bana arkadaşım yollamıştı canım ama internette bulabilirsin sanırım.
ben bu yolu çok onaylamıyorum tabi ama koca gün internette boş boş takılmaktansa hiç yoktan iyidir diyorum.
okuyup çookk beğendiğim kitapları da kütüphane listeme ekliyorum ki hem tekrar okuma fırsatım olsum, hem de her an elimin altında olsunlar
Malesef öyle , boş vakit olunca nette gezinsen bir noktadan sonra insan sıkılıyor . Ben bir araştırıyım o zaman canım sağol
azra eline sağlıkiyi akşamlar bayanlar
nisan ayı okuma listemizi hazırladım. umarım bir hatam yoktur. sizler yinede bi kontrol edin. doğruysa yarın akşam diğer topikte de paylaşırım.
Eki Görüntüle 1825111
kitabı okuyan herkesin ortak fikri bu sanırım kitap sürekli dolu dolu gidiyor ama heyecanla beklediğimiz son kısacık çıkıyorNar Ağacı dün gece bitti.
Sonunu daha iyi bekliyordum ne yalan söyleyeyim, kucuk bir hayal kırıklıgı yasamadım degil :)
Evet kesinlikle, "o kadar güzel güzel anlatmıssın hayatlarını, bu kadarcık bir an için miydi yani" diyor insan ister istemez :)kitabı okuyan herkesin ortak fikri bu sanırım kitap sürekli dolu dolu gidiyor ama heyecanla beklediğimiz son kısacık çıkıyor
Merhaba, ben de bunu okuyorum. Yeni başladım. 74. Sayfadayım, şimdilik iyi gidiyor, sevdim. Bu yazarla tanışma kitabım.
Artık doğum iznimde bol bol okurum.
Hayırlı olsun Tatlım şimdiden.selam kızlar bir süredir uğrayamıyordum kusura bakmayın, işler çok yoğun, eşimde şehir dışında çocuklara ben bakıyorum, bir de uzun zamandır ev arıyordum tam bu sıkışıklıkta çok uygun fiyatlı bir ev buldum bir aksilik olamazsa alacağız onun işleriyle uğraşıyorum. kitabım çiçek kızlar sayfa sanırım 260 gibi birşey :)
@Yazkadini yorumunu bekliyoorum canım bende aldım o kitabı
sağol canım inşallah hayırlı olur :)Hayırlı olsun Tatlım şimdiden.
Tırnak süslerin ne güzelmiş :)bir kaç güne bu kitaba başlayacağım sanırım pazartesi başlarım :) boşvaktim varken görsellemesini yapayım dedim. Çnkü bir kitabın reklamını en iyi okuru yapar. bende elimden geldiğince okuduğum kitapların reklamını yapmaya çalışıyorum bu sektörden biri olarak yazarların çektiği zorluklar belli
Ben onları tek tek kendim yapyrm nazar boncuğuTırnak süslerin ne güzelmiş :)
Ben de kokoş muyum neyim, sen neyin reklamını yapıyosuun, ben ne görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?