Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Malesef öyle , boş vakit olunca nette gezinsen bir noktadan sonra insan sıkılıyor . Ben bir araştırıyım o zaman canım sağol

Merhaba, ben de bunu okuyorum. Yeni başladım. 74. Sayfadayım, şimdilik iyi gidiyor, sevdim. Bu yazarla tanışma kitabım.
Artık doğum iznimde bol bol okurum.

Eklentiler

• image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 29
selam kızlar bir süredir uğrayamıyordum kusura bakmayın, işler çok yoğun, eşimde şehir dışında çocuklara ben bakıyorum, bir de uzun zamandır ev arıyordum tam bu sıkışıklıkta çok uygun fiyatlı bir ev buldum bir aksilik olamazsa alacağız onun işleriyle uğraşıyorum. kitabım çiçek kızlar sayfa sanırım 260 gibi birşey :)

Merhaba, ben de bunu okuyorum. Yeni başladım. 74. Sayfadayım, şimdilik iyi gidiyor, sevdim. Bu yazarla tanışma kitabım.
Artık doğum iznimde bol bol okurum.

bende işlerimi bitirdim. betuşle biraz zaman geçireyim bugun bol bol okurum.büyük kız geziye gitti akşam 10 da gelecek .yemek derdim yok.benim kadar yemek yapmaktan nefret eden hatun yoktur herhalde.

Hayırlı olsun Tatlım şimdiden.

@Yazkadini yorumunu bekliyoorum canım bende aldım o kitabı

Bana bu kitabı bir arkadaşım hediye etti. Kendisi bu yazarın bir kitabı hariç hepsini okuduğunu söylemişti, ve hepsini de severek okumuş.
85. Sayfadayım. Kitap iki farklı yoldan ilerliyor, zaten bu çok kullanılan bir yöntem. Herhalde bir yerden sonra konular birleşip karakterler karşılacaktır.

Ama ben sevdim şimdilik, güzel gidiyor. Kendimi karakterin yerine koyuyorum hatta bazen okurken

Güneş çavması 1 ve 2 yi D&R dan sipariş etmiştim. 2 yi temin etmişler 1 i edemiyorlarmış.
Sinir oldum ya. O zaman sitesinde neden belirtmez ki. tüm siteler ulaşamayacakları kitapları belirtiyor.
2. el kitaptan hiç hoşlanmam ama tek seçenek olarak bu kaldı.

Kızlar merhaba bende katilmak istiyorum aranıza,balzac otuzunda,kadın 7.sayfasında yim yeni başladım

bir kaç güne bu kitaba başlayacağım sanırım pazartesi başlarım :) boşvaktim varken görsellemesini yapayım dedim. Çnkü bir kitabın reklamını en iyi okuru yapar. bende elimden geldiğince okuduğum kitapların reklamını yapmaya çalışıyorum bu sektörden biri olarak yazarların çektiği zorluklar belli

Tırnak süslerin ne güzelmiş :)
Ben de kokoş muyum neyim, sen neyin reklamını yapıyosuun, ben ne görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…