalım diyor bakalım. bi onunla da konuşup karar vermem lazım sanırım
bütün annelerin hepsi aynı ya , allah başımızdan eksik etmesin.tabi bence de haklı sözlün . tek başına iş yaparsan kırılabilir.
ben herkes kendi annesine hediye alsın beraber aldık diyerek versin dediydim ama yemedi
kız öyle deme nasıl alışırlarsa öyle gidiyorlar böylesi iyi olmuş aferin damat beye
bizim ilişkinin odunu benimdir zaten, sevgilim saolsun benim yanımda baya romantik ve düşünceli kalıyor
ormntik olana oklava lazım işteen güzeli öyle olmak , erkeklerin ormantik olanı hiç çekilmiyor
işyerinde nasıl kitap okuyorsunuz kızlar ya ben okuyamıyorum
ben pdf ya da e-pub olarak okuyabiliyorum ancak işyerinde
nerden indiriyorsun bende öyle okuyim boş zamanım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?